Παιδια τελικα δεν λυθηκε το προβλημα μου με το ubuntu 8.04....Κολλαει συνεχως....και το απεγκατεστησα....εβαλα ανοιχτους drivers οπως μου ειπε ο logari εκανα 1-2 πραγματακια που μου ειπατε οι υπολοιποι και παλι δεν εγινε κατι...ευχαριστω παντως που προσπαθησατε να με βοηθησετε...
Τωρα εχω αλλες αποριες και γραφω εδω επειδη δεν ειναι σωστο ν ανοιγω συνεχεια θεματα...Αφου δεν βρηκαμε λυση για να μην κολλαει το 8.04...
Θα επιστρεψω στο 7.10.....επειδη δεν τα μπορω τα παραθυρα....θελω ομως αν ξερετε να μου εξηγησετε 2-3 πραγματακια...
1. οταν κανω εγκατασταση το 7.10 και κανω επανεκκινηση δεν μου δειχνει το loading screen...δηλαδη το screen που εχει μπαρα και κανει loading...και απο πανω γραφει ubuntu...μου εμφανιζει μια μαυρη οθονη...και περιμενω σχεδον 2 λεπτα για να μπει στο desktop μου...γι αυτο ηθελα το 8.04 επειδη μπαινει πολυ πιο γρηγορα...Αν ξερετε τουλαχιστον κανα κολπο να δειχνει την loading screen... loading screen εννοω αυτο:
http://www.dsl.sk/images/articles/2007- ... untu-1.png2. Παλια οταν εβαζα το 7.10 υπηρχε ενα προγραμμα το automatix 2....οταν εβαζα το automatix γινονταν update και καποια προγραμματα που υπηρχαν στο synaptic....βασικα το amsn....Το automatix το δοκιμασα περσι και μου ελεγε οτι δεν λειτουργει..απ οτι καταλαβα σταματησε να υπαρχει;;;;;;;
Τωρα οταν κανω εγκατασταση το amsn μου λεει οτι δεν υποστηριζει τα ελληνικα...και τα ελληνικα φαινονται παραξενα...επισης το amsn δεν ειναι η καινουργια εκδοση που υπαρχει στο 8.04 και πολλα πραγματα σου λεει δεν μπορει να τα κανει...υπαρχει καποια λυση; το amsn του 7.10 γινεται εγκατασταση μαζι με ενα tcl 9.4 κατι τετοιο ενω αυτο του 8.04 με tcl 9.5...στο synaptic package δεν υπαρχει το 9.5...
Αν ξερει καποιος πως μπορω να κανω το automatix 2 να λειτουργησει, απο που μπορω να το κατεβασω επειδη η σελιδα εχει καταργηθει και πως διορθωνω το loading screen και πως αναβαθμιζω το amsn θα τον παρακαλουσα να μου εξηγησει...παντα στο 7.10 αφου το 8.04 δεν μου δουλευει...