Δημοσιεύτηκε: 28 Οκτ 2014, 21:50
ean έγραψε:
Πρέπει να αφαιρεθεί και από τη δεύτερη σειρά;
Πριν επικοινωνήσω με το φόρουμ είχα αφαιρέσει το nomodeset από τη δεύτερη σειρά χωρίς και πάλι θετικό αποτέλεσμα (με nouveau). Θα το επαναλάβω αν είναι απαραίτητο.
Κανονικά στην γραμμή που είναι (την δεύτερη) δεν θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει, αλλά ίσως με την εγκατάσταση των οδηγών της Nvidia(proprietary) να παίζει τον ρόλο του, γι' αυτό πρότεινα να το αφαιρέσεις τελείως, από παντού.
ean έγραψε:
Έχω την εντύπωση πως είτε με την έκδοση 14.04 είτε με παλαιότερες ο συνδυασμός των πλήκτρων Ctrl+Alt+F2 ή F3,F4,F5 δεν λειτουργούσε. Είχα την εντύπωση πως είναι το ίδιο με το Ctrl+Alt+T και δεν είχα ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Όπως έχω γράψει σε προηγούμενα μηνύματα κανείς από αυτούς τους συνδυασμούς πλήκτρων δεν λειτουργεί από την λειτουργία ανάκτησης (recovery mode). Έχω μόνο τη γραμμή εντολών από root shell (βλέπε και προηγούμενα μηνύματα)
Τα VTs(Virtual Terminals) όπως τα λένε, πρέπει να λειτουργούν. Σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά με το γραφικό περιβάλλον, το οποίο στο Ubuntu φιλοξενείται στο TTY7 (VT7 ή Ctrl+Alt+F7), τότε πάμε σε ένα άλλο VT και συνδεόμαστε εκεί και προσπαθούμε να επιλύσουμε το πρόβλημα ή να πάρουμε τα logs για να δούμε τι συμβαίνει.
ean έγραψε:
Σημ. Στο τερματικό φάνηκε και αυτή η ειδοπόιηση.Δεν γνωρίζω αν είναι κάτι σημαντικό.
- Κώδικας: Επιλογή όλων
(gedit:2643): Gtk-WARNING **: Calling Inhibit failed: GDBus.Error:org.freedesktop.DBus.Error.ServiceUnknown: The name org.gnome.SessionManager was not provided by any .service files
Όχι δεν νομίζω ότι είναι κάτι το σημαντικό, ούτε έχει σχέση με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.
Τι έγινε εν τέλει ; βλέπω κλίκαρες το θέμα ως επιλυμένο. Όλα εντάξει;