Δημοσιεύτηκε: 04 Δεκ 2009, 17:24
tolis_01 έγραψε:lol, ότι να'ναι![]()
Το ποιος λέει ό,τι να 'ναι και ποιος καταλαβαίνει ό,τι να 'ναι είανι άλο θέμα μου φαίνεται...
έγραψε:Το linux έχει uac εδώ και χρόνια, λέγεται sudo (και τα front-end gksu, kdesu). Βέβαια μπορεί εσύ στα windows να το βρίσκεις εκνευριστικό που ζητάει συνέχεια την έγκρισή σου, αλλά στο linux θεσπέσιο.
Αυτό είπα εγώ; Εγώ μίλησα απλώς για το γεγονός ότι το malware εκτελείται έυκολα στα windows και προσβάλλει τους υπολογιστές τους εξίσου εύκολα, με αποτέλεσμα να μην αρκεί UAC και να χρειάζεσαι και third party software για να τα αντιμετωπίσεις εν αντιθέσι με το Unix.
έγραψε:Hardware από το 2008 και πριν παίζει να μην χρειαστεί καν drivers στα w7 (πχ για αυτό της υπογραφής μου δεν χρειάζεται απολύτως τίποτα. Ούτε και στο ubuntu βέβαια). Το ίδιο ισχύει και για τα 64bit w7/ubuntu.
Κάτσε γιατί φάσκεις και αντιφάσκεις. Εσύ πριν έλεγες ότι το Ubuntu μόνο σε μηχάνημα του 2000 παίζει out of the box και τώρα μου λες για 2008...
έγραψε:Τα ποσοστά για τα οποία μιλάς μιλάς δεν είναι συγκρίσιμα. Τα windows 7 τα δοκίμασαν άτομα που δεν έχουν καν βασικές γνώσεις υπολογιστών και δεν έμειναν ικανοποιημένοι. Λογικό, αφού μετά τα xp είναι το τέλος, δεν υπάρχουν άλλα λειτουργικά. Linux δοκιμάζουν πάντα οι πιο ψαγμένοι, λογικό είναι να βρουν πιο εύκολα λύσεις.
Έλα όμως που για τα προβλήματα των windows7 δεν μπορούσε ούτε κάποιος ψαγμένος να βρει λύση αλλά περιμέναν από τη MS να βγάλει το κατάλληλο patch. Επίσης, αν δεις εδώ μέσα οι περισσότεροι έχουν λίγες γνώσεις υπολογιστών και συγκεκριμένα Linux ακόμα λιγότερες. Το γεγονός ότι τους αρέσει να ψάχνονται με την ιδεολογία του ελεύθερου λογισμικού δεν σημαίνει ότι είνια powerusers.