Παραξενος θορυβος στον σκληρο ενος λαπτοπ.Βοηθεια!!

...hardware-drivers για desktops & laptops

Συντονιστής: adem1

Re: Παραξενος θορυβος στον σκληρο ενος λαπτοπ.Βοηθεια!!

Δημοσίευσηαπό limas » 27 Σεπ 2009, 14:19

[quote="vagrale13"]@limas
Δωκιμασε αν μπορεις να βρεις κουτι usb..... και μετα ισως να βρεθει καποια λυση να σωσεις αρχεια .....
αν βρεις μην προσπαθησεις ακομα τιποτα, απλα πες μας να δωκιμασουμε να ανακτησουμε τα αρχεια σου! :mrgreen:
Αγορασε ομως εναν σκληρο για να κανεις την εγκατασταση και να εχεις λειτουργικο,
δεν νομιζω να υπαρχει καμια αλλη λυση! :thumbup:

Βασικα πηγα και αγοαρσα ενα δισκο IDE (ειναι λιγο παλιο το λαπτοπ), 60GB 44 ευρω!Αυτος που φοραγε τωρα ηταν 40αρης.Κουτι USB δεν εχω.Ειναι κατι σαν το κουτι των εξωτερικων σκληρων που δεν εχουν τροφοδοσια αλλα μονο USB καλωδιο??Να ρωτησω μηπως εχει κανενα παιδι να μου δωσει.
Αλλα γιατι να το κανω αυτο??Για να δω αν μπορει να τον δει μεσω USB??
Thanks και παλι..
Γνώσεις ⇛ Linux:Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός:Ναι ┃ Αγγλικά:Μέτρια
Λειτουργικό σε Η/Υ ϰ μοντέλο: Ubuntu 10.04.1 LTS σε Intel(R) Core(TM) 2 Duo CPU @ 2.00GHz
Προδιαγραφές ⇛ T5750│ RAM:3GB │Mesa DRI Intel(R) 965GM GEM │ Atheros AR5001 │Intel 82801H │ TFT 15.6''
limas
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό MakisM1 » 27 Σεπ 2009, 14:55

limas έγραψε:
vagrale13 έγραψε:@limas
Δωκιμασε αν μπορεις να βρεις κουτι usb..... και μετα ισως να βρεθει καποια λυση να σωσεις αρχεια .....
αν βρεις μην προσπαθησεις ακομα τιποτα, απλα πες μας να δωκιμασουμε να ανακτησουμε τα αρχεια σου! :mrgreen:
Αγορασε ομως εναν σκληρο για να κανεις την εγκατασταση και να εχεις λειτουργικο,

Βασικα πηγα και αγοαρσα ενα δισκο IDE (ειναι λιγο παλιο το λαπτοπ), 60GB 44 ευρω!Αυτος που φοραγε τωρα ηταν 40αρης.Κουτι USB δεν εχω.Ειναι κατι σαν το κουτι των εξωτερικων σκληρων που δεν εχουν τροφοδοσια αλλα μονο USB καλωδιο??Να ρωτησω μηπως εχει κανενα παιδι να μου δωσει.
Thanks και παλι..

Ναι!!
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό: Ubuntu 22.04.2 (English) σε HP Pavillion TG01 | Eγκατασταση αναβαθμισμενη απο 20.04
Προδιαγραφές ⇛ Intel i5-1040F @ 2.9 GHz Comet Lake│ RAM 16GB │Καρτα γραφικων: nVidia GTX 1650 Μητρικη: HP 8767
WiFi: rtw_8821ce │ Bluetooth: Not used │ Κάρτα Ήχου: Intel Corporation Comet Lake PCH cAVS│ Αναλυση Οθονης: 3840Χ2160 │ Webcam Logitech C210 USB
Οδηγος για νεοεισερχομενους: http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=2&t=279
Άβαταρ μέλους
MakisM1
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό limas » 27 Σεπ 2009, 15:53

MakisM1 έγραψε:
limas έγραψε:
vagrale13 έγραψε:@limas

Thanks και παλι..

Ναι!!

Οκ, θα βρω ενα κουτακι και θα το δοκιμασω.
Θα σας πω μετα τι εγινε..
Ευχαριστω πολυ παιδια... :bow:
Γνώσεις ⇛ Linux:Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός:Ναι ┃ Αγγλικά:Μέτρια
Λειτουργικό σε Η/Υ ϰ μοντέλο: Ubuntu 10.04.1 LTS σε Intel(R) Core(TM) 2 Duo CPU @ 2.00GHz
Προδιαγραφές ⇛ T5750│ RAM:3GB │Mesa DRI Intel(R) 965GM GEM │ Atheros AR5001 │Intel 82801H │ TFT 15.6''
limas
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Rightman » 09 Νοέμ 2009, 23:29

Σε μένα πριν εμφανιστεί το Grub menu ακούγεται γρουτς γρουτς γρουτς ! Στον WD2500BEVS.

Εικόνα
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά:Καλά
Λειτουργικό ⇛ Xubuntu 10.04 LTS σε Intel(R) Pentium(R) M processor 1.86GHz
Προδιαγραφές ⇛ Pentium III Xeon │ RAM 1,5GB │ ATI Mobility Radeon X600 │ Intel PRO Wireless 2200BG │ Buetooth BNEP│82801FB Intel ICH6 AC'97 Audio Controller │X.Org Foundation & 1400 X 1050
Άβαταρ μέλους
Rightman
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Desktops & Laptops