Δημοσιεύτηκε: 27 Νοέμ 2009, 05:12
Epirotes έγραψε:
3. Το εάν υπάρχει δυνατότητα να έχει εικονικά μία εγκατάσταση ένα άλλο λειτουργικό αυτό είναι θέμα του καθενός εάν το θέλει η όχι
Εμένα η ένστασή μου είναι ότι ό,τι ισχύει για wubi πρέπει να ισχύει και για εικονικές μηχανές στα παράθυρα του Μπιλάκου.Από την στιγμή που το προσφέρει η κατασκευάστρια εταιρεία πρέπει να δουλεύει σχεδόν τέλεια. Οπότε δεν λέμε, εγώ τουλάχιστον δεν το κάνω, εσύ κάνε ό,τι θέλεις: Κάνε αντί για wubi κανονική εγκατάσταση μπας και στρώσει.
![]()
![]()
![]()
Δεν μπορεί να ισχύει αυτό που λες και αναφέρεται και εδώ επίσημα https://help.ubuntu.com/community/wubi
έγραψε:The Windows-based Ubuntu Installer (wubi) allows you to install and uninstall Ubuntu from within Microsoft Windows. It lets a Microsoft Windows user try Ubuntu without risking any data loss due to disk formatting or partitioning.
Και πότε δεν ανέφερα μπας και στρώσει , απλά το πως γίνεται επικοινωνία με το hardware + software στο πραγματικό σύστημα και στο εικονικό έχει διαφορά . Και όπως το λέω πάντα είναι μόνο και μόνο για δοκιμή και πότε για κανονική χρήση .
Epirotes έγραψε:
Εικονική εγκατάσταση είναι και μία, εικονική και η άλλη. Συγκρίσιμα τα μεγέθη, έτσι δεν είναι;![]()
Κι αφού λοιπόν είναι συγκρίσιμα δεν πρέπει να ισχύουν και τα δύο μέτρα και δύο σταθμά, άλλο το wubi κι άλλο το Virtualbox, δεν διαφωνεί κανείς, αλλά ως εγκατάσταση λειτουργικού έχουμε να κάνουμε με εικονική εγκατάσταση σε εικονική μηχανή, είτε αυτή την λένε wubi, Virtualbox ή όπως αλλιώς ...
![]()
![]()
![]()
Δεν είναι συγκρίσιμα μεγέθη και ο λόγος είναι ότι το wubi είναι πάνω σε δίσκο τον winblows και στο Virtualbox είναι αν και εικονικά είναι σε κανονικό δίσκο που έχει γίνει και φορμάτ όπως πρέπει άσχετα αν δε το "ξέρει" το ίδιο το σύστημα

Και εάν σκαλώσει για Χ, Ψ, Μ λόγους δίσκος τον winblows πάει και το Λίνουξ και τα winblows μαζί αυτός είναι και λόγος που το λέω πάντα .
Epirotes έγραψε:
Ναι, δεν διαφωνώ καθόλου, αλλά από την στιγμή που η Canocial προσφέρει το wubi ως προσωρινή λύση για δοκιμή πρέπει να φροντίσει να κάνει και την εγκατάσταση και την λειτουργία αυτής άψογη -σαν την Sun VirtualBox ένα πράγμα. Διαφωνείς;![]()
![]()
![]()
![]()
Το προσφέρει όπως είπα και ποιο πάνω μόνο για δοκιμή , άλλα πως μπορεί να υπολογίσει κάποιος σε τι κατάσταση είναι δίσκος του κάθε χρήστη , το συντηρεί σωστά , ξέρει τι να κάνει και πως .
Απάντηση είναι όχι 6 στους 10 όχι .
Εσύ τι λες ότι τα προβλήματα προκύπτουν επειδή έχει το πρόγραμμα το πρόβλημα ; , εγώ λέω όχι , το πρόβλημα κατά 80-90% το έχει χρήστης με το δίσκο του η και την χρήση που του κάνει , αυτός είναι και ο λόγος που σκαλώνει κατά τις 80% περιπτώσεις .
Epirotes έγραψε:
Ο μέσος χρήστης βαριέται που ζει -βαριέται να κάνει μαι αναζήτηση στο google τουλάχιστον. Σε σέβομαι αφάνταστα γι' αυτό που κάνεις και σέβομαι και απόλυτα την άποψή σου (Λίνουξ και ξερό ψωμί), απλά εγώ είμαι πολυσυμπαντικός.
Ευχαριστώ , ναι αυτό είναι το πρόβλημα , εάν δεν θα υπήρχε τότε θα μπορούσε να έχει και παράπονο άλλα από την στιγμή που υπάρχει και στην μητρική γλώσσα (αναφέρουμε σε οδηγούς ) είναι πλέων στο χέρι του να διαβάσει η και να δει βίντεο σαν την ταινία στο DVD του

Epirotes έγραψε:
Ναι, με κάλυψες. Επιμένω βέβαια ότι μπορεί το wubi να μην είναι εικονική μηχανή, αλλά παρ' όλα αυτά είναι εικονική εγκατάσταση. Όπως και να'χει όμως αφού προσφέρεται πρέπει να δουλεύει χάλια και να λέμε στον μέσο, βαρεμένο και ανίδεο μέσο νέο χρήστη. Μην κάνει τζις το wubi και κάνε κανονική εγκατάσταση να δεις την υγεία σου.
Ναι αυτό θα πρέπει να λέμε , κάνε την δοκιμή άλλα να ξέρεις είναι εικονικό και όχι πραγματικό , άρα κάποια πράγματα δεν θα λειτουργούν όπως θα έπρεπε, και μπορώ να σου πως ότι σε περισσότερες περιπτώσεις όταν έγινε κανονική εγκατάσταση λύθηκαν και τα προβλήματα που είχε πριν .