Συντονιστής: adem1

Niva2gr έγραψε:Δεδομένου οτι δεν ξέρω απο hardware και οτι ψάχνω για μεταχειρισμένο, πώς μπορώ να ελέγξω αν αυτά που θα μου πούνε για να μου το πουλήσουνε ανταποκρίνονται στην αλήθεια; Δηλαδή πώς μπορώ να τσεκάρω μόνη μου τα ξεχωριστά συστήματα για να είμαι σίγουρη πως παίρνω αυτό που θέλω;

eleily έγραψε:
Supercase SK-503 + 450W PSU (Κουτί μαζί με τροφοδοτικό 450W - 35€)
Asrock B75 Pro3-M (Μητρική Κάρτα full extra με 4 slot DDR3 Max 32GB, Usb3, Sata3, PCIe 3.0, 2xPCIe16, DVI-D, VGA, HDMI - 63€)
Intel Pentium G2030 Box (Επεξεργαστής Ivy Bridge με διπλάσια επεξεργαστική ισχύ από τους core 2 duo και Intel HD Graphics - 56€)
Corsair XMS3 4GB DDR3-1333MHz (Μνήμες 4GB με ψύκτρες, επώνυμες και γρήγορες - 40€)
Kingston SSDNow V300 60GB w/Adapter (Ταχύτατος σκληρός δίσκος SSD υπέρ-αρκετός για το λειτουργικό και όλες τις εφαρμογές - 65€)
dim459 έγραψε:
Οι ιδιώτες έχουν την τάση να υπερεκτιμούν την εμπορική αξία των μηχανημάτων τους, αναλογιζόμενοι τι πλήρωσαν κάποτε και όχι τις τρέχουσες τιμές.

dim459 έγραψε:Είμαι της άποψης ότι πρώτα πρέπει να καθορίσεις το ποσό το οποίο σκοπεύεις να διαθέσεις.
Στη συνέχεια βλέπεις τι υπάρχει διαθέσιμο είτε καινούριο είτε μεταχειρισμένο.
Οι ιδιώτες έχουν την τάση να υπερεκτιμούν την εμπορική αξία των μηχανημάτων τους, αναλογιζόμενοι τι πλήρωσαν κάποτε και όχι τις τρέχουσες τιμές.