britgreek έγραψε:Δεν ξέρω τι μου είπες να κάνω, πάντως έφτιαξε και η θολούρα του desktop, και βελτιώθηκαν πολύ τα γραφικά. Να'σαι καλά.
Η πρώτη εντολή που σου ζήτησα παραπάνω (πριν το log) μάλλον έκανε τη δουλειά. Να σου πω την αλήθεια ήταν shot in the dark, δεν το περίμενα.
Αυτό σημαίνει πως υπήρχε πρόβλημα με σχετικά πακέτα για την σωστή λειτουργία της κάρτας γραφικών ή με τις ρυθμίσεις τους και με την εντολή επανεγκατάστασης διορθώθηκε.
Το μήνυμα από το screenshot που παρέθεσες δεν εμφανίζεται πλέον, σωστά;
Και στο log δεν φαίνεται κάτι ανησυχητικό.
britgreek έγραψε:Αυτά τα ARRUBA ARRUBA TURKS TURKS που γράφει στο log, τι είναι;
Χαχα! Δεν γνωρίζω. Θα το ψάξω όμως.
Για το πρόβλημα με τον ήχο, ακολούθησε τις οδηγίες
εδώ και δώσε τον σύνδεσμο με τις πληροφορίες.
Για το πρόβλημα με τα παιχνίδια, απάντησε ο
fkol k4.
Για αυτό με το touchpad βλέπουμε στη συνέχεια.
britgreek έγραψε:Και πάλι ευχαριστώ, γιατί ήμουν έτοιμος να σταματήσω να χρησιμοποιώ τους συγκεκριμένους υπολογιστές, αν και τους αγαπώ ιδιαίτερα, καθώς είναι ό,τι πιο αξιόπιστο έχω αγοράσει από υπολογιστές και το μόνο που του έχω αλλάξει είναι ένας σκληρός. Αυτόι ο υπολογιστές είναι περισσότερο από ικανοποιητικοί από άποψη ταχύτητας και δεν ζεσταίνονται (με windows) ποτέ. Δεν έχω ακούσει ποτέ το ανεμιστηράκι τους.
Δεν θα διαφωνήσω γιατί δεν γνωρίζω τους υπολογιστές, αλλά βλέπουμε πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την υποστήριξη στο Linux.
Το να μην λειτουργεί το πληκτρολόγιο (επειδή δεν το υποστηρίζει ο πυρήνας) είναι κάτι που δεν συναντάς και συχνά.