BEGINER001 έγραψε:Δεν ξερω αν εχει το προβλημα μονο ο δικος μου ο επεξεργαστης παντως ο INTEL 3.4 GHZ εχει προβλημα ψηλων θερμοκρασιων.
Το προβλημα ειναι οτι μερικες εφαρμογες περνουν το 100% της ισχυος του επεξεργαστη με αποτελεσμα να κτυπαει 80 βαθμους και αν ειμαι εκει και το δω μπορω να μπω και να σταματησω την διαδικασια μερικές φορες ομως δεν το βλεπω και ο ηχητικος συναγερμος δεν λειτουργει. Επισης μερικές εφαρμογες που κολλανε απορροφουν 100% της ισχυος του επεξεργαστη.
Το ερωτημα μου ειναι το εξης: υπαρχει τροπος να βαλω χαλιναρι στον επεξεργαστη ώστε μην φτάνει το 100% μεσα απο το linux;
Αν ο επεξεργαστής σου είναι Prescott (γιατί υπήρχε και Northwood με αυτή τη συχνότητα) τότε έχουμε τον ίδιο.
Σε εμένα λειτουργεί μια χαρά , δεν κουράζεται σε περιβάλλον linux και γενικά δεν βαράει 100% . Πρόβλημα με high cpu usage είχα στις αρχές που ξεκίνησα να χρησιμοποιώ linux, πριν εγκαταστήσω drivers κάρτας γραφικών και codecs (π.χ. flash). Έχεις ολοκληρώσει αυτές τις διαδικασίες?
Όσον αφορά το applet κι εμένα από 2,80Ghz μέχρι 3,40Ghz λειτουργεί τον επεξεργαστή με δυνατότητα να τον αφήσω και μόνιμα στα 2,80 αν θέλω. Δεν το κάνω όμως σχεδόν ποτέ....αντιθέτως το βάζω μόνιμα στο 3,40 για να έχω καλύτερες επιδόσεις