καλημερα σε ολους σας και ειδικα σε εσας που κανετε μεγαλη προσπαθεια για να βοηθησετε ατομα σαν και εμας. ειμαι κατοχος ενος toshiba a300-1lt με τα εξης χαρακτηριστικα:
Τεχνολογία τύπος : Τεχνολογία επεξεργαστή Intel® Centrino® με επεξεργαστή Intel® Core™2 Duo T5800, chipset Intel® GM45 Express και σύνδεση Intel® WiFi 5100
ταχύτητα ρολογιού : 2.00 GHz
δίαυλος FSB : 800 MHz
μνήμη cache L2 : 2 MB
Λειτουργικό σύστημα
Αυθεντικά Windows Vista® Home Premium Edition (προεγκατεστημένα, βοηθητικό πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων σκληρού δίσκου Toshiba-HDD recovery)
Μνήμη συστήματος βασική : 3,072 (2,048 + 1,024) MB
μέγιστη επεκτασιμότητα : 8,192 MB
τεχνολογία : DDR2 RAM (800 MHz)
Hard disk χωρητικότητα : 320 GB
πιστοποίηση : S.M.A.R.T.
Μονάδα DVD πολλαπλών λειτουργιών (Double Layer) συμβατότητα : CD-ROM, CD-R, CD-RW, DVD-ROM, DVD-R, DVD-R(DL), DVD-RW, DVD+R, DVD+R(DL), DVD+RW, DVD-RAM
μέγιστη ταχύτητα : Ανάγνωση: 24x CD-ROM, 8x DVD-ROM/ Εγγραφή: 24x CD-R, 4x CD-RW, 10x HS CD-RW, 16x US CD-RW, 8x DVD-R, 6x DVD-R (Double Layer), 6x DVD-RW, 8x DVD+R, 6x DVD+R (Double Layer), 8x DVD+RW, 5x DVD-RAM
τύπος : Μονάδα DVD πολλαπλών λειτουργιών (με δυνατότητα Double Layer)
Οθόνη μέγεθος : 15.4 "
τύπος : Οθόνη υψηλής φωτεινότητας WXGA TFT με τεχνολογία Toshiba TruBrite®
εσωτερική ανάλυση : 1.280 x 800
Κάρτα γραφικών κατασκευαστής : ATI
τύπος : ATI Mobility Radeon™ HD 3470 με υποστήριξη τεχνολογίας HyperMemory™
ποσότητα μνήμης : αποκλειστική μνήμη 256 MB VRAM (συνολική διαθέσιμη μνήμη γραφικών μέχρι 2.046 MB και μνήμη γραφικών με χρήση τεχνολογίας HyperMemory™ με μνήμη συστήματος 4 GB)
τύπος μνήμης : GDDR2 (500 MHz) Video RAM (συνδυασμός μνήμης DDR Video RAM και μνήμης συστήματος)
συνδεδεμένος δίαυλος : 16x PCI Express
Εσωτερικές λειτουργίες βίντεο
Μέγ. εξωτερικές λειτουργίες βίντεο μέγ. ανάλυση : 2.048 x 1.536
μέγ. ρυθμός ανανέωσης οθόνης : 85 Hz
non-interlaced ανάλυση με μέγ. ρυθμό ανανέωσης οθόνης : 1.600 x 1.200
Η ερωτηση μου ειναι η εξης:
αν βαλω τα ultimate (γιατι εχουν ωραια εφφε και ειναι πιο ομορφα) θα μπορεσουν ολες οι συσκευες μου να δουλεψουν σωστα?(γιατι με την καρτα γραφικων υπαρχει ενα θεμα γιαυτο...)