14,04LTS και προβληματα......  Το θέμα επιλύθηκε

Εκδόσεις Ubuntu υπό ανάπτυξη (alpha, beta κλπ), δοκιμές (testing) και σφάλματα (bugs).
Eδώ συζητάμε για την εκάστοτε δοκιμαστική έκδοση του Ubuntu.

Συντονιστής: Geochr

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στην ενότητα αυτή συζητάμε θέματα και προβλήματα που αφορούν μόνο τις εκάστοτε υπό ανάπτυξη/δοκιμαστικές εκδόσεις του Ubuntu και των παραγώγων του.
Οι εκδόσεις υπό ανάπτυξη είναι δοκιμαστικές για τους προγραμματιστές και όσους συμμετέχουν στην διαδικασία με διορθώσεις, αναφορές bugs κτλ. Δεν συστήνονται για χρήστες καθώς μπορεί να έχουν αρκετά σφάλματα.
Αν ενδιαφέρεστε για συμμετοχή σε δοκιμές (testing) των υπό ανάπτυξη εκδόσεων του Ubuntu, δείτε πληροφορίες εδώ: https://wiki.ubuntu.com/GreekTeam/QA.

Re: 14,04LTS και προβληματα......

Δημοσίευσηαπό giwrgosatma » 18 Μαρ 2014, 01:14

dim459 έγραψε:Όλα καλά λοιπόν.
Βασικώς σου πρότεινα το πρώτο reboot πριν την εγκατάσταστη του current, μιας και η 14.04 βρίσκεται ακόμα υπό εξέλιξη και σε κάθε update αλλάζει πολλά πακέτα, οπότε μπορεί το πρόβλημα να οφειλόταν και σε κάτι άλλο που θα έστρωνε με τις ενημερώσεις.
Βεβαίως το πιο πιθανό φαινόταν να είναι όντως τα γραφικά.

αυτο που λες το εκανα..αλλα τα γραφικα ειχαν το προβλημα :)
1 Linux: Μέτριο┃ Προγρ: Visual Basic,Java,CSS 3,HTML 5 ┃ Αγγλ: Καλά
2 Operating System:||Lubuntu 15.04|| CPU: Intel Core 2 Duo E7400 @ 2.80GHz, RAM: 4,00GB Dual-Channel DDR2 @ 333MHz, Motherboard: ASRock G41C-GS (CPUSocket),Graphics:2047MB NVIDIA GeForce GT 610 (Gigabyte)
Άβαταρ μέλους
giwrgosatma
punkTUX
punkTUX
 
Δημοσιεύσεις: 201
Εγγραφή: 10 Ιαν 2014, 16:46
Εκτύπωση

14.10

Δημοσίευσηαπό efti » 14 Ιαν 2015, 13:47

sos!!!ειχα το προηγουμενο ουμπουντου δεν ειχα προβλημα,εκανα αλλαγη στο 14.10 ουμπουντου,και απο τοτε και μετα εχω προβληματα,κολαει με το παραμικρο,και επισης τωρα τελευταια,μου αλλαξε την οθηνη,ειναι χρωμα μπλε,και κανει κυματα χρωματων!τι να ειναι,καποιος μπορει να μου πει;εχω το λαπτο...hp pavilion dv6000 παλοιο ειναι,μηπως δεν αντεχει την νεα εκδοση,και για αυτο τα κανει;;παρακαλω μια βοηθεια,ευχαριστω
efti
babeTUX
babeTUX
 
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 20 Νοέμ 2013, 11:09
Εκτύπωση

Re: 14,04LTS και προβληματα......

Δημοσίευσηαπό George Pantelis » 14 Ιαν 2015, 19:14

Καλησπέρα. Σε πρώτη φάση, είναι σημαντικό να φτιάξεις την υπογραφή σου, ώστε με βάση το υλικό hardware & software του υπολογιστή σου να μπορέσει να σου δώσει κάποιος βοήθεια. Αν δεν ξέρεις πώς, κοίτα εδώ...
viewtopic.php?f=6&t=15460
Eπίσης, καλύτερα να δημιουργήσεις στο φόρουμ ένα καινούριο, δικό σου θέμα, βάζοντάς του τίτλο κάτι που να περιγράφει συνοπτικά το πρόβλημα. Φοβάμαι, πως σε αυτό το παλιό θέμα του Μάρτη (και με τον γενικό τίτλο..."προβλήματα"), θα χαθεί. Συν το ότι φαίνεται σαν επιλυμμένο..
1 Γνώσεις Linux: Μέτριες ┃ Προγραμματισμού: Οχι ┃ Αγγλικών: Αριστο
2 EndeavourOS KDE plasma / Gnome, Ubuntu 19.10 5.3.0-18-generic 64bit (el_GR.UTF-8,Gnome ubuntu), Arch linux (VM)
3 Intel Core2 Duo CPU P8400 2.26GHz ‖ RAM 3908 MiB ‖ Dell Inc. 0F328M - Dell Inc. Latitude E6500
4 Intel Mobile 4 Series Chipset Integrated Graphics [8086:2a42] {i915
5 eth0: Intel 82567LM Gigabit Network Connection [8086:10f5] (rev 03) ⋮ wlan0: Intel WiFi Link 5100 [8086:4232]
Άβαταρ μέλους
George Pantelis
daemonTUX
daemonTUX
 
Δημοσιεύσεις: 975
Εγγραφή: 23 Νοέμ 2013, 19:24
Τοποθεσία: Xαλκίδα
Launchpad: George Pantelis
Εκτύπωση

Προηγούμενη

  • ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Ubuntu +1

cron