argo έγραψε:ναι εχεις δικιο λειτουργικό ήθελα να πω
μου εχουν προτεινει το ubuntu 12.04 ή τα mint 13 (ελπιζω να τα γραφω σωστα)
το μηχανημα μου το χαρίζουν και εχει windows xp τωρα
οποτε θα γινει format
ο πρωην κάτοχος έχει πάρει ότι χρειάζεται απο μέσα
όλοι οι driver υπάρχουν σε cd απο ότι ξέρω
επίσης δε θα το κάνω μόνος θα το παω σε κάποιον που ασχολείται με τέτοια αλλά θα ήθελα να του προτείνω εγώ τι να εγκαταστήσει
Και πάλι θα επιμείνω στο live cd. Δοκιμάζεις και αν σου κάνει το εγκαθιστάς. Δεν χρειάζεται να «κάψεις» άλλο cd.
Οι απαιτήσεις σε hardware για να λειτουργήσει το 12.04 βρίσκονται
εδώ. Αρχικά μην ενεργοποιήσεις το 3D unity, μέχρι να δείς ότι όλα είναι εντάξει. Η άποψή μου είναι ότι αν μπορείς να βάλεις παραπάνω ram, βάλε την.
Για το mint, δεν έχω ιδέα. Ίσως κάποιος άλλος από εδώ μπορεί να σε κατατοπίσει.
έγραψε:επίσης δε θα το κάνω μόνος θα το παω σε κάποιον που ασχολείται με τέτοια αλλά θα ήθελα να του προτείνω εγώ τι να εγκαταστήσει
Γιατί δεν δοκιμάζεις μόνος σου; Είναι μια ευκαιρία να μάθεις. Αν έχεις κάποιες αμφιβολίες, έχε τον φίλο σου κοντά να σε βοηθήσει αν δυσκολευτείς. Καλή επιτυχία.
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Ubuntu 14.04 trusty 3.13.0-91-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu)
3 AMD A6-5400K APU with Radeon HD Graphics ‖ RAM 3347 MiB ‖ ASUS F2A55-M LK2 PLUS
4 Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Trinity [Radeon HD 7540D] [1002:9991] {radeon}
5 eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 09)