- Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo apt-get autoremove
- Κώδικας: Επιλογή όλων
Τα παρακάτω πακέτα εγκαταστάθηκαν αυτόματα και δεν χρειάζονται πλέον:
libutouch-grail1 libdiscid0 xserver-xorg-video-r128-dbg libmtdev1
konqueror-plugin-gnash dkms gnash gnash-tools klash libphysfs1
xserver-xorg-video-mach64-dbg libmusicbrainz3-6
Χρησιμοποιήστε 'apt-get autoremove' για να τα διαγράψετε.
rigas έγραψε:Λοιπον 1ον ευχαριστω για την βοηθεια και τον κοπο σου.
2ον δεν καταλαβαινω τιποτα απο αυτα που μου λες, ειμαι ασχετος.
Απλα κανω οτι λες.
Και τι σημαινει κλειστος οδηγος? Κανονικα απο το panel δεν επρεπε να λεει τι τυπο ati εχω, δηλαδη 9700 και να μπορω αν θελω να εχω επιλογες overclocking οπως στα windows?
1. Παρακαλώ, ευχαριστησή μου είναι βοηθάω όπως κι όπου μπορώ.
2. Θα μάθεις, μην ανησυχείς. Όλοι μας άσχετοι ξεκινήσαμε κάποτε.
3. Κλειστός οδηγός ή ιδιοταγές οδηγός είναι ο οδηγός (ή η εφαρμογή) που ο κώδικάς της είναι κλειστός, δεν μπορεί δηλ. να τον ανοίξεις και να τον επεξεργαστείς (εκτός κι αν έχεις τις γνώσεις και καταφύγεις σε παράνομα μέσα). Ενώ στον ανοικτό οδηγό (ή εφαρμογή) ο κώδικας είναι ανοικτός και μπορούν όλοι όσοι έχουν τις γνώσεις να τον επεξεργαστούν. Όπου είναι δυνατόν εμείς προτιμούμε πάντα ελεύθερες (διακινούνται ελεύθερα δίχως περιορισμούς) κι ανοικτού κώδικα εφαρμογές κι οδηγούς. Το πλεονέκτημα είναι ότι ο κώδικας βελτιώνεται συνεχώς γιατί τον βλέπει η παγκόσμια κοινότητα προγραμματιστών.
Τώρα στις κάρτες γραφικών υπάρχει ο ανοικτός οδηγός που έρχεται προεγκατεστημένος στο σύστημα, αλλά δεν έχει απ' ότι θυμάμαι gui για να πειράξεις ρυθμίσεις (δεν υπάρχει το Catalyst Control Center), αλλά δεν χρειάζεται κιόλας να πειράξεις τίποτα στον ανοικτό (ούτε και στον κλειστό που έχω εγώ, δεν έχω πειράξει καμία ρύθμιση και όλα δουλεύουν ρολόι).