Δημοσιεύτηκε: 01 Μαρ 2010, 05:54
από filippos.xf
koumis έγραψε:Ισως σας μπερδεψα λιγακι γιατι ρωταγα για 2 πραγματα ταυτοχρονα.
Σε αυτο που ηθελα βοηθεια ηταν επιλογη διανομης για το παλιο pc (με τις προανεφερθεντες ιδιατεροτητες) και προτασεις για αλλες διανομες για δοκιμη στο καινουριο pc.

Αν το έγραψες αυτό με αφορμή το προηγούμενο μου ποστ, τότε όχι δεν με μπέρδεψες εμένα.
Εγώ απλά αναφέρθηκα για το υλικό που έχεις ήδη σε πιο προηγούμενο ποστ.. αλλά και για το νέο υλικό που θα έχεις. ;)
Όσα έγραψα μέχρι τώρα ισχύουν ακόμα. Για το υλικό που έχεις ήδη μπορείς να έχεις είτε ubuntu είτε xubuntu και να κάνεις διάφορες δοκιμές σε virtualbox αν θέλεις.
Για το νέο σου υλικό δεν το συζητώ, μέχρι και kubuntu μπορείς να βάλεις που είναι λίγο πιο βαρύ από το ubuntu και το xubuntu.
koumis έγραψε:Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι σαν κυριο OS θα εχω και παλι Ubuntu για πολλους λογους με ψηλα στη λιστα την υποστηριξη απο το forum αυτο !

Χαίρομαι. Πάντως δεν θέλω να παρεξηγηθώ, εγώ δεν έχω κάτι με τις άλλες διανομές.
Απλά αναφέρω τις γνώμες μου ελεύθερα και αυτά που πιστεύω.
Ίσα ίσα μπορώ να πω ότι χρήστες από άλλες διανομές Linux έχουν κάτι κολλήματα με το Ubuntu δυστυχώς.
Τέλος πάντων, αυτό είναι άλλο θέμα και δεν θέλω να ξεφύγω.

Εννοείτε ότι μπορείς να κάνεις όσες δοκιμές θέλεις, το μεγάλο βήμα να έρθεις στον κόσμο του ΕΛ/ΛΑΚ το έκανες ήδη. ;)

Επιπλέον, κοίταξε αυτό το κανάλι στο youtube που μπορεί να σου φανεί ενδιαφέρον.
Γίνονται σύντομες παρουσιάσεις διανομών.