Δημοσιεύτηκε: 20 Αύγ 2009, 13:06
taratatzoum καλά τα λες αλλά όλη δεν είναι δήθεν (δεν είπες κάτι τέτοιο απλά εγώ κάνω μια επισήμανση), δεν είναι όλα είτε τέλεια είτε χάλια. Πάντως μια πληροφορία είναι απλά πληροφορία, το να την δείχνουμε σε φίλους-γνωστούς έστω απλά για να συζητήσουμε δεν είναι κάτι κακό. Έχεις δίκαιο γιατί και στο οικολογικό ρεύμα υπάρχουν δήθεν προσπάθειες που μεταφέρουν ψευδαισθήσεις στον κόσμο και αυτοί τα οικονομάνε, από την άλλη... με την καχυποψία μας δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η τάδε εταιρία είναι "ψεύτικη" δίχως αποδείξεις εκτός αν έχουμε.
Αυτό που με εκφράζει και συμφωνώ απόλυτα είναι αυτό που είπες <<η οικολογία είναι στην συνείδηση του κάθε ενός μας και όχι στα κανάλια και τους "βόθρους">>, επειδή μου αρέσει πολύ το ομαδικό και συνεργάσιμο κλίμα έχω συνηθίσει να μοιράζομαι τέτοια πράγματα με συνανθρώπους με σκοπό να γίνουν πράξεις.
Πολλές φορές τα πράγματα είναι απλά αλλά οι άνθρωποι τα κάνουν δύσκολα!
Αυτό που με εκφράζει και συμφωνώ απόλυτα είναι αυτό που είπες <<η οικολογία είναι στην συνείδηση του κάθε ενός μας και όχι στα κανάλια και τους "βόθρους">>, επειδή μου αρέσει πολύ το ομαδικό και συνεργάσιμο κλίμα έχω συνηθίσει να μοιράζομαι τέτοια πράγματα με συνανθρώπους με σκοπό να γίνουν πράξεις.
Πολλές φορές τα πράγματα είναι απλά αλλά οι άνθρωποι τα κάνουν δύσκολα!