Καλημέρα σε όλους,
Το viber μου δημιουργεί το εξής πρόβλημα: κάθε φορά που ανοίγω το synaptic βγάζει μήνυμα πως «the package viber needs to reinstalled but I can't find an archive for it, internal error opening cache». μολις πατήσω το close κλεινει και η εφαρμογή, με λίγα λόγια δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το synaptic καθόλου. Ομοίως και όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω εφαρμογή μεσω γραμμής εντολών δεν με αφήνει, το μηνυμα που βγαζει ειναι το εξης: this is a major failure of your software management system. Please check for broken packages with synaptic, check the file '/etc/apt/sources.list' and reload the software information with 'sudo apt-get update' and 'sudo apt-get install -f. To synaptic ομως δεν μπορω να το χρησιμοποιησω οπως ανεφερα. Πώς το διορθώνω αυτό; Να σημειωσω οτι με καποιο τροπο εχω εγκατεστημενα δυο viber, οταν ομως δινω sudo snap remove viber μου λεει οτι δεν εχω τετοιο προγραμμα εγκατεστημενο. Η κλασικη εντολη sudo apt remove viber οπως ανεφερα δεν μπορω να τη χρησιμοποιησω γιατι βγαζει το μηνυμα που παρεθεσα παραπανω. Eχω το ubuntu mate 24.04.1.lts