Αγορά υπολογιστή  Το θέμα επιλύθηκε

...hardware-drivers για desktops & laptops

Συντονιστής: adem1

Re: Αγορά υπολογιστή

Δημοσίευσηαπό koukouvaou » 27 Μάιος 2009, 13:26

Και φτιαξε και την υπογραφη σου με το καινουργειο σου καμαρι ;) .
Spoiler: show
Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Κατι εχω μαθει.../ Προγραμματισμός: Όχι/ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ubuntu 9.10 32bit
Η/Υ&Μοντέλο: intel E5200/ μνημη: 2 gb/ Καρτα γραφων: Intel 3100/ Οθόνη & Ανάλυση:asus 19" wide/camera cyper snipa
# 28271

Ελεύθερο λογισμικό για Ελεύθερους ανθρώπους.
pirateparty.gr
Άβαταρ μέλους
koukouvaou
seniorTUX
seniorTUX

IRC: koukouvaou
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό spanomaria » 06 Ιουν 2009, 13:12

geia sou file epeidi eimai kainourgios edw den kserw se poion na steilw gia na parw apantisi.sthn tuxh vrika to diko sou k eida oti eisai texnikos pc.tespa....mporeis na me help?

exw mia TL-WN650G PCI k den kserw pws na kanw to backtrack 3 na tin diavasi

can you help me?
spanomaria
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό tolis_01 » 06 Ιουν 2009, 13:56

spanomaria έγραψε:geia sou file epeidi eimai kainourgios edw den kserw se poion na steilw gia na parw apantisi.sthn tuxh vrika to diko sou k eida oti eisai texnikos pc.tespa....mporeis na me help?

exw mia TL-WN650G PCI k den kserw pws na kanw to backtrack 3 na tin diavasi

can you help me?

New topic. It's free of charge :mrgreen:
Γνώσεις => Linux: χαμηλό | Προγραμματισμός: όχι | Αγγλικά: μέτρια
PC => Intel Celeron 430 | Asrock G31M-S (onboard gpu) | 2GB DDR2 ram | 160GB HDD | Acer 19" | OS: Windows 7 (Debian, Fedora σε virtualbox)
http://linuxhcl.com/
http://kmuto.jp/debian/hcl/
Common sense is the best antivirus software.
Άβαταρ μέλους
tolis_01
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό griper » 09 Ιουν 2009, 16:44

Για να μην ανοίξω καινούριο θέμα θα ζητήσω τη γνώμη σας και τις συμβουλές σας από εδω.

Σκέφτομαι να πάρω καινούριο desktop και δεν ξέρω που να ψάξω και πως.
Πιο συγκεκριμένα, θέλω να πάρω ένα desktop με το πολύ 1)700-800Euro το οποίο να είναι συμβατό με linux και να μην έχω προβλήματα με drivers, hardware κτλ.
2) με κάρτα γραφικών(που εννοείται να μην έχω πρόβλημα συμβατότητας) και να σηκώνει το pro evolution soccer 2010(τι να κάνουμε, έχουμε κι εμείς ένα κόλλημα με το ποδόσφαιρο :) )

3)Αν μπορείτε να μου δώσετε και κάποιες συμβουλές για να ξέρω πως και τι να ψάχνω σχετικά με τη συμβατότητα στο linux, καθώς και για επιχειρήσεις που πουλάνε PCs(π.χ. e-shop, πλαίσιο...), θα ήταν πολύ χρήσιμες.

4) Με ενδιαφέρει ΠΑΡΑ πολύ η υποστήριξη, service μέσα στην εγγύηση αλλά και μετέπειτα.

*Το 2010 ξέρω ότι δεν έχει βγει αλλά ίσως κάποιος που ασχολείται να ξέρει να μου προτείνει μια κάρτα γραφικών που θα το σηκώνει και δεν θα αναγκαστώ να πάρω καινούρια κάρτα όταν θα βγει.

Ευχαριστώ προκαταβολικά
Άβαταρ μέλους
griper
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό tolis_01 » 09 Ιουν 2009, 18:55

Όπως σου είπα και στο insomnia, το κυριότερο είναι να βρεις συμβατή motherboard ;)
Από κει και πέρα, είτε σε intel πας είτε σε amd, πάνω κατω τα ίδια είναι (οι amd είναι λίγο καλύτεροι αναλογικά με τα λεφτά που κάνουν, αλλά σε intel σχεδόν όλες οι μητρικές με intel chipsets είναι 100% συμβατές με linux).
Γνώσεις => Linux: χαμηλό | Προγραμματισμός: όχι | Αγγλικά: μέτρια
PC => Intel Celeron 430 | Asrock G31M-S (onboard gpu) | 2GB DDR2 ram | 160GB HDD | Acer 19" | OS: Windows 7 (Debian, Fedora σε virtualbox)
http://linuxhcl.com/
http://kmuto.jp/debian/hcl/
Common sense is the best antivirus software.
Άβαταρ μέλους
tolis_01
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό koukouvaou » 09 Ιουν 2009, 21:27

Διαβασε ολο το topic. O kokeroulis (με λιγο σπρωξιμο) εφτιαξε ενα ωραιο μηχανημα (4*2.83 gh,12mb cache-nividia 9800 1gb ram-4 gb ram :bow: ) με 750e χωρις την οθονη.Αν θελεις ρωτα να σου πει την γνωμη του. ;) .
Spoiler: show
Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Κατι εχω μαθει.../ Προγραμματισμός: Όχι/ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ubuntu 9.10 32bit
Η/Υ&Μοντέλο: intel E5200/ μνημη: 2 gb/ Καρτα γραφων: Intel 3100/ Οθόνη & Ανάλυση:asus 19" wide/camera cyper snipa
# 28271

Ελεύθερο λογισμικό για Ελεύθερους ανθρώπους.
pirateparty.gr
Άβαταρ μέλους
koukouvaou
seniorTUX
seniorTUX

IRC: koukouvaou
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό griper » 10 Ιουν 2009, 00:05

@tolis_01, παντού μ'ακολουθείς;; :lol:

θα το κοιτάξω...έμαθα και κάτι πραγματάκια για τις nvidia και προχωράμε...
Όταν θα έχω επιλέξει κάποια PCs θα σας τα δείξω
Άβαταρ μέλους
griper
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kokeroulis » 10 Ιουν 2009, 22:43

griper έγραψε:Για να μην ανοίξω καινούριο θέμα θα ζητήσω τη γνώμη σας και τις συμβουλές σας από εδω.

Σκέφτομαι να πάρω καινούριο desktop και δεν ξέρω που να ψάξω και πως.
Πιο συγκεκριμένα, θέλω να πάρω ένα desktop με το πολύ 1)700-800Euro το οποίο να είναι συμβατό με linux και να μην έχω προβλήματα με drivers, hardware κτλ.
2) με κάρτα γραφικών(που εννοείται να μην έχω πρόβλημα συμβατότητας) και να σηκώνει το pro evolution soccer 2010(τι να κάνουμε, έχουμε κι εμείς ένα κόλλημα με το ποδόσφαιρο :) )

Βασικά το κουτί μου είναι λίγο διαφορετικό από αυτό εδώ του φορουμ.(κατα την γνώμη είναι καλύτερο.)Το κουτί έκανε 800 ευρώ.Παρακάτω σου γράφω τα link με τα μηχανήματα που έχει το δικό μου.

Το μόνο κακό είναι ότι το τροφοδοτικό μου (enarmax) έχει τελειώσει.Περίμενε μέχρι να ξανα έρ8ει.Κάνει γύρο στα 90 ευρώ.Ελπίζω να βοήθησα :)
kokeroulis
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Desktops & Laptops