Συντονιστής: adem1
Mademoiselle έγραψε:λογικά απ'ολα (δεν τα έχω ανοίξει ακόμη όλα, είναι μπόλικα). Σίγουρα τα περισσότερα θα ειναι απλά cd για τις ακουστικές ασκήσεις των βιβλίων (ελλείψει cd-player σε μερικά σπίτια...), κάποια όμως περιέχουν εκπαιδευτικές εφαρμογές, συμπληρωματικές των μεθόδων, τύπου "παιχνιδάκια", αντιστοιχίσεις, γραμματικές/επικοινωνιακές δραστηριότητες... σε κάποια που κοίταξα δεν γραφουν καν αν παίζουν σε λίνουξ...
τέλεια, έχω στικάκι ^_^
32 είναι (ε τω μεταξύ νόμιζα ότι ειναι 64 :Ρ)
Mademoiselle έγραψε:Το ψάχνω συνέχεια, και είμαι μεταξύ Edubuntu, Linux Mint, Lubuntu και HandyLinux![]()
Mademoiselle έγραψε:1α)Πώς τα γράφω σε cd/dvd; Αρχικά από που θα βρω τη διανομή; (από την αρχική του σάιτ, εδώ;) Μπορώ σε στικάκι για να μην ψάχνω για κενό dvd;
Mademoiselle έγραψε:1β) Για τη δοκιμή στο desktop αρχικά, μέχρι να πάρω το λάπτοπ αύριο-μεθαύριο, να κοιτάω για 32-bit ή 64-bit;
Mademoiselle έγραψε:2) Υπάρχει κίνδυνος να κάνω καμιά χαζομάρα στα Windows και να με σκοτώσει ο πατέρας μου;
Mademoiselle έγραψε:3)Αφού "παίξω" και ψηθώ για τα καλά, θα χρειαστώ άπειρη βοήθεια για την εγκατάσταση, είμαι μπιτ άσχετη με αυτά, οπότε θα σας παιδέψω να μου τα λέτε σαν σε 5χρονο
Mademoiselle έγραψε:*Εννοείται ότι δεν τα περιμένω όλα έτοιμα, έχω φάει όλο το ίντερνετ να ψάχνω και να διαβάζω, αλλά όπως και να το κάνουμε, με μηχανήματα 460 γιούρος δεν είναι να παίζουμε λες και είναι μπάρμπι*
Mademoiselle έγραψε:ποια είναι η διαφορά 32/64-bit στο λειτουργικό κ τον επεξεργαστή; νόμιζα ότι μόνο για το λειτουργικό υπάρχει αυτός ο όρος
Mademoiselle έγραψε:σε φλασάκι 32gb πόσες διανομές παίζει να μπορώ να περασω για να δοκιμασω 2-3 να δω ποια με βολευει;