τρεχει κανονικα 3d αλλα προτημω τα 2d το iso το εχω κατεβασει πριν 10 μερες.
το lubuntu εχει τους ιδιους πυρηνες με της αλλες διανομες?
Συντονιστής: adem1
kouskous έγραψε:βασικα εγω ειμαι fun του kde το κουμπουντου 14.04 το παιζει μια χαρα απλα το κουφο που κανει ειναι το εξεις
πχ.ακουω μουσικη θερμοκρασια ποροι κλπ ειναι μια χαρα ουτε καν στα ορια οσπου παγωνει η οθονη κλεινει η μουσικη και ο μονος τροπος για να ξαναδουλεψει το πσ ειναι restart.
kouskous έγραψε:εκανα εγκατασταση τα lubuntu 14.04 εστω να εχω κατι νεο με υποστηριξη και μαντεψτε μετα απο 1 ωρα λειτουργιας παπαλα οποτε δεν νομιζω οτι κατα βαση φτεει το hardware αλλα κατι παιζει με το λειτουργικο...
dim459 έγραψε:kouskous έγραψε:εκανα εγκατασταση τα lubuntu 14.04 εστω να εχω κατι νεο με υποστηριξη και μαντεψτε μετα απο 1 ωρα λειτουργιας παπαλα οποτε δεν νομιζω οτι κατα βαση φτεει το hardware αλλα κατι παιζει με το λειτουργικο...
Εμένα πάλι μου προκαλεί την εντελώς αντίθετη σκέψη, ότι κάτι τρέχει με το hardware, πχ πρόβλημα στην τροφοδοσία, πυκνωτές στα όρια τους που όταν ζεσταίνονται είναι έτοιμοι να τα παίξουν, ακόμα και πιο πεζές αιτίες, όπως τόνοι σκόνης στους αεραγωγούς, πεθαμένη πάστα κλπ.