από George Pantelis » 27 Ιούλ 2014, 16:39
Προφανώς και δεν είναι θέμα σταθερότητας του linux. Το δουλεύω 2 χρόνια τώρα (το ubuntu στάνταρ, άλλες διανομές περιοδικά) και ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα που δεν λύθηκε σε καμία από αυτές. Κάπου αλλού είναι το πρόβλημά σου. Γι αυτό προηγουμένως σου ζήτησα να είσαι πιό σαφής στις απαντήσεις σου όσον αφορά του τί ενέργειες κάνεις και στο τί αποτελέσματα έχεις από αυτές. Θυμήσου ότι δεν βλέπουμε τον υπολογιστή σου, αλλά ούτε και τί κάνεις. Ηλεκτρονική διάγνωση κάνουμε βάσει των όσων στοιχείων μας δίνεις.
Αν μου επιτρέπεις μία παρατήρηση (βάσει των όσων έχω διαβάσει ως τώρα στο νήμα της συζήτησής σου)
Βλέπω από μεριάς σου και ένα κάποιο θεματάκι ανυπομονησίας και αρνητικότητας. Δεν πάει έτσι. Η δώσε τα φράγκα στην Microsoft και να έχεις και επί πληρωμή υποστήριξη από τα πάμπολλα κομπουτεράδικα της αγοράς, ή αν μιλάμε για λειτουργικό ανοικτού κώδικα, αναφέρεις όσο μπορείς πιό λεπτομερειακά το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις και με υπομονή, επιμονή, μεράκι και καλή διάθεση περιμένεις βοήθεια από τα μέλη που γνωρίζουν και μπορούν να σου προτείνουν λύσεις...

1 Γνώσεις Linux: Μέτριες ┃ Προγραμματισμού: Οχι ┃ Αγγλικών: Αριστο
2 EndeavourOS KDE plasma / Gnome, Ubuntu 22.04 5.15.0-30-generic 64bit (el_GR.UTF-8,Gnome ubuntu), Arch linux (VM)
3 Intel Core2 Duo CPU P8400 2.26GHz ‖ RAM 3908 MiB ‖ Dell Inc. 0F328M - Dell Inc. Latitude E6500
4 Intel Mobile 4 Series Chipset Integrated Graphics [8086:2a42] {i915
5 eth0: Intel 82567LM Gigabit Network Connection [8086:10f5] (rev 03) ⋮ wlan0: Intel WiFi Link 5100 [8086:4232]