Αγορά νέου η/υ

...hardware-drivers για desktops & laptops

Συντονιστής: adem1

Re: Αγορά νέου η/υ

Δημοσίευσηαπό akedalma » 10 Νοέμ 2008, 22:07

Σταθερός είναι ο η/υ,σκέφτηκα να αφήσω την αναβάθμηση για αργότερα και να προχωρήσω σε αγορά φορήτου που έτσι κι αλλιώς δεν έχω.Στο link που μου έστειλες,υπάρχει ο Dell Inspiron 1526 tk 57 1.9/2G 160/15.4 στα 499€.
Ποια η γνώμη σου; :?:
Βλέπω μια ιδιαίτερη προτίμηση στους Dell και απο άλλα μέλη του φόρουμ.
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό┃ Προγραμματισμός:Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 9.04 σε Hp 550
Προδιαγραφές ⇛Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5270 @ 1.40GHz
akedalma
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 10 Νοέμ 2008, 22:26

akedalma έγραψε:Σταθερός είναι ο η/υ,σκέφτηκα να αφήσω την αναβάθμηση για αργότερα και να προχωρήσω σε αγορά φορήτου που έτσι κι αλλιώς δεν έχω.Στο link που μου έστειλες,υπάρχει ο Dell Inspiron 1526 tk 57 1.9/2G 160/15.4 στα 499€.
Ποια η γνώμη σου; :?:
Βλέπω μια ιδιαίτερη προτίμηση στους Dell και απο άλλα μέλη του φόρουμ.

Πολύ καλό , αν και εγώ προσωπικά δεν την πάω την AMD άλλα εκτός απο το Ασύρματο που εάν είναι Intel λειτουργεί χωρίς πρόβλημα ακόμα και από CD Live, άλλα δεν έχω δοκιμάσει εάν είναι τις Dell , άλλα δεν νομίζω ότι θα είναι πρόβλημα ούτε αυτό , τα υπόλοιπα είναι πολύ καλά για την τιμή του .
Ναι προτίμηση υπάρχει και ο λόγος είναι ότι Dell βγάζει άψογη ποιότητα και κάνει καλή επιλογή στο υλικό .
Είναι και πρώτη που έβαλε Ubuntu στους Η/Υ τις .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kalakouentin » 11 Νοέμ 2008, 02:58

Συγνώμη για το off-topic αλλά αυτή η ψυχεδέλεια με την Dell είναι υπερβολική.
"Άψογη ποιότητα"? "Καλή επιλογή στο υλικό"? Mια βασική σύνθεση όπως όλα έχουν. Δηλαδή τα αντίστοιχα Lenovo και οι mobile workstation series της ΗP τί είναι? Διαστημόπλοια? Έχετε δει σκυλιά Laptop σαν της Toshiba ή πολλοί θεωρούν ότι η LG με zero burned pixel warranty στην οθόνη υπολείπεται ποιότητας? Nτάξει έβγαλε η Dell μηχανήματα για Ubuntu και τα χρεώνει πάνω κάτω ίδια τιμή με τα Windows. Προσωπικά δεν μου φαίνεται και απίστευτο. OK ήταν κάτι σχετικά ουσιαστικό και δεν ήταν καθαρόαιμο publicity stunt αλλά και η Sun και η ΗP και η ΙΒΜ και η SGI πουλάνε servers με RedHat και με OpenSUSE (και Debian εσχάτως). Εξαιρετικό service είχα και με HP και με IBM. Σίγουρα η Dell έχει καλό service, ναι έχει καλά μηχανήματα αλλά εντάξει έβαλαν Ubuntu (που είναι και δύσκολο να βρεις την επιλογή για Ubuntu στο Online Store τους) και έχουν όλη την κοινότητα να λειτουργεί ως resellers. Και όλο το site τους κάθε σελίδα έχει "Η Dell συνιστά Windows Vista® Business." Καλά που υπάρχουν και ΔΥΟ συστήματα τους που έρχονται με native Ubuntu installation.
Για έναν φθηνό φορητό εγώ πάντως προτείνω ένα Turbo-X ή ένα Innovator, αν πας από ένα Plaisio ή ένα e-shop θα σου δείξουν custom προσφορές που μπορεί να είναι αρκετά φθηνές.
πχ. το ακόλουθο Toshiba είναι κατά 95% ίδιο με το Dell στα 499 ευρώ (και αυτό) >> http://www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... catalog=21
Δε θέλω να παρεξηγηθώ, δεν λέω ότι η Dell είναι "κακιά" εταιρία (αν μπορεί να ειπωθεί ότι υπάρχει "καλή" εταιρία) αλλά ηρεμία! Νισάφι! 2 συστήματα με Ubuntu έβγαλε και την έχουμε εθνικό ήρωα.
(Από επόμενο post θα αρχίσω να δίνω link από το e-shop γιατί θα με πάρετε για εργαζόμενο στο Πλαίσιο. :P )

Πιστεύω ότι όλοι οι φορητοί είναι υπερτιμημένοι και ότι αφού υπάρχει θέμα "αναγκαιότητας" τώρα και δεν μπορείς να διαθέσεις περισσότερα χρήματα σίγουρα ένας φορητός θα έχει πολύ χειρότερο value for money index από ότι ένας desktop. Aν δεν είσαι φοιτήτρια από επαρχεία ή γενικά άτομο που μετακινείται συχνά και πρέπει να το ακολουθάει η δουλειά του ο φορητός εκτός του "nicey feeling / all-in-one" δεν θα σου προσφέρει και κάτι παραπάνω. Άσε που είναι και πολύ πιο δύσκολο να αναβαθμιστεί.
πχ. από το site της Zero One στα 479ευρώ παίρνεις αξιοπρεπέστατο pc που θα σου τρέχει πολύ περισσότερα για περισσότερο καιρό από ότι ένας laptop στα ίδια χρήματα: >> http://www.zero1.gr/product_info.php?cP ... s_id=72693
Εικόνα
Γνώσεις ⇛ Linux: Συμπαθητικές ┃ Προγραμματισμός: Συμπαθητικότερες ┃ Αγγλικά: Αστέρι
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 32bit σε HP nw9440 ┃ Ubuntu 10.04 32bit σε Toshiba Satellite U400┃ SLED 11 64bit σε Dell OptiPlex 780
kalakouentin
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό simosx » 11 Νοέμ 2008, 03:39

kalakouentin έγραψε:Συγνώμη για το off-topic αλλά αυτή η ψυχεδέλεια με την Dell είναι υπερβολική.
"Άψογη ποιότητα"? "Καλή επιλογή στο υλικό"? Mια βασική σύνθεση όπως όλα έχουν.
....

Αυτό που φαίνεται να έχει κάνει η Dell στην ελλάδα με την υποστήριξη των πελατών έχει ως αποτέλεσμα οι πελάτες να είναι πολύ ευχαριστημένοι. Όταν ο υπολογιστής έχει χαλάσει, είσαι σε μια δύσκολη κατάσταση. Αν η υποστήριξη που λάβεις είναι ποιοτική, τότε γίνεσαι πιστός πελάτης.

Κάτι παρόμοιο προσπαθούμε να κάνουμε με την υποστήριξη που παρέχουμε στο φόρουμ αυτό. Όταν κάποιος βάλει Ubuntu για πρώτη φορά, σίγουρα θα αντιμετωπίσει κάτι που δε θα έχει ιδέα να λύσει. Οπότε, παρέχουμε εδώ σχετικά καλού επιπέδου βοήθεια, με αποτέλεσμα το μέλος τις περισσότερες φορές να αγαπήσει τη διανομή και γενικότερα το ελεύθερο λογισμικό. Και κατά προτίμηση να προσφέρει κάτι πίσω στην κοινότητα. ;)

Πιστεύω ότι είναι καλό να ανταμοίβουμε τις εταιρίες που παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες στον πελάτη.
Προσωπικά έχω και εγώ τις δικές μου «προτεινόμενες» εταιρίες. ϡ
προσωπικό ιστολόγιο ϗ πλανήτης Ubuntu-gr
Συμβάλετε και εσείς στο ελληνικό βιβλίο Ubuntu!
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Πολύ καλό ┃ Αγγλικών: Πολύ καλό
2 Ubuntu 13.10 saucy 3.11.0-031100rc1-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu)
3 AMD E-450 APU with Radeon HD Graphics ‖ RAM 3555 MiB ‖ Sony Corporation VAIO
4 AMD nee ATI Wrestler [Radeon HD 6320] [1002:9806] {fglrx_pci}
5 eth0: Atheros Inc. AR8151 v2.0 Gigabit Ethernet [1969:1083] (rev c0) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 [168c:002b] (rev 01)
Φτιάξτε και εσείς τη δική σας υπογραφή (παραπάνω κείμενο) αυτόματα με κλικ εδώ!
simosx
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Launchpad: simosx
IRC: simosx
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 11 Νοέμ 2008, 12:41

kalakouentin έγραψε:Συγνώμη για το off-topic αλλά αυτή η ψυχεδέλεια με την Dell είναι υπερβολική.
"Άψογη ποιότητα"? "Καλή επιλογή στο υλικό"? Mια βασική σύνθεση όπως όλα έχουν. Δηλαδή τα αντίστοιχα Lenovo και οι mobile workstation series της ΗP τί είναι? Διαστημόπλοια? Έχετε δει σκυλιά Laptop σαν της Toshiba ή πολλοί θεωρούν ότι η LG με zero burned pixel warranty στην οθόνη υπολείπεται ποιότητας? Nτάξει έβγαλε η Dell μηχανήματα για Ubuntu και τα χρεώνει πάνω κάτω ίδια τιμή με τα Windows. Προσωπικά δεν μου φαίνεται και απίστευτο. OK ήταν κάτι σχετικά ουσιαστικό και δεν ήταν καθαρόαιμο publicity stunt αλλά και η Sun και η ΗP και η ΙΒΜ και η SGI πουλάνε servers με RedHat και με OpenSUSE (και Debian εσχάτως). Εξαιρετικό service είχα και με HP και με IBM. Σίγουρα η Dell έχει καλό service, ναι έχει καλά μηχανήματα αλλά εντάξει έβαλαν Ubuntu (που είναι και δύσκολο να βρεις την επιλογή για Ubuntu στο Online Store τους) και έχουν όλη την κοινότητα να λειτουργεί ως resellers. Και όλο το site τους κάθε σελίδα έχει "Η Dell συνιστά Windows Vista® Business." Καλά που υπάρχουν και ΔΥΟ συστήματα τους που έρχονται με native Ubuntu installation.
Για έναν φθηνό φορητό εγώ πάντως προτείνω ένα Turbo-X ή ένα Innovator, αν πας από ένα Plaisio ή ένα e-shop θα σου δείξουν custom προσφορές που μπορεί να είναι αρκετά φθηνές.
πχ. το ακόλουθο Toshiba είναι κατά 95% ίδιο με το Dell στα 499 ευρώ (και αυτό) >> http://www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... catalog=21
Δε θέλω να παρεξηγηθώ, δεν λέω ότι η Dell είναι "κακιά" εταιρία (αν μπορεί να ειπωθεί ότι υπάρχει "καλή" εταιρία) αλλά ηρεμία! Νισάφι! 2 συστήματα με Ubuntu έβγαλε και την έχουμε εθνικό ήρωα.
(Από επόμενο post θα αρχίσω να δίνω link από το e-shop γιατί θα με πάρετε για εργαζόμενο στο Πλαίσιο. :P )

Πιστεύω ότι όλοι οι φορητοί είναι υπερτιμημένοι και ότι αφού υπάρχει θέμα "αναγκαιότητας" τώρα και δεν μπορείς να διαθέσεις περισσότερα χρήματα σίγουρα ένας φορητός θα έχει πολύ χειρότερο value for money index από ότι ένας desktop. Aν δεν είσαι φοιτήτρια από επαρχεία ή γενικά άτομο που μετακινείται συχνά και πρέπει να το ακολουθάει η δουλειά του ο φορητός εκτός του "nicey feeling / all-in-one" δεν θα σου προσφέρει και κάτι παραπάνω. Άσε που είναι και πολύ πιο δύσκολο να αναβαθμιστεί.
πχ. από το site της Zero One στα 479ευρώ παίρνεις αξιοπρεπέστατο pc που θα σου τρέχει πολύ περισσότερα για περισσότερο καιρό από ότι ένας laptop στα ίδια χρήματα: >> http://www.zero1.gr/product_info.php?cP ... s_id=72693

έγραψε:Για έναν φθηνό φορητό εγώ πάντως προτείνω ένα Turbo-X ή ένα Innovator, αν πας από ένα Plaisio ή ένα e-shop θα σου δείξουν custom προσφορές που μπορεί να είναι αρκετά φθηνές.
ναι για ρώτα τον ftso για SIS κάρτα γραφικών στο φορητό του Πλαίσιο η και για 9300 Nvidia άγνωστης προέλευσης χωρίς να γίνεται τίποτα , Innovator που εγώ προσωπικά το είχα γυρίσει πίσω γιατί πήγε 3 φορές για service και δεν το κάνανε , και δεν αποδέχτηκαν ότι κάνει βραχυκύκλωμα κάρτα δικτύου με ρεύμα , και μου έλεγαν ότι ήθελαν αυτή , ενώ έχουν περάσει απο τα χέρια μου καμία 10 Dell και δεν είδα να έχει πρόβλημα κανένα , με καμία έκδοση του Ubuntu , Service για το HP , Acer , Vaio , πρέπει να τρέχεις εσύ στην Quest , για κανένα μήνα θα κάνει μια βόλτα στην Ευρώπη , και αυτό το ίδιο ,ενώ Dell θα έρθουν να το πάρουν και μετά θα σου το γυρίσουν στο σπίτι σου , τι να λέμε μετά για Service .
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ilpara » 11 Νοέμ 2008, 14:28

Είναι ξεκάθαρο ότι η Dell έχει κερδίσει πιστούς πελάτες για το μοναδικό επίπεδο εξυπηρέτησης μετά την πώληση (βλ. service σε περίπτωση βλάβης / ατυχήματος) που προσφέρει. Δεν είπε κανένας για ποιοτική ανωτερότητα υλικού (πολύ καλοί είναι, αλλά όλοι οι Η/Υ πλέον δεν έχουν τεράστιες διαφορές). Και μακάρι ο ανταγωνισμός να κάνει και τις άλλες εταιρίες να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο εξυπηρέτησης πελάτη. Γιατί αν ποτέ μείνετε χωρίς το μοναδικό σας laptop ή desktop λόγω βλάβης ή ατυχήματος, εκεί σε νοιάζει πάρα πολύ αν ο H/Y σου θα περιφέρεται στην ευρώπη, αν πρέπει αν τρέχεις χειμωνιάτικα στο ...Κρυονέρι ή έρχονται στον χώρο σου, και αν επισκευάζεται σε 24 ώρες ή σε ... κάποιες εβδομάδες, και αν ο επισκευσμένος είναι επιστρέφεται επισκευασμένος και όχι στην κατάσταση που παραδώθηκε με άσχετους τεχνικούς που προσπαθούν να φορτώσουν τα πάντα στον πελάτη... Εεεε λοιπόν η Dell κερδίζει πελάτες διότι στην τριτοκοσμική Ελλάδα σε όλα τα παραπάνω είναι άψογη, και σε τιμές δεν είναι παράλογή, και νιώθεις ότι οτιδήποτε και να συμβεί θα είναι δίπλα σου και θα βρεις λύση. Και ποια άλλη εταιρία σε αφήνει να κάνεις βίδες το μηχανημά σου και να το ξαναδέσεις, και δίνει και manual με εικόνες και οδηγίες για αυτό, όταν μνήμη πας να αλλάξεις σε άλλες εταιρίες και σου λένε ότι χάνεις την εγγύηση? Εεεε ναι, κάποια πράγματα πρέπει να τα επιβραβεύουμε. Τώρα αν κάποιος έχει 2-3 laptop και αδιαφορεί αν και πότε θα του το φτιάξουν, είναι άλλου παππά ευαγγέλιο. Προσωπικά επειδή τα τελευταία 10-15 χρόνια έχω περάσει από όλες τις καταστάσεις που προ-περιέγραψα, η σοβαρότητα της εταιρίας και η εξυπηρέτηση του πελάτη στο service είναι πολύ πολύ σημαντική για εμένα! Αν έχετε και άλλες παρόμοιες εταιρίες, πείτε το να το ξέρουμε. Το ίδιο και αν η Dell "τα γυρίσει" και αρχίσει να κάνει "νερά" και ελληνικές μαϊμουδιές...
*Oδηγίες προς Nεοεισερχόμενους*ΟδηγοίLive chat (IRC)
⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
⇛ Ubuntu 12.04 32bit
⇛ Dell M4300: T7500 (2.2GHZ 4MB) ┃ 2GB ┃ NVIDIA Quadro FX 360M (256MB) ┃ Intel 4965 ┃ 15.4" WUXGA
Άβαταρ μέλους
ilpara
powerTUX
powerTUX

IRC: ilpara
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kalakouentin » 11 Νοέμ 2008, 17:07

Εγώ με HP ένα πράγμα χάλασε. το DVD, και ήταν τέλειοι. Πήγα την Τρίτη από τα γραφεία του με το pc, έλενξαν ότι δε δουλεύει το DVD, σημειώσανε το σειριακό αριθμό του pc και του dvd, μου είπανε ότι θα δώσουν την παραγγελία αύριο το πρωί γιατί είχανε κλείσει στην Ολλανδία το αντίστοιχο service που ήθελα εγώ, τους είπα ΟΚ, πήρα το pc πίσω μαζί μου, (σημείωση το pc ερχόταν με XP προφανώς το pc, είχε μονάχα Linux δεν είπανε την παραμικρή νήξη για κάτι), Παρασκευή με πήρανε τηλέφωνο, πήγα από τα γραφεία του έγινε η αλλαγή του dvd-rw, το τεστάραμε και έφυγα. (Προφανώς ήμουν πάνω στην εγγύηση) Επίσης ξέρω ότι στο Πλαίσιο έχουν κάνει αλλαγές υπολογιστή. Δε λέω ότι οι Turbo-X είναι "ποιότητα" ή κάτι λέω όμως ότι καμιά εταιρία δεν σου αλλάζει το μηχάνημα σου που να γίνει τοστιέρα. Τέλος η Quest δεν είναι ο μοναδικός reseller της HP. Εγώ το πήρα από την Cosmos Business Systems (μια εταιρία στο Πολύγωνο).

Κοιτάξτε monday pieces που όλα πάνε σκατά υπάρχουν και σίγουρα οι Dell έχει πολύ καλό service. Πιθανότατα το καλύτερο στην Ελλάδα. Δεν είπα κάτι αντίθετο. Η ένσταση μου ήτανε στην top ποιότητα και υλικό, καθώς και η αγάπη που έβαλε Ubuntu.
έγραψε:Ναι προτίμηση υπάρχει και ο λόγος είναι ότι Dell βγάζει άψογη ποιότητα και κάνει καλή επιλογή στο υλικό .
Είναι και πρώτη που έβαλε Ubuntu στους Η/Υ τις .

Στην ποιότητα/υλικό της κορυφή δεν είναι (ή μάλλον και άλλες εταιρίες έχουν εξίσου καλή ή και καλύτερη ποιότητα) και στο Ubuntu, sorry αλλά εγώ αυτό δεν το βλέπω στο site το ελληνικό, και όταν πάω στο UK-site βλέπω 2 μηχανήματα που χρεώνονται με παραπλήσιες τιμές με τα Vista. Δε θέλω να πω ότι μου πουλάει επανάσταση, γιατί όντως θεωρώ ότι είναι κάτι βασικό αλλά από την άλλη θεωρώ ότι αυτό που έγινε δεν είναι και τόσο θεότρελο για να λέμε εμείς εδώ στην Ελλάδα "πάρε Dell, θα έχεις υποστήριξη Ubuntu". Παντού "τρέχει" το Ubuntu. Εγώ το έχω στον desktop μου με ATI Radeon του 2003, τρέχω 1680*1050 χωρίς τους κλειστούς drivers κιόλας. Το Ubuntu είναι εύκολο στην εγκατάσταση σου σχεδόν σε όλα τα συστήματα. ΟΚ μου λέτε για ένα SiS chipset. Ναι όντως συμβαίνει να είσαι γκαντέμης αλλά αυτό δεν είναι ο κανόνας ούτε στους φορητούς ποια. 1 στους 10 αν έχει SiS. Όλοι με Intel, nVidia, ATI είναι. Για το ανύπαρκτο nVidia 9800 τί να πώ? Ατυχία με την έννοια, ντάξει αν μου πει ο άλλος nVidia θα θεωρήσω ότι θα αναγνωριστεί άνετα. Δεν ανέφερα ούτε Acer, ούτε Vaio στο post μου.
Προφανώς εστιάζουμε σε διαφορετικά πράγματα. Για τελευταία φόρα: Εγώ δεν μίλησα ποτέ για το service της Dell στο post μου ούτε αρνήθηκα ότι είναι ΠΟΛΥ καλό, απλά είπα ότι για εμένα η αγάπη που της έχει η κοινότητα σε τελικό βαθμό καταντάει υπερβολική. Ναι συμπάθεια αλλά όχι και να είμαστε το τμήμα marketing επειδή έβαλε Ubuntu σε 2 low-end συστήματα που πουλάει και ευαγγελιζόμαστε ότι υπάρχει συμβατότητα. Ναι να προταθεί ως μια εταιρία με εξαιρετικό service αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό στην Ελλάδα. Αν δώσεις σε μικρότερα καταστήματα την ευκαιρία μπορεί να σε εκπλήξουν ευχάριστα!

(επίσης μην κάνετε quote ολόκληρα posts, απλά γράψτε όπως είπες στο post σου ή βάλτε συγκεκριμένες γραμμές, κτλ.)
Εικόνα
Γνώσεις ⇛ Linux: Συμπαθητικές ┃ Προγραμματισμός: Συμπαθητικότερες ┃ Αγγλικά: Αστέρι
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 32bit σε HP nw9440 ┃ Ubuntu 10.04 32bit σε Toshiba Satellite U400┃ SLED 11 64bit σε Dell OptiPlex 780
kalakouentin
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 11 Νοέμ 2008, 18:19

Στις γενικές γραμμές συμφωνούμε , γιατί είπα εγώ για Dell διάβασε το τελευταίο ποστ εδώ και λογικά θα καταλάβεις
http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=10&t=1407&start=20
στο κάτω κάτω αυτό θέλουμε όλη μας όταν θα πάρουμε ένα φορητό να έχει support στο Λίνουξ , και Dell το έκανε κατά μεγάλο βαθμό .
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό simosx » 11 Νοέμ 2008, 18:30

Το ζήτημα στο σημείο αυτό είναι αν έχουμε απαντήσει στη akedalma στο ερώτημά της για την αγορά υπολογιστή. :)

Υπάρχει κάτι άλλο που θα ήθελες να ρωτήσεις για την αγορά νέου υπολογιστή;
προσωπικό ιστολόγιο ϗ πλανήτης Ubuntu-gr
Συμβάλετε και εσείς στο ελληνικό βιβλίο Ubuntu!
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Πολύ καλό ┃ Αγγλικών: Πολύ καλό
2 Ubuntu 13.10 saucy 3.11.0-031100rc1-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu)
3 AMD E-450 APU with Radeon HD Graphics ‖ RAM 3555 MiB ‖ Sony Corporation VAIO
4 AMD nee ATI Wrestler [Radeon HD 6320] [1002:9806] {fglrx_pci}
5 eth0: Atheros Inc. AR8151 v2.0 Gigabit Ethernet [1969:1083] (rev c0) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 [168c:002b] (rev 01)
Φτιάξτε και εσείς τη δική σας υπογραφή (παραπάνω κείμενο) αυτόματα με κλικ εδώ!
simosx
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Launchpad: simosx
IRC: simosx
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kalakouentin » 11 Νοέμ 2008, 18:53

Dell θα πάρει η κοπέλα μετά από τόση προπαγάνδα! :P (joking)
Ε απαντήθηκε ότι ρωτήθηκε μέχρι τώρα πιστεύω. Αν θέλει κάτι παραπάνω λέει.
Εικόνα
kalakouentin
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Desktops & Laptops