rigas έγραψε:Κοιτα να δεις, δεν λεω οτι δεν ειναι καλα, αλλα το 80% αν βαλεις καποιον, δεν μπορει να τα δουλεψει, πρεπει να ξερει προγραμματισμο.
Δεν ισχύει αυτό που λες: απόδειξη εγώ δεν ξέρω καθόλου μα καθόλου προγραμματισμό κι όμως έχω ubuntu πάνω από 3 χρόνια τώρα δίχως πολλά προβλήματα. Το ubuntu είναι
σαν όλα τα λειτουργικά, όταν είσαι νέος, θέλει το χρόνο του να το μάθεις. Επίσης, όπως όλα τα λειτουργικά, σ' ένα 90% των περιπτώσεων αν στηθεί σωστά δουλεύει άψογα. Επίσης ισχύει κι αυτό που οι αγγλόφωνοι ονομάζουν pebcak (problem exists between chair and keyboard, δηλ. ένα μεγάλο ποσοστό προβλημάτων οφείλεται στον ίδιο τον χρήστη του λειτουργικού). Το ότι εσένα σου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα η εγκατάσταση που έχεις δεν σημαίνει ότι το λειτουργικό είναι μάπα ή ότι πρέπει να ξέρεις βουντού για να το τρέξεις.
rigas έγραψε:Τωρα παμε στο προβλημα μου, επειδη δεν μπορουσα με τιποτα να τρεξω σωστα κατι, απο θεμα youtube δεν μπορουσε ουτε 2 παραθυρα μαζι και κολαγε καρε καρε,αδιανοητο....εψαξα στο συστημα να δω τι οδηγους εχει.
Και ειδα οτι δεν βγαζει ουτε τον τυπο της καρτας γραφικων ουτε τιποτα.
Βρηκα το Nvidia confing και μετα απο εκει...τελος.
Δηλ. αν πας Διαχείριση συστήματος ->Οδηγοί υλικού δεν βλέπει κανέναν οδηγό;

Η nvidia τι σχέση έχει (ελπίζω να μην έτρεξες το Nvidia config), αφού η κάρτα σου είναι σύμφωνα με την υπογραφή σου αυτή: Ati 9700;

Οδηγίες για νέα μέλη ----
Οδηγοί - How to - Tutorials1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)