nickaraxnos έγραψε:Αν το κάνω πάλι απεγκατάσταση του τωρινού με τις εντολές που έγραψες πιο πάνω?
Ναι, μπορείς να κάνεις εγκατάσταση με τις παρπάνω εντολές και να δεις πως θα πάει. Αν και κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζεται κλειστός οδηγός, αλλά λόγω παλαιότητας της κάρτας, ίσως να υπάρχει καλύτερη υποστήριξη από τον κλειστό. Δοκίμασε το και βλέπεις.
nickaraxnos έγραψε:Όχι με την αλλαγή του δίσκου τα πράγματα πάνε πολύ πολύ καλύτερα...
nickaraxnos έγραψε:Έβαλα τον SSD που πρότεινες και τα 14.04 μια χαρά μέχρι στιγμής.
Χαχαχα, και στο είπα πιο πάνω, μην αλλάξεις δίσκο και βάλεις κάποιον SSD και μετά έρθεις και πεις ... "α, τώρα πάει καλύτερα".. διότι εννοείτε πως θα πηγαίνει καλύτερα. Ακόμη και αν ο HDD δίσκος είναι ολοκαίνουριος, ο SSD θα πηγαίνει καλύτερα, γρηγορότερα

Άντε, καλορίζικος.
nickaraxnos έγραψε:Το μόνο πρόβλημα υπήρξε σήμερα όταν τον είχα ανοιχτό, φεύγοντας απο το σπίτι έκλεισα το καπάκι χωρίς να τον κλείσω και όταν γύρισα και ξανασήκωσα το καπάκι δεν μπορούσε να λειτουργήσει. Μετά απο πολλή ώρα αναμονής έβγαλε την οθόνη ξεκλειδώματος αλλά μόλις έβαλα τον κωδικό απλά κόλλησε εκεί οπότε και χρειάστηκε να τον κλείσω απο το power off.
Bug ίσως. Κάνε μια αναφορά στο Launchpad και περίμενε να δεις τι θα σου πουν οι developers. Ίσως με κάποια αναβάθμιση πυρήνα διορθωθεί ;
nickaraxnos έγραψε:Επίσης ένα θέμα που δεν ξέρω αν οφείλεται στο ubuntu ή στον υπολογιστή (φαντάζομαι θέμα λειτουργικού είναι) είναι πως η οθόνη απενεργοποιείται ακόμα κι όταν παίζει κάποιο βίντεο. Οπότε είναι πολύ σπαστικό να βλέπεις κάτι πχ. στο youtube και να πρέπει να μετακινείς το ποντίκι ανά τακτά χρονικά διαστήματα...
Ναι, είναι σχετικά γνωστό αυτό το πρόβλημα με το power management. Προσωπικά το έχω απενεργοποιήσει τελείως, όπως και τον screensaver (μάλλον θέμα του screensaver είναι το συγκεκριμένο). Οπότε απενεργοποίησε τον εντελώς να τελειώνεις με αυτό.