Λοιπόν, το πρόβλημά μου είναι το εξής:
Καταρχήν έχω ένα laptop HP Pavilion που στην πραγματικότητα δεν ξέρω αν είναι χαλασμένο! Η Ιστορία ξεκίνησε απο πέρισυ που το είχα στείλει στην αντιπροσωπία (απο Multirama) και αυτό που μου είπαν είναι οτι δεν είναι μέσα στην εγγύηση ενώ ΗΤΑΝ και ζητούσαν 600 Ευρώ για επιστεκυή. Φυσικά δεν τα έδωσα! Μου έλεγαν οτι έχει καεί η μητρική το τροφοδοτικό και κάποιο άλλο εξάρτημα που δεν το θυμάμαι τώρα. Βασικά δεν ξέρω αν όντων κάηκαν γιατί θυμάμαι χαρακτηριστικά πως το είχα ανοίξει το μεσημέρι και όταν προσπάθησα να το ανοίξω το βράδυ δεν άνοιγε καθόλου(ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ). Δεν το είχα σκεφτεί τότε, αλλα σήμερα μου ήρθε η ιδέα και άλλαξα φορτιστή(κράτησα το βίσμα που συνδέεται με το latop και άλλαξα το υπόλοιπο(που συνδέεται με την πρίζα) με το καλώδιο απο έναν acer και δούλεψε!). Το αποτέλεσμα είναι πως άνοιξε, λειτουργεί το bios αλλα μετά τίποτα! Μια μάυρη οθόνη!). Προσπάθησα να φορτώσω το cd των ubuntu αλλα πάλι έχω την μαύρη οθόνη. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ? Υπάρχει καμια ιδεα για το τι να κάνω?

.