wildtwister έγραψε:Έχω 2 DDR2 των 2 GB η καθεμία. τα πάντα είναι πολύ καλα κουμπωμένα και δεν υπάρχουν σκασμένοι πυκνωτες. πήγα να τρέξω τα memtest αλλά μου κόλλαγαν και δεν είδα προκοπή. Ένας προγραμματιστής μου συνέστησε να ξαναπεράσω τα Windows και να τρέξω απο εκεί το linux για να αναβαθμίσω το GLIBC μου (ειχα το 2.0 ενώ όλοι μιλούσαν για το 2.17) γιατί νόμιζα πως υπήρχε σχέση. πήγα να περάσω τα windows και δεν εβρισκε καν τον σκληρό. οπότε παίζει να κράσαρε τελείως. και έπρεπε να το είχα σκεφτεί νωρίτερα αυτό διότι είχα ξεχάσει γιατί πέρασα το linux. τα windows μου πετάγανε blue screen πο, απ' ότι διάβασα, είναι το kernel panic των windows. άρα έπρεπε να το μυριστώ από την αρχη. Αλλά, γιατί δεν μου πέταξε kernel panic από την αρχή που έβαλα την διανομή και μου το έβγαλε μετά τον καθαρισμό;
Ανοιξε ένα νέο θέμα που να αναφέρεις ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημά σου.Στό θέμα αυτό το μέλος δεν είχε οθόνη κάτι που νομίζω εσύ δεν αντιμετώπισες.
! |
Μήνυμα ενημέρωσης προς τον/την wildtwister Σε παρακαλούμε να διαβάσεις τις οδηγίες προς νεοεισερχόμενους προσεκτικά. Είναι σημαντική η προσάρτηση της υπογραφής με τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου hardware id (πχ [10ec:8168]), έτσι ώστε να δίνονται συγκεκριμένες πληροφορίες όταν πρόκειται για επίλυση ενός προβλήματός σου. Οι αλλαγές μπορούν να γίνουν από τον πίνακα ελέγχου αλλά και με το αυτόματο script που θα το βρεις παρακάτω.Αυτόματο script υπογραφής |