Χαιρετω απαντες.....
παιδια εχω 2-3 προβληματακια......το πιο βασικο απο ολα ειναι οτι δεν μπορω να κανω το wifi να δουλεψει με τιποτα.....και σαν ασχετος που ειμαι δεν ξερω και τι φταιει ακριβος. Οποια βοηθεια πολυτιμη.
Πιο συγκεκριμενα μου βγαζει να εωεργοποιησω τον Broadcom STA wireless driver και το κανω και ολα οκ.......διαλεγω το ασυρματο δικτιο που θελω να <<μπω>> και μου ανοιγει ενα νεο παραθυρακι οπου πρεπει να βαλω τον κωδικο. ολα μεχρι εδω γινονται μια χαρα.....βαζω τον κωδικο προσπαθει να συνδεθει και μετα απο λιγη ωρα 1 λεπτακι περιπου μου ξαναπεταει το ιδιο παραθυρο ζητοντας παλι να βαλω κωδικο.....στην θεση δε του κωδικου αν τσεκαρω το κουτακι για να δω τι γραφει εχει κατι σαν και αυτο "9b199ef5e746e674ca3293c50fa06e1bfab00e621b3ffce07d96bd1ef96de84d" και σιγουρα δεν ειναι αυτο το κλειδι....ξερει κανεις τι κανω λαθος? η τι πρεπει να κανω για να δουλεψει?.......να πω επισεις οτι το ασυρματο που θελω να συνδεθω ειναι ενος φιλου και το εχει να τσεκαρει και την mac address μηπως παιζει και αυτο καποιο ρολο!!!!!
Ευχαριστω.