θέλω να αγοράσω ενα πύργο κ εχω μερικες ερωτήσεις/αμφιβολίες σχετικά με το τι να βάλω όσον αφορά επεξεργαστή,μητρική κ κάρτα γραφικών. Γενικά ασχολούμαι με γραφικά χρησιμοποιωντας inkscape αλλά κ visualisations με το processing.org κ το R (κ που κ που κ με το K3D), οπότε το λαπτοπ της υπογραφής δεν φτάνει πια τόσο στο να κανει render αλλά κ σε animation (slow acceleration?)..(το processing.org χρησιμοποιεί αποκλειστικά openGL)..
η ερώτηση ειναι η εξής: απο τα λίγα που ξέρω μεχρι τώρα απο Linux (~4 μήνες, τελευταία με Openbox -
οπότε μια πρώτη επιλογή ειναι τα εξής:
CPU :Intel Core Duo E8400
Motherboard: Gigabyte GA-P41T-USB3L-ATX(LGA775)
VGA: 440GT Gigabyte 1024MB (τι σκατά εχει γίνει; ειναι οι nvidia καρτες & τις βγάζει οι gigabyte τώρα;;;;)
CASE: ΤΗERMALTAKE CASE VL80001W2Z V3 ( ο υπολογιστής θα δουλεύει πολλές ώρες κ η θερμοκρασία ειναι ενα θέμα, επίσης είδα κ αυτα σε άλλο ποστ http://www.hec-group.com.tw/pccase/6a/ -λίγο τσιμπιμενες οι τιμές θα έλεγα)
H.DISK: Western Digital Caviar Black 640GB 6 Gb/s SATA, 64MB Cache, 7200RPM
RAM: kingston DDR3 4GB
ειναι καλές επιλογές; ενταξει ειναι λίγο παλιατζούρες οι core duo αλλα νομίζω μπορώ να κάνω τη δουλειά μου. Βασικότερη προυπόθεση ειναι το full functionality της κάρτας γραφικών..καμμιά εναλλακτική τόσο για καρτα γραφικών αλλα κ επεξεργαστή κ μητρική;; (το κόστος του πυργου δεν μπορεί να υπερβαίνει τα ~600 ευρώ-σφίξαν οι κώλοι
ακουω προτάσεις