Δημοσιεύτηκε: 09 Ιαν 2010, 20:36
από emmsarris
Εννοούσα επισήμως χωρίς να προσθέσεις extra repositories. Εγω σαν αρχάριος που ψάχνεται δεν κατάφερα να εγκαταστήσω ας πούμε τους nvidia driver, να τους κάνω να δουλέψουν και να έχω και compiz εφέ (κάτι που δε θέλει πάνω από 2 κλικ στο ubuntu). Επισήμως αντί για flash player έχει gnash (που είναι και αρκετά καλός μπορώ να πω!), και δεν έχει όλους τους codec που κάθε φορά βρίσκω στο ubuntu. Δε σε εμποδίζει όμως κανείς να κάνεις ότι θέλεις το λειτουργικό σου! Έξω από τα προτεινόμενα! Θέλει όμως πολύ δουλειά και πολύ ψάξιμο. Δε στήνεται ας πούμε πλήρως σε 2-3 μόνο ώρες όπως το ubuntu.
Αλλά, πάσο! Mea culpa!
headless έγραψε:
Τα λειτουργικά δεν χτίζονται κάτω από προθεσμίες,ούτε έχουν ημερομηνίες λήξης.
Αν και το debian μπήκε πλέον σε σταθερό κύκλο,και πλέον θα έχουμε debian stable την άνοιξη κάθε ζυγής χρονιάς.

Το λέω από την άποψη της "τελευταίας λέξης της τεχνολογίας" σε σταθερή έκδοση. Την προηγούμενη φορά έκανε 22 μηνες το debian μέχρι να βγάλει νέα έκδοση. Δεν το ήξερα αυτό για το σταθερό κύκλο και χαίρομαι για το debian!
headless έγραψε:
logari81 έγραψε:Ο μακροπροθεσμος στοχος όταν καταφερουμε να απαλειψουμε το κλειστο λογισμικο απο τον πλανητη Γη είναι να μεταβουμε όλοι μαζι σε Debian.

Amen.

Μακάρι να γινότανε! Εγώ γι αυτό δοκίμασα το debian αλλά δεν κατάφερα να κάνω τη δουλειά μου όπως ήθελα! Θα το ξαναπροσπαθήσω πάντως, όταν ξαναλειτουργήσω το desktop...