αν πατήσεις στο primary ide master σου εμφανίσει κάτι άλλο εκτός απο το δίσκο σου ; Μην περιμένεις να γράφει usd,θα έχει κάποια νούμερα και γράμματα.
Αν μπορείς βγάλε μια φωτό να δούμε
Συντονιστής: adem1

alexon έγραψε:Αυτό είναι το tab advanced
http://imageshack.us/photo/my-images/707/img156m.jpg/[/url]

alexon έγραψε:Αυτό είναι το tab advanced

alexon έγραψε:Καλησπέρα έχω ένα laptop fujitsu siemens amilo D 1840W και παλεύω εδώ και τόση ώρα να ορίσω στο bios να κάνει boot από το usb, μπορεί να βοηθήσει κανείς, ενώ το ορίζω σαν πρώτη συσκευή αυτό φορτώνει συνέχεια windows.

Epirotes έγραψε:alexon έγραψε:Καλησπέρα έχω ένα laptop fujitsu siemens amilo D 1840W και παλεύω εδώ και τόση ώρα να ορίσω στο bios να κάνει boot από το usb, μπορεί να βοηθήσει κανείς, ενώ το ορίζω σαν πρώτη συσκευή αυτό φορτώνει συνέχεια windows.
Δεν έχει πλήκτρο για εμφάνιση επιλογών εκκίνησης; Εγώ πατάω στον πύργο μου το F12 κι εμφανίζεται ένα μενού εκκίνησης (boot menu), όπου πάω με το βέλος επιλέγω hard disks κι εκεί βρίσκει πρώτο-πρώτο το στικάκι για να ξεκινήσει.![]()
![]()

vasilimertzani έγραψε:Sory για την ασχετοσυνη μου κιολας αλλα σε μια φωτο που ανεβασε δεν βλεπω πουθενα δυνατοτητα.επιλογης να μπουταρει απο usb.μονο hard drive -cd rom-floppy.δεν εχει για usb.