Δημοσιεύτηκε: 11 Οκτ 2009, 01:40
από ntinos_
κάτι τέτοιο που είπε και ο απο πάνω, στο περίπου κι εγώ.

θα σου πώ το σημαντικότερο. μη κοιτάς να είναι "τούμπανο" στο ένα και στο άλλο, κοίτα να είναι εύκολα αναβαθμίσιμο και γιατί ?

πρόσεχε: φτιάχνεις ένα PC με τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αν πάθει κάτι ένα κομμάτι ή θέλεις να κάνεις αναβάθμιση θα πρέπει να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα, αν φτιάξεις ένα PC όπου θα είναι απλό (ναι και τι έγινε ? ) ίσα ίσα να καλύψει τις ανάγκες σου αλλά κοιτώντας για και το μέλλον όπου θα τσιμπήσεις λιγάκι της επιδόσεις (όσο ποιο λίγο γίνετε) θα σου βγει πολύ οικονομικό.

τώρα τι θα πρόσεχα σε ένα νέο μηχάνημα:

1) ποικιλία στους επεξεργαστές αλλά με προσοχή (με βάση τους επεξεργαστές που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά)
2) τύπο μνήμης (DDR2 και άνω)
3) πόσα GB ram υποστηρίζει (αν θα πήγενα σε 64bit λειτουργικό)
4) FSB της ram και CPU (άνω τον 1033 στη CPU, 800 FSB και άνω στη ram)
5) όσα περισσότερα sata γίνετε (4 και άνω)
6) όσο καλήτερη ροή αέρα γίνετε και αθόρυβο
7) το κουτί να είναι ευρύχωρο
8) πολλά GB !
9) δεν αξίζει να αγοράσεις "απλή οθόνη για το PC, δώσε 200 ευρό και πάρε TV monitor σαν αυτό. είναι κάτι που θα σου μείνει και θα το έχεις για πολλές χρίσεις! πολύ σημαντικό αυτό
και 10) κάντω όσο ποιο λειτουργικό γίνετε, δλδ με διάφορες συσκευές, bluetooth και τέτοια, wirelles κάρτα αν δεν έχεις ασύρματο ρούτερ με κανένα 20euro αντί να δώσεις 60+ για ένα ασύρματο router.

ΑΑΑΑ και το ποιο βασικό! ΠΟΛΛΆ USB !!!!
τα 5 πρώτα αφορούν τη μητρική και μόνο .