1) ενεργοποιώντας το compiz οι επιφάνειες εργασιες γίνονται μία και δεν καταλαβαίνω πως γίνεται η αυξομείωση τους
2)Στα παραθυρα υπάρχει δυνατότητα αλλαγής θέματος και γενικα με το compiz και την αλλαγή θέματος τη παιχνίδι παίζεται ?
ευχαριστω
Συντονιστής: adem1

έγραψε:ενεργοποιώντας το compiz οι επιφάνειες εργασιες γίνονται μία και δεν καταλαβαίνω πως γίνεται η αυξομείωση τους

sotos21 έγραψε:έγραψε:ενεργοποιώντας το compiz οι επιφάνειες εργασιες γίνονται μία και δεν καταλαβαίνω πως γίνεται η αυξομείωση τους
Ανοίγεις τον ccsm, ενεργοποιείς από την καρτέλα "Γενικές Επιλογές" Πάνω δεξιά(κάνεις κλικ στο βελάκι) στο μενού "Μέγεθος επιφάνειας εργασίας" Τα εξής: Οριζόντιο = 4 και κάθετο = 1

έγραψε:Στα παραθυρα υπάρχει δυνατότητα αλλαγής θέματος και γενικα με το compiz και την αλλαγή θέματος τη παιχνίδι παίζεται ?

sotos21 έγραψε:έγραψε:Στα παραθυρα υπάρχει δυνατότητα αλλαγής θέματος και γενικα με το compiz και την αλλαγή θέματος τη παιχνίδι παίζεται ?
Όταν λες στα παράθυρα εννοείς το περίβλημα των παραθύρων;
sotos21 έγραψε:έγραψε:
Αν ναι στην καρτέλα του ccsm "Διακόσμηση παραθύρου" σε εμένα υπάρχει η εντολή /usr/bin/gtk-window-decorator, σε εσένα πια υπάρχει;
Νομίζω ότι βάζοντας στην θέση της το emerald --replace και εννοείται εγκαθιστώντας το emerald κάτι θα κάνεις.
Κοίτα εδώ στην αρχή προτείνουν με μεταγλώττιση και μετά με ppa http://forums.linuxmint.com/viewtopic.php?f=42&t=104232

sotos21 έγραψε:Για κοίτα αυτό το video http://linuxmint.gr/index.php?topic=1659.0

sudo apt-get install fusion-iconέγραψε:στην καρτέλα του ccsm "Διακόσμηση παραθύρου" σε εμένα υπάρχει η εντολή /usr/bin/gtk-window-decorator, σε εσένα πια υπάρχει;

sotos21 έγραψε:Εγκατέστησε το fusion icon μεκαι από τις επιλογές του να ορίσεις τον metacity και το compiz αν δεν τα καταφέρεις απάντησε στην ερώτηση που σου έκανα
- Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo apt-get install fusion-iconέγραψε:στην καρτέλα του ccsm "Διακόσμηση παραθύρου" σε εμένα υπάρχει η εντολή /usr/bin/gtk-window-decorator, σε εσένα πια υπάρχει;
usr/bin/compiz-decoratorgtk-window-decorator 

Επιστροφή στο Περιβάλλον Εργασίας / Εμφάνιση / Εφέ / Customization