Χρησημοποιώ Kubuntu 10.04 32-bit σε laptop acer aspire 5930G. Έχω το εξής κύριο πρόβλημα και θα παραθέσω και
κάποια άλλα μήπως σχετίζονται μεταξύ τους και μπορούν να δώσουν λύση. To κύριο πρόβλημα είναι οτι μετά
απο κάποια ώρα το πληκτρολόγιο παύει να δουλεύει καλά και κολλάει. Με αυτό εννόω οτι όταν πατάω να γράψω
έναν χαρακτήρα περιμένω περίπου ένα δευτερόλεπτο για να εμφανιστεί και σε αυτό το διάστημα τα πάντα κολλάνε.
Ενα παράδειγμα: Βλεπω βίντεο στο youtube και όταν πάς να γραψω κάτι οπουδήποτε (π.χ στην αναζήτηση του youtube)
η εικόνα του βίντεο παγώνει μέχρι να γραφτεί ο χαρακτήρας(δλδ περίπου 1 δευτερόλεπτο). Επίσης το κόλλημα του πληκτρολογίου
συμβαίνει πάντα στο terminal, αλλες φορές οπουδήποτε παω να εισάγω είσοδο απο το πληκτρολόφιο (π.χ τώρα στο terminal κολλάει
και στον kate editor που γράφω δεν κολλάει). Είναι σαν να σταματάει όλες τις άλλες διεργασίες για να εμφανίσει
το χαρακτήρα που πατάω στην οθόνη. Αύτο συνέβενε και όταν είχα ubuntu 10.04 ενώ ΔΕΝ συμβαίνει στα
windows 7 64-bit που έχω σαν δεύτερο λειτουργικό. Πρόσφατα άλλαξα απο ubuntu σε kubuntu και απο την πρώτη στιγμή άρχισε
να συμβαίνει αυτό. Έχω ψάξει στο Google αλλά δεν έχω βρει κάποια λύση παρα μόνο το ίδιο πρόβλημα αναπάντητο.
Προβλήματα που μπόρει να έχουν σχέση ή όχι (και αν έχετε κάποια λύση δεκτή

1) Το pc δεν μπορεί να κλείσει κανονικά και αντί αυτού κάνει restart (δλδ όταν πατώ shutdown απο windows κλείνει σαν να το
έκλεισα πατώντας συνεχόμενα το κουμπί και ξανακάνει αμέσως boot και μου βγάζει το μενού : Start Windows Normally,
Safe mode, repair κλπ)
2) Πολλές φορές κλείνει γιατι ανεβάζει υψηλή θερμοκρασία (έχω και βάση με 3 ανεμηστήρες

με αυτο το πρόβλημα.
Ευχαριστώ