Καποια στιγμη την ανοιξη, το Software Update εκανε αναβαθμιση απο 22.04.1 σε 22.04.2. Εκτοτε, εχασα την δυνατοτητα να επανελθω απο suspend. Συγκεκριμενα, επιλεγω suspend και ολα κλεινουν κανονικα. Οταν κουνησω το trackball, το συστημα ξεκιναει να επανελθει, αλλα η οθονη παραμενει σκοτεινη...
Δοκιμασα Ctrl-Alt F2 Ctrl-Alt F7 και αναποδα, για να παω σε τερματικο και να επανεκκινησω το GDM αλλα δεν αντιδρα. Δοκιμασα Ctr-Alt Backspace (για να επανεκινησει ο Χ-Org) ουτε απο εκει γινεται τιποτα.
Απ' ο,τι καταλαβα κατι παει στραβα με την nVidia 4K που εχω. Δοκιμασα τον ανοιχτο Nouveau, με αυτον κανει suspend αλλα επανερχεται σε 3-4 δευτερολεπτα.
Εχω πολλα χρονια να ψαξω logs και εχουν αλλαξει καπως. Αν χρειαστει οποιος μπορει να βοηθησει ενα κομματι απο τα logs, θα χρειαστω οδηγιες.
Το suspend το χρειαζομαι γιατι ο πυργος που εχω εχει ενα πολυ λαμπρο διακοσμητικο φως το οποιο το βραδυ φεγγει στο υπνοδωματιο. Η εναλλακτικη ειναι να κανω κανονικο shutdown, αλλα προτιμω suspend
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό: Ubuntu 22.04.2 (English) σε HP Pavillion TG01 | Eγκατασταση αναβαθμισμενη απο 20.04
Προδιαγραφές ⇛ Intel i5-1040F @ 2.9 GHz Comet Lake│ RAM 16GB │Καρτα γραφικων: nVidia GTX 1650 Μητρικη: HP 8767
WiFi: rtw_8821ce │ Bluetooth: Not used │ Κάρτα Ήχου: Intel Corporation Comet Lake PCH cAVS│ Αναλυση Οθονης: 3840Χ2160 │ Webcam Logitech C210 USB
Οδηγος για νεοεισερχομενους: http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=2&t=279