Γεια χαρά. Σκεφτόμαι να πάρω laptop σε κάνα δύμηνο και έχω μερικές απορίες.
H τωρινή μου κατάσταση είναι άσχημη καθώς είμαι με xp(θα μου πεις υπάρχουν κ χειρότερα cough-sVista-cough)
Κλείνω προς Dell και συγκεκριμένα στο Dell XPS 1330 με nVidia, αφού διάβασα εδώ πως έχουν φοβερό service κ καλή ποιότητα. Για παραγγελία μαζί με Ubuntu δε παίζει απ ότι ξέρω.
1. Θα κάνω εγκατάσταση την Ubuntu και θα δουλεύουν όλα τα μέρη του xps? Γιατί πολλά έχω ακούσει για μικόφωνα, κάμερες κλπ. (είναι το μονο που μου την σπάει στην Ubuntu και γενικότερα στο linux, και με κάνει να μπανίζω τα mac)
2. Αν το χει πάρει ήδη κάποιος έχει πάνω το ηλίθιο logo των Vista στο κουμπι του keyboard και τον ανιχνευτη αποτυπωμάτων(αυτό μας μάρανε, όλα τ άλλα τα χαμε, αυτό μας έλειπε...)?
3. Ξέρετε αν κάνουν customize δλδ να τους πω να μου βάλουν παραπάνω μνήμη κλπ εκεί στην Dell και να μου το στείλουν;
Γενικότερα ψάχνω ένα καλό laptop (μέχρι 1200e) που να κάνω εγκατάσταση και να υπάρχουν drivers για να δουλεύουν όλα, με οθόνη 13.3 ή 15.4. Αν έχετε καμμιά πρόταση πρόχειρη πείτε αν και σε κάνα δίμηνο θα χουν βγει καινούρια.
Thank you Ubuntistes... See u around!