Συντονιστής: adem1

giannis12a έγραψε:Δυστυχώς κάθε φορά που έχει αναβάθμιση ο kernel θα πρέπει να επαναλαμβάνεις αυτή την διαδικασία. Είναι ένα από τα μείον της ιστορίας. Βέβαια μπαίνεις από τον παλιό και δεν τρέχει μία. Απλά όταν βγει και τρίτη αναβάθμιση θα πρέπει να το κάνεις για να καθαρίσεις και τις εγγραφές στο boot.

linuxman έγραψε:Αν κατεβάσετε ότι ανέφερα ποιο πάνω θα λειτουργεί κανονικά το δοκίμασα εγώ προσωπικά .

sv2evs έγραψε:giannis12a έγραψε:Δυστυχώς κάθε φορά που έχει αναβάθμιση ο kernel θα πρέπει να επαναλαμβάνεις αυτή την διαδικασία. Είναι ένα από τα μείον της ιστορίας. Βέβαια μπαίνεις από τον παλιό και δεν τρέχει μία. Απλά όταν βγει και τρίτη αναβάθμιση θα πρέπει να το κάνεις για να καθαρίσεις και τις εγγραφές στο boot.
Καλησπέρα. Μάλλον το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω (LG-X110 netbook) και εγώ, όμως με εγκατάσταση μέσα στα windows. ..αλλά πως γίνεται να λυθεί το πρόβλημα,μπορεί να bootάρει μόνιμα απο τον προηγούμενο kernel ?
υ.γ αλλού το έψαχνα, αλλού το βρήκα.

linuxman έγραψε:sv2evs έγραψε:giannis12a έγραψε:Δυστυχώς κάθε φορά που έχει αναβάθμιση ο kernel θα πρέπει να επαναλαμβάνεις αυτή την διαδικασία. Είναι ένα από τα μείον της ιστορίας. Βέβαια μπαίνεις από τον παλιό και δεν τρέχει μία. Απλά όταν βγει και τρίτη αναβάθμιση θα πρέπει να το κάνεις για να καθαρίσεις και τις εγγραφές στο boot.
Καλησπέρα. Μάλλον το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω (LG-X110 netbook) και εγώ, όμως με εγκατάσταση μέσα στα windows. ..αλλά πως γίνεται να λυθεί το πρόβλημα,μπορεί να bootάρει μόνιμα απο τον προηγούμενο kernel ?
υ.γ αλλού το έψαχνα, αλλού το βρήκα.
Θα κάνεις κανονική εγκατάσταση , μέσα απο τα παράθυρα είναι εικονικό και όχι πραγματικό .

stavrosLinux έγραψε:linuxan μήπως είχε το Linpus Linux Lite όταν το πήρες; Δεν ήταν ικανοποιητικό σαν λειτουργικό;