Συντονιστής: adem1

kostas.1926lx έγραψε:Λοιπόν. Κατέβασα τους οδηγούς και του αποθήκευσα στην επιφάνεια εργασίας. Μετά πάτησα δεξί κλικ πάνω στο αρχείο, ιδιότητες και πάτησα να μπορεί να εκτελεστεί το αρχείο ως πρόγραμμα(κάπως έτσι το γράφει δεν θυμάμαι ακριβώς). Μετά άνοιξα το αρχείο και πάτησα εκτέλεση από το τερματικό. Έτρεξε το τερματικό και μου εμφάνισε ένα παράθυρο όπως ακριβώς στα windows. Πάτησα install και έκανε την εγκατάσταση.
kostas.1926lx έγραψε:το ubuntu μου εμφανίζει το λογότυπο, φορτώνει κανονικά η μπάρα από κάτω και μετά μου εμφανίζει την μαύρη οθόνη με το login.

kostas.1926lx έγραψε:Επιφάνεια εργασίας είχα όταν έκανα την εγκατάσταση των οδηγών. Τώρα δεν έχω.

kostas.1926lx έγραψε:Η διαδικασία αυτή που λέτε είναι μεγάλη, δηλαδή έχει πολλά βήματα; Δεν έχω πρόβλημα να τα κάνω εγκατάσταση από την αρχή το ubuntu. Όλα μου τα αρχεία τα έχω backup, μόνο τα προγράμματα που θέλω και τις ρυθμίσεις πρέπει να κάνω. Απλά θέλω να μάθω αν είναι το πρόβλημα σίγουρα οι οδηγοί από την σελίδα της AMD. Μην κάνω format και έχω το ίδιο πρόβλημα στο μέλλον. Είναι σίγουρα το πρόβλημα μου αυτό οι οδηγοί της AMD;

τρεις συμβουλές για να γίνεται η επανεγκατάσταση σε χρόνο dt (αφορά επανεγκατάσταση ίδιας έκδοσης)έγραψε:μόνο τα προγράμματα που θέλω και τις ρυθμίσεις πρέπει να κάνω
sudo apt-get install bleachbit clamav clamtk compiz-fusion-plugins-extra compiz-fusion-plugins-main compiz-plugins compiz-plugins-extra compizconfig-settings-manager conky cryptkeeper dconf-tools ffmpeg fusion-icon gconf-editor gparted indicator-weather minitube nautilus-open-terminal ntfs-3g p7zip-full p7zip-rar synaptic unrar rar unzip vlc x264 ubuntu-restricted-extras lm-sensors libdvdread4 libdvdnav4 libstdc++5 cheese unetbootin unetbootin-translations agave gnome-session-fallback openjdk-7-jre gtk2-engines-pixbuf
Επιστροφή στο Περιβάλλον Εργασίας / Εμφάνιση / Εφέ / Customization