Οικολογία

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: Οικολογία

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 12 Αύγ 2009, 18:09

filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 14 Αύγ 2009, 18:30

filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 20 Αύγ 2009, 09:47

filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό taratatzoum » 20 Αύγ 2009, 11:35

έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι με όλο αυτό το δήθεν οικολογικό ρεύμα αναγέννησης που θα σώσει τον πλανήτη κτλ....
συμφέροντα εξυπηρετούν μεγάλων επιχειρήσεων πολυεθνικών οι οικολογούντες , οι δημοσιογράφοι τα παίρνουν και εξυπηρετούν επίσης τον ίδιο σκοπό.
η οικολογία είναι στην συνείδηση του κάθε ενός μας και όχι στα κανάλια και τους "βόθρους"...
όποιος κατάλαβε κατάλαβε οι υπόλοιποι συνεχίστε...
απλά μην πιάνεστε κορόιδα υποστηρίζοντας δήθεν οικολόγους !

Αυτά !
Ιστολόγιο
1 Γνώσεις → Linux: Προχωρημένος ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Λειτουργικό → Slackware 13.37.0 64-bit (el_GR.utf-8)
3 Προδιαγραφές → CPU: 8x Intel Core i7 CPU Q 740 1.73GHz ‖ RAM 3894 MiB ‖ Dell Inc. - Dell Inc. Inspiron N5010
4 Κάρτες γραφικών: ATI Redwood [Radeon HD 5600 Series] ⎨1002:68c1⎬
5 Δίκτυα: wlan0: Broadcom BCM4313 802.11b/g/n Wireless LAN Controller ⎨14e4:4727⎬ ⋮ eth0: Realtek RTL8101E/RTL8102E PCI Express Fast Ethernet controller ⎨10ec:8136⎬
taratatzoum
daemonTUX
daemonTUX

Launchpad: rizitis
IRC: rizitis or rtz
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 20 Αύγ 2009, 13:06

taratatzoum καλά τα λες αλλά όλη δεν είναι δήθεν (δεν είπες κάτι τέτοιο απλά εγώ κάνω μια επισήμανση), δεν είναι όλα είτε τέλεια είτε χάλια. Πάντως μια πληροφορία είναι απλά πληροφορία, το να την δείχνουμε σε φίλους-γνωστούς έστω απλά για να συζητήσουμε δεν είναι κάτι κακό. Έχεις δίκαιο γιατί και στο οικολογικό ρεύμα υπάρχουν δήθεν προσπάθειες που μεταφέρουν ψευδαισθήσεις στον κόσμο και αυτοί τα οικονομάνε, από την άλλη... με την καχυποψία μας δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η τάδε εταιρία είναι "ψεύτικη" δίχως αποδείξεις εκτός αν έχουμε.

Αυτό που με εκφράζει και συμφωνώ απόλυτα είναι αυτό που είπες <<η οικολογία είναι στην συνείδηση του κάθε ενός μας και όχι στα κανάλια και τους "βόθρους">>, επειδή μου αρέσει πολύ το ομαδικό και συνεργάσιμο κλίμα έχω συνηθίσει να μοιράζομαι τέτοια πράγματα με συνανθρώπους με σκοπό να γίνουν πράξεις.

Πολλές φορές τα πράγματα είναι απλά αλλά οι άνθρωποι τα κάνουν δύσκολα!
filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό taratatzoum » 20 Αύγ 2009, 14:19

filippos.xf έγραψε:taratatzoum καλά τα λες αλλά όλη δεν είναι δήθεν (δεν είπες κάτι τέτοιο απλά εγώ κάνω μια επισήμανση), δεν είναι όλα είτε τέλεια είτε χάλια. Πάντως μια πληροφορία είναι απλά πληροφορία, το να την δείχνουμε σε φίλους-γνωστούς έστω απλά για να συζητήσουμε δεν είναι κάτι κακό. Έχεις δίκαιο γιατί και στο οικολογικό ρεύμα υπάρχουν δήθεν προσπάθειες που μεταφέρουν ψευδαισθήσεις στον κόσμο και αυτοί τα οικονομάνε, από την άλλη... με την καχυποψία μας δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η τάδε εταιρία είναι "ψεύτικη" δίχως αποδείξεις εκτός αν έχουμε.

Αυτό που με εκφράζει και συμφωνώ απόλυτα είναι αυτό που είπες <<η οικολογία είναι στην συνείδηση του κάθε ενός μας και όχι στα κανάλια και τους "βόθρους">>, επειδή μου αρέσει πολύ το ομαδικό και συνεργάσιμο κλίμα έχω συνηθίσει να μοιράζομαι τέτοια πράγματα με συνανθρώπους με σκοπό να γίνουν πράξεις.

Πολλές φορές τα πράγματα είναι απλά αλλά οι άνθρωποι τα κάνουν δύσκολα!

filippos.xf να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, τα ελληνικά μου είναι χειρότερα από τα δικά σου σίγουρα, απλά εκεί που έγραψες "όλη"
μάλλον ήθελες να γράψεις "όλοι". Και ναι λοιπόν δεν είναι όλοι οι άνθρωποι στο ίδιο τσουβάλι και στον ίδιο βόθρο βουτηγμένοι...
Ούτε κάνω προσωπική επίθεση σε εσένα επειδή άνοιξες το θέμα και το προβάλεις, ενημερώνεις συνέχεια...
Δεν μπορώ να αφήσω όμως το θέμα αναπάντητο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η άλλη άποψη εδώ πέρα γραμμένη, ειδικά για τους πιτσιρικάδες που διαβάζουν και μένουν με τις εντυπώσεις...

Το να μου ζητάς αποδείξεις για το ότι μεγάλες εταιρίες μιζάρουν δημοσιογράφους για να προβάλλουν θέματα οικολογίας ώστε να εκβιάζουν μετά το "σύστημα" και να παίρνουν δουλειές δεν είναι τόσο πρακτικό. και να τις είχα δηλαδή (που δεν τις έχω) , δεν θα τις έγραφα σε ένα φόρουμ για ΕΛΛΑΚ ....
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια θα σε ρωτήσω, και μην μου πεις ένας σκύλος που μαθαίνει ξένες γλώσσες....

Δουλειά μας δεν είναι να να αντικαταστήσουμε το σχολείο το οποίο θα έπρεπε να δημιουργεί οικολογική συνείδηση από τα παιδικά χρόνια στο άνθρωπο... αλλά εντάξει δεν θα κάτσουμε και με σταυρωμένα χέρια να παρατηρούμε το εξαθλιωμένο σύστημα να αρμέγει τις σάρκες μας και της φύσης γενικότερα.
Διαφωνώ όμως ότι αυτό θα γίνει μέσα από τηλεοπτικές παραγωγές μεγαλοεπιχειρήσεων και των μεγαλοϋπαλλήλων τους.
Ναι είναι απλά τα πράγματα, αλλά τα απλά πράγματα είναι τα πιο δύσκολα...
Διότι το οικολογικό ρεύμα(όπως το ονόμασες) πατρονάρετε από όλους αυτούς που σου λέω.

Παρόλα αυτά αν είναι να συζητάμε για να συζητάμε τότε οκ, αν θέλουμε όμως να βγάλουμε και κάτι θετικό πρέπει να προστατέψουμε τα παιδιά από αυτό το "οικολογικό ρεύμα" και να τους πούμε ότι:
Μην πιστεύετε τίποτα από ότι σας πουλάνε εκπομπές τηλεοπτικές, εφημερίδες, και μεγάλα blogs.
αυτοί είναι που κατέστρεψαν την οικονομία του τόπου, αυτοί είναι που έχουν κάνει τους γονείς σας να δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς ανάσα, αυτοί είναι που απομύζησαν όλες τις πρώτες ύλες του πλανήτη, κατέστρεψαν την φύση από τα βάθη των ωκεανών (που πετάνε τα ραδιενεργά απόβλητα) μέχρι τις κορυφές των Άλπεων (όπου κάνουν σκι και αφήνουν τις πορδές τους).
Οι ίδιοι τώρα πατάνε στο "ρεύμα της οικολογίας" και έρχονται να μας κάνουν τους τιμητές, σκοπεύουν να σας κάνουν ενσυνείδητους οικολόγους καταναλωτές, να καταναλώνεστε στην δουλειά σηλαδή την ημέρα και το βράδυ να καταναλώνετε τα οικολογικά τους προϊόντα...
Ό,τι υπάρχει στην φύση είναι καλό και τα πάντα μπορούν να υπάρχουν και να καταναλώνονται με μέτρο από τον άνθρωπο ο οποίος είναι μέρος αυτής, καλή χρήση μόνο πρέπει να γίνετε και με παρρησία πάνω από όλα.
Συμπέρασμα?
Ο κάθε ένας που έχει όρεξη και σπίθα μέσα του για ένα καλύτερο αύριο(αν υπάρχει αύριο) ας ψάξει μόνος του να ενημερωθεί για τα πάντα, η πληροφορία υπάρχει παντού και πληροφορία δεν είναι μόνο το ίντερνετ, ανοίξτε και κανένα βιβλίο...
Και μετά αποστασιοποιήμένος από μόδες, ρεύματα, και τα ρέστα ας κάνει πρώτα την αυτοκριτική του στην πράξη και μετά όλα τα άλλα βρίσκονται... δεν έχουμε ανάγκη από κανέναν για να μας καθοδηγήσει και να μας δώσει γραμμή συμπεριφοράς και ρεύματος, τους ακούμε όλους, παρατηρούμε τα πάντα, και έχουμε γνώμη και άποψη ;)

υγ. πιστεύω να κατάλαβες ότι δεν έχει να κάνει σε τίποτα το ποστ μου με την οικολογική σου αυτοσυνείδηση η οποία είμαι σίγουρος ότι είναι μεγάλη.... :)
Ιστολόγιο
1 Γνώσεις → Linux: Προχωρημένος ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
3 Προδιαγραφές → CPU: 8x Intel Core i7 CPU Q 740 1.73GHz ‖ RAM 3894 MiB ‖ Dell Inc. - Dell Inc. Inspiron N5010
5 Δίκτυα: wlan0: Broadcom BCM4313 802.11b/g/n Wireless LAN Controller ⎨14e4:4727⎬ ⋮ eth0: Realtek RTL8101E/RTL8102E PCI Express Fast Ethernet controller ⎨10ec:8136⎬
taratatzoum
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 21 Αύγ 2009, 00:44

taratatzoum έγραψε:filippos.xf να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, τα ελληνικά μου είναι χειρότερα από τα δικά σου σίγουρα, απλά εκεί που έγραψες "όλη"
μάλλον ήθελες να γράψεις "όλοι". Και ναι λοιπόν δεν είναι όλοι οι άνθρωποι στο ίδιο τσουβάλι και στον ίδιο βόθρο βουτηγμένοι...
Ούτε κάνω προσωπική επίθεση σε εσένα επειδή άνοιξες το θέμα και το προβάλεις, ενημερώνεις συνέχεια...
Δεν μπορώ να αφήσω όμως το θέμα αναπάντητο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η άλλη άποψη εδώ πέρα γραμμένη, ειδικά για τους πιτσιρικάδες που διαβάζουν και μένουν με τις εντυπώσεις...

taratatzoum φυσικά μπορείς και ίσα ίσα θέλω να λες την γνώμη σου ελεύθερα, οποιαδήποτε γνώμη έχεις στο μυαλό σου και την κάνεις ποστ θα την διαβάσω με ενδιαφέρων. Όχι μην νομίζεις ότι ξέρω καλά ελληνικά, δηλαδή κάνω ορθογραφικά λάθη και το παραδέχομαι, ναι "όλοι" ήθελα να γράψω. Όσο για τους πιτσιρικάδες έχω να πω κάτι, μέσα στην κοσμοθεωρία που έχει ο καθένας (πιστεύω ότι όλοι έχουμε εκτός αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας) υπάρχει κάποιος τρόπος σκέψης ο οποίος διαμορφώθηκε από τις πληροφορίες που δεχτήκαμε. Δέχονται πληροφορίες καθημερινά αυτοί οι πιτσιρικάδες και γενικότερα όλοι ανεξάρτητα από ηλικίες, τις επεξεργάζονται, τις σκέφτονται κτλ. αλλά το αν θα τις πιστέψουν ή όχι εξαρτάται από τους ίδιους. Δεν θυμάμαι κάθε φορά που εκφράζομαι να επισημάνω τα παραπάνω που ανέφερα ώστε να μην παρασέρνονται οι... "πιτσιρικάδες", αν και όσοι έχουν κατανοήσει κάποια πράγματα στον τρόπο λειτουργίας του ανθρώπου δεν παρασύρονται τόσο εύκολα. Όσοι έχουν κατανοήσει τον τρόπο που λειτουργεί ο άνθρωπος ξέρουν να χειρίζονται ανάλογα τις πληροφορίες που δέχονται.
taratatzoum έγραψε:Το να μου ζητάς αποδείξεις για το ότι μεγάλες εταιρίες μιζάρουν δημοσιογράφους για να προβάλλουν θέματα οικολογίας ώστε να εκβιάζουν μετά το "σύστημα" και να παίρνουν δουλειές δεν είναι τόσο πρακτικό. και να τις είχα δηλαδή (που δεν τις έχω) , δεν θα τις έγραφα σε ένα φόρουμ για ΕΛΛΑΚ ....
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια θα σε ρωτήσω, και μην μου πεις ένας σκύλος που μαθαίνει ξένες γλώσσες....

Όχι βασικά και να είχες αποδείξεις δεν εννοούσα ότι θέλω να τις δω, δεν εννοούσα ότι να... θέλω να τις κάνεις ποστ. Ξέρω ότι υπάρχει φθορά γύρω μας, μπορεί να μην είμαι σίγουρος ποιος είναι ο "φθαρμένος" ή όχι αλλά... πέρα από αυτούς εγώ απλά κοιτάω το τι κάνω εγώ ο ίδιος. Είτε είναι η τάδε εταιρία δήθεν είτε δεν είναι εμένα δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, αυτές οι εταιρίες τα οικονομάνε... εγώ δεν θέλω χρήματα προσωπικά... στο περιβάλλων δίνω σημασία. Ωστόσο τώρα συζητάμε και μου αρέσει να συζητάω για τα θέματα που με απασχολούν.
taratatzoum έγραψε:Δουλειά μας δεν είναι να να αντικαταστήσουμε το σχολείο το οποίο θα έπρεπε να δημιουργεί οικολογική συνείδηση από τα παιδικά χρόνια στο άνθρωπο... αλλά εντάξει δεν θα κάτσουμε και με σταυρωμένα χέρια να παρατηρούμε το εξαθλιωμένο σύστημα να αρμέγει τις σάρκες μας και της φύσης γενικότερα.
Διαφωνώ όμως ότι αυτό θα γίνει μέσα από τηλεοπτικές παραγωγές μεγαλοεπιχειρήσεων και των μεγαλοϋπαλλήλων τους.
Ναι είναι απλά τα πράγματα, αλλά τα απλά πράγματα είναι τα πιο δύσκολα...
Διότι το οικολογικό ρεύμα(όπως το ονόμασες) πατρονάρετε από όλους αυτούς που σου λέω.

Δεν έχω να πω πολλά εδώ, συμφωνώ με όλα όσα είπες. Όσο για το ότι το οικολογικό ρεύμα πατρονάρετε από όλους αυτούς που ανέφερες αδιαφορώ, θα σου πω την εννοώ. Το σκεπτικό μου είναι "όταν κάποιος θέλει να προσπαθήσει για κάτι, ο μόνος δρόμος είναι η προσπάθεια. Θα υπάρξουν πολλές και δύσκολες στιγμές, στιγμές που θα πέσεις αλλά όταν σηκωθείς πρέπει να συνεχίσεις την προσπάθεια. Αν δεν σηκωθείς δυστυχώς για διάφορους λόγους... "αγωνιστικές" για έναν πολύ σημαντικό σκοπό. Ο μόνος δρόμος είναι η προσπάθεια".
taratatzoum έγραψε:Παρόλα αυτά αν είναι να συζητάμε για να συζητάμε τότε οκ, αν θέλουμε όμως να βγάλουμε και κάτι θετικό πρέπει να προστατέψουμε τα παιδιά από αυτό το "οικολογικό ρεύμα" και να τους πούμε ότι:
Μην πιστεύετε τίποτα από ότι σας πουλάνε εκπομπές τηλεοπτικές, εφημερίδες, και μεγάλα blogs.
αυτοί είναι που κατέστρεψαν την οικονομία του τόπου, αυτοί είναι που έχουν κάνει τους γονείς σας να δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς ανάσα, αυτοί είναι που απομύζησαν όλες τις πρώτες ύλες του πλανήτη, κατέστρεψαν την φύση από τα βάθη των ωκεανών (που πετάνε τα ραδιενεργά απόβλητα) μέχρι τις κορυφές των Άλπεων (όπου κάνουν σκι και αφήνουν τις πορδές τους).
Οι ίδιοι τώρα πατάνε στο "ρεύμα της οικολογίας" και έρχονται να μας κάνουν τους τιμητές, σκοπεύουν να σας κάνουν ενσυνείδητους οικολόγους καταναλωτές, να καταναλώνεστε στην δουλειά σηλαδή την ημέρα και το βράδυ να καταναλώνετε τα οικολογικά τους προϊόντα...
Ό,τι υπάρχει στην φύση είναι καλό και τα πάντα μπορούν να υπάρχουν και να καταναλώνονται με μέτρο από τον άνθρωπο ο οποίος είναι μέρος αυτής, καλή χρήση μόνο πρέπει να γίνετε και με παρρησία πάνω από όλα.
Συμπέρασμα?
Ο κάθε ένας που έχει όρεξη και σπίθα μέσα του για ένα καλύτερο αύριο(αν υπάρχει αύριο) ας ψάξει μόνος του να ενημερωθεί για τα πάντα, η πληροφορία υπάρχει παντού και πληροφορία δεν είναι μόνο το ίντερνετ, ανοίξτε και κανένα βιβλίο...
Και μετά αποστασιοποιήμένος από μόδες, ρεύματα, και τα ρέστα ας κάνει πρώτα την αυτοκριτική του στην πράξη και μετά όλα τα άλλα βρίσκονται... δεν έχουμε ανάγκη από κανέναν για να μας καθοδηγήσει και να μας δώσει γραμμή συμπεριφοράς και ρεύματος, τους ακούμε όλους, παρατηρούμε τα πάντα, και έχουμε γνώμη και άποψη ;)

Είπα κάποια πράγματα στην αρχή τα οποία μπορώ να δώσω ως απαντήσεις και εδώ για τους πιτσιρικάδες και όχι μόνο βασικά. Για το αν θέλουμε να βγει κάτι καλό ναι... πρέπει να προσπαθήσουμε όσοι είμαστε "ευαίσθητη" πραγματικά όμως στα οικολογικά θέματα και φυσικά είναι βλακώδες το να σχολιάζει κάποιος αρνητικά όσους έχουν αν μη τι άλλο "φυσικές ευαισθησίες" <- δεν το λέω για σένα αυτό. Για το οικονομικό σύστημα απλά θα πω ότι δεν υπάρχει οικονομία καν, αυτό που υπάρχει είναι ένα σορό ψευδαισθήσεις... όπως είπες και εσύ για να δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ και άλλοι να καλοπερνάνε. Συμφωνώ μαζί σου σε κάποια πράγματα που ανέφερες σχετικά με το που οφείλονται προβλήματα κτλ. δεν θα αναρωτηθώ ποιους να εμπιστευτούμε τελικά γιατί και η πίστη είναι ένα ιδιαίτερο θέμα αλλά καθώς σκέφτομαι αυτήν την κατάντια αναρωτιέμαι... που μπορούμε να πληροφορηθούμε σωστά; Ποιες είναι οι κατάλληλες πληροφορίες και ποιοι η κατάλληλοι τρόποι για να κάνουμε καλό στο περιβάλλων; Ναι μπορούμε την πληροφορία να την βρούμε παντού, εγώ προσωπικά όμως δεν έχω ιδέα ποιο βιβλίο να διαβάσω και δεν ξέρω αν αυτά που θα λέει το βιβλίο μέσα είναι ουσιώδες πληροφορίες. Είπες ότι "δεν έχουμε ανάγκη από κανέναν για να μας καθοδηγήσει και να μας δώσει γραμμή συμπεριφοράς και ρεύματος", αλλά το να συζητάμε και να ανταλλάσσουμε πληροφορίες πιστεύω είναι κάτι πολύ καλό. Εντάξει δεν θα ξανά πω τώρα για το πόσο εύκολα μπορεί να παρασυρθεί ένας άνθρωπος και από τι φαίνεται συχνά από άχρηστες πληροφορίες. Προσωπικά φροντίζω είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα να κρατάω όλα τα καλά κομμάτια μιας συζήτησης ώστε να προοδεύω, πίστεψε με κρατάω κάποια πράγματα και από την δικιά μας συζήτηση.
taratatzoum έγραψε:υγ. πιστεύω να κατάλαβες ότι δεν έχει να κάνει σε τίποτα το ποστ μου με την οικολογική σου αυτοσυνείδηση η οποία είμαι σίγουρος ότι είναι μεγάλη.... :)
Ναι καταλαβαίνω... και εσύ φαίνεται ότι έχεις οικολογική συνείδηση. :)

Απλά έχω μάθει να λειτουργώ ομαδικά και να συνεργάζομαι, μου αρέσουν οι ομαδικές προσπάθειες. Έπαιζα μπάσκετ κάποτε και από εκεί απόκτησα σημαντικές εμπειρίες-γνώσεις οι οποίες είναι μέσα στην φιλοσοφία μου τώρα και στις σκέψεις μου.
filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό taratatzoum » 21 Αύγ 2009, 01:04

filippos.xf έγραψε: Θα υπάρξουν πολλές και δύσκολες στιγμές, στιγμές που θα πέσεις αλλά όταν σηκωθείς...

Dum spiro spero
Ιστολόγιο
taratatzoum
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 21 Αύγ 2009, 01:12

taratatzoum έγραψε:Dum spiro spero

Off topic:
Δεν θυμόμουν τι σημαίνει αυτό ακριβώς για να πω την αλήθεια, κοίταξα στο wikipedia για τις ετικέτες dum spiro spero και είδα ότι σημαίνει αυτό "While I breathe, I hope".
Αυτό σημαίνει;
filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό headless » 21 Αύγ 2009, 07:23

Off topic:
Ακριβώς.Σημαίνει «όσο ζώ,ελπίζω».
Γνώσεις ⇛ Linux: Καλές ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό: debian wheezy/sid 64-bit (en_US.utf8)
Προδιαγραφές ⇛ CPU: 2x Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz │ RAM 3965 MiB │ ASUS INC. P5QL/EPU
Κάρτα γραφικών: nVidia GF104 [GeForce GTX 460] [10de:0e22]
Δίκτυα: eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168]
My Blog
Άβαταρ μέλους
headless
powerTUX
powerTUX

Launchpad: headl3ss
IRC: h3adl3ss
Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων