Συντονιστής: adem1
simosx έγραψε:
Εξαρτάται από τον υπολογιστή. Για υπολογιστές Acer, τα hotkeys όπως Fn + xyz καθορίζονται από το πρόσθετο του πυρήνα acer-wmi.
Learner έγραψε:
Εάν δηλαδή κάνει blacklist το πρόσθετο acer-wmi λες να δουλέψουν σωστά τα Fn Σίμο(για την φωτεινότητα εννοώ) ; ή δεν θα δουλεύουν καθόλου ;
pete-maister έγραψε:Αλλα δεν καταλαβα τι ειναι αυτο το acer-wmi και τι πρεπει να κανω?:/
pete-maister έγραψε:Γεια και παλι εβαλα το 12.04 σε Live cd αλλα και παλι δεν μπορω να αλλαξω την φωτεινοτητα σε αυτην την περιπτωση τι κανώ?:/
ls -l /sys/devices/platform/acer-wmi/backlight/acer-wmi/
pete-maister έγραψε:Γεια σας παιδια και παλι.Εχει περασει 1,5 μηνας και ακομα δεν εχω λαβει καποια απαντηση στην εκληση βοηθειας που εχω κανει.Πραγματικα το προβλημα που δεν αλλαζει η φοτεινοτητα ειναι πολυ μεγαλο καθος μου τρωει ολη την μπαταρια...και δεν μπορω να κανω τιποτα...Το παραξενο ειναι οτι σε ολη την παρεα μου εχω βαλει ubuntu και ειμαι ο μοναδικος που δεν μπορω να τα βαλω εξατιας αυτου του προβληματος...:/ τα κουμπια fn λειτουργουν μονο για τον ηχο ενω για την φωτεινοτητα καλλάνε.Ας μου απαντησει καποιος σας παρακαλω πολυ...δεν μπορει καποια λυση θα υπαρχει για το προβλημα μου!!!Ευχαριστω και παλι.
sudo gedit /etc/default/grub
sudo update-grub