duc έγραψε:Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση, αλλά δεν κατάλαβα και πολλά,και συγνώμη για την ασχετοσύνη μου,αλλά μόλις πρίν δύο μέρες έβαλα ubuntu 8.10 με το
wubi στο άλλο μου laptop και εξεπλάγην,και θα ήθελα να τα δουλέψω στο Eee Pc 900 επειδή σε αυτό δουλέυω πιο πολύ,εγώ απλά ρωτάω άν μπορώ να τα τρέχω μέσα απο την κάρτα Sd που έχω και άν ναι πώς μπορώ να τα εγκαταστήσω ή να τα τρέχω μέσα απο ένα USB φλασάκι και άν ναι πώς μπορώ να τα εγκαταστήσω, να γίνει δλδ κάτι σαν dual boot και όταν θα ανοίγει το Eee Pc να με ρωτάει με τι λειτουργικό θέλω να ξεκινήσω και εγώ να επιλέγω με πιο θα ξεκινάει!
Φιλικά duc!και συγνώμη και πάλι.
Ουσιαστικά απάντησα πως ναι, μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις

Στο 8.10, πήγαινε στο Σύστημα/Διαχείριση/ και υπάρχει μια επιλογή που αναφέρει για Install Live USB ή κάπως έτσι.
Δεν είμαι σίγουρος για το όνομα. Η εφαρμογή αυτή επιτρέπει να μορφοποίησεις ένα άδειο «φλασάκι» με το υλικό του CD εγκατάστασης. Οπότε τα έχεις και τα δύο συνδεδεμένα και φτιάχνεις στο «φλασάκι» ένα Ubuntu Live USB σύστημα. Με αυτό μπορείς να εκκινήσεις το EEE με Ubuntu δίχως να χρειάζεσαι CD εγκατάστασης διότι έχεις πια «φλασάκι» εγκατάστασης.
Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό είναι να κάνεις αναζήτηση στο Google με τους όρους ubuntu eee
και θα δεις το έργο Ubuntu EEE που παρέχει ειδικές πληροφορίες και αρχεία για την περίπτωσή σου.
Δεν ξέρω πολλά για το έργο αυτό, οπότε θα ήταν καλό όταν το δεις να το σχολιάσεις.