Εικονίδιο δυκτίου

...hardware-drivers για desktops & laptops

Συντονιστής: adem1

Εικονίδιο δυκτίου

Δημοσίευσηαπό Fedil » 20 Φεβ 2013, 01:55

Καλησπέρα σας.
Εδώ και μέρες το εικονίδιο για τις συνδέσεις δικτύου δεν εμφανίζεται πλέον. Δεν εχω σβήσει κάτι. Είμαι σε περιβάλλον xfce. Οταν λοιπόν δώ στα περιεχόμενα του ταμπλό, υπάρχει ενεργοποιημένη η περιοχή ειδοποιήσεων. Στα settings λοιπον της περιοχής ειδοποιήσεων ειναι μαρκαρισμένο το Network manager applet, το xfce power manager και το vlc. Ωστόσο ούτε την μπαταρία μου δείχνει αν δουλεύω με την μπαταρία, ούτε τα δίκτυα ούτε το vlc οταν παίζει. Συγκερκιμένα μόνο για το vlc μου βγάζει ένα εικονίδιο σαν το σημαδάκι του "play" και όταν το πατήσω μόνο τότε μου εμφανίζει το vlc. Το δίκτυο και την μπαταρία όμως, όχι.

Εν τω μεταξύ μπαίνω κανονικά στο δίκτυο ασύρματα απλά δεν μπορώ να επιλέξω άλλο δίκτυο αφού δεν μου εμφανίζει αυτό το εργαλείο. Σε gnome shell μπου μπήκα (γιατι έχω δύο περιβάλλοντα και επιλέγω) όλα υπάρχουν κανονικά και παίζουν.

Τι έχει γίνει;
Debian 10 Buster 64bit
Intel Core i5 CPU M 430 2.27GHz ‖ RAM 3824 MiB ‖ Dell Inc. 0JY92C - Dell Inc. Inspiron 1564
ATI Manhattan [Mobility Radeon HD 5400 Series] [1002:68e0]
eth0: Realtek RTL8101E/RTL8102E PCI Express Fast Ethernet controller [10ec:8136] (rev 02) ⋮ eth2: Broadcom BCM4312 802.11b/g LP-PHY [14e4:4315] (rev 01)
Άβαταρ μέλους
Fedil
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Desktops & Laptops