Συντονιστής: adem1

siopi έγραψε:Βρες αν μπορείς το λινκ με τις προδιαγραφές της κάθε κάρτας.Ψάχνω και δεν βρίσκω τπτ..Πάντως πιστεύω ότι η 1gb πρεπει να χει και πιο γρηγορο clock αλλά καλού κακού ,στείλε κανα λινκ!

siopi έγραψε:Κολλάω λίγο στην δεύτερη εκεί που λέει για το Open Gl3.2 "Driver support scheduled for release in 2010. "Αν και είναι καλύτερη η δεύτερη,δεν ξέρω τι συμβατότητα εμφανίζει με το ubuntu.Άνοιξε καινούριο τοπικ αν είναι,ρωτόντας ανθρώπους που ήδη τις έχουν αυτές τις κάρτες

dtrzG έγραψε:siopi έγραψε:Κολλάω λίγο στην δεύτερη εκεί που λέει για το Open Gl3.2 "Driver support scheduled for release in 2010. "Αν και είναι καλύτερη η δεύτερη,δεν ξέρω τι συμβατότητα εμφανίζει με το ubuntu.Άνοιξε καινούριο τοπικ αν είναι,ρωτόντας ανθρώπους που ήδη τις έχουν αυτές τις κάρτες
Τελικα το πηρα με την 4330 αλλα ειμαι πολυ απογοητευμενος απο την εμφανιση του.Καμια σχεση με τις φωτο.Ενω το εβλεπα ολο μαυρο,μου ηρθε με ασημι γυρω απο το πληκτρολογιο και το ιδιο το πληκτρολογιο ειναι εξισου απογοητευτικο εμφανισιακα.Δεν ξερω τι να κανω!

Fedil έγραψε:dtrzG έγραψε:siopi έγραψε:Κολλάω λίγο στην δεύτερη εκεί που λέει για το Open Gl3.2 "Driver support scheduled for release in 2010. "Αν και είναι καλύτερη η δεύτερη,δεν ξέρω τι συμβατότητα εμφανίζει με το ubuntu.Άνοιξε καινούριο τοπικ αν είναι,ρωτόντας ανθρώπους που ήδη τις έχουν αυτές τις κάρτες
Τελικα το πηρα με την 4330 αλλα ειμαι πολυ απογοητευμενος απο την εμφανιση του.Καμια σχεση με τις φωτο.Ενω το εβλεπα ολο μαυρο,μου ηρθε με ασημι γυρω απο το πληκτρολογιο και το ιδιο το πληκτρολογιο ειναι εξισου απογοητευτικο εμφανισιακα.Δεν ξερω τι να κανω!
Αφου τοσο καιρο εβλεπες το 1545 και οχι το 1564 στη φωτογραφια. Δεν ειναι καθολου ασχημο το 1564.