Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω.
Πρόσφατα αγόρασα το καινούργιο μου laptop SONY VAIO VPCEB1J1E
Προσπαθώντας να εγκαταστήσω την τελευταία διανομή των ubuntu 9.10 64bit αντιμετώπισα πρόβλημα
Ενώ μπουτάρει κανονικά απο το cd και μου εμφανίζει την αρχική επιλογή για τη γλώσσα ,αφού επιλέξω γλώσσα
στη συνέχεια στο menu επιλέγω install ubuntu και ενώ περιμένω να μου εμφανίσει το logo των ubuntu με την
μπάρα που φορτώνει όπως θα επρεπε να γίνει δεν βλέπω τπτ αλλο παρα μια μαύρη οθόνη και το cd rom μου να
δουλεύει σε έντονους ρυθμούς για κανα 2 λεπτά χωρις κανένα αποτέλεσμα
Αν αυτού δοκίμασα να εγκαταστήσω την προηγούμενη διαθεσιμη εκδοση τα 8,04 στων οποίων την εγκατάσταση
δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα ωστόσο με τη συγκεκριμένη διανομή αντιμετωπίζω πρόβλήμα καθώς
δεν μου αναγνωρίζει τις κάρτες δικτύου ενσύρματη και ασύρματη και την καρτα ήχου
(LAN adapter marvell yukon 88e059
wireless lan adapter atheros ar9285)
Καταλαβαίνετε οτι έχω μεγάλο πρόβλημα
Επίσης δοκίμασα να αναβαθμίσω την εκδοση απο 8,04 σε 9,10 μέσω cd που κατέβασα ακολουθώντας τις οδηγίες μέσα απο το site
και ενώ κατα την εγκατάσταση όλα πήγαν καλα στη συνέχεια μετά την επανεκκίνηση που απαιτούνταν είχα ξανά το ίδιο πρόβλημα
ενώ φόρτωνε το grub και επέλεγα ubuntu 9.10 στην συνέχεια το μόνο που έβλεπα ήταν μια μαύρη οθόνη
Σημειωτέον δεν είμαι πρόσφατος χρήστης ubuntu και είχα εγκαταστησει διανομές του τόσο τωρινές (στον desktop μου)
όσο και προγενεστερεσ σε laptops η desktops χωρίς ποτέ να έχω το ίδιο πρόβλημα
δοκιμασα να βαλω και kubuntu και έχω το ίδιο πρόβλημα επίσης δοκίμασα να κατεβάσω drivers για την καρτα δικτύου μου απο το
site της εταιρίας marvell αλλα υπήρξε πρόβλημα στην εγκατάσταση μέσω 8,04
Αν ξέρει κάποιος τι παίζει ας με διαφωτίσει ευχαριστώ!

| Προγραμματισμός: