Δεν έχω χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, γενικότερα δεν είμαι φαν των torrent, αλλά όσες φορές μου χρειάστηκε δεν είδα κάποιες σοβαρές ελλείψεις σ' αυτά που υπάρχουν ήδη στα αποθετήρια.
Από 'κει και πέρα, αν είναι να ανοίξουν τον κώδικα, καλώς να ορίσουν.
Αν είναι απλά να προσφέρουν μια «συμβατή» έκδοση binary δεν βλέπω καν το λόγο να αξίζει να ασχοληθούμε με το θέμα, - όπως είπαν κι άλλοι - απλά άργησαν.
Κατά πάσα πιθανότητα οι εταιρείες που αποφασίζουν να φτιάξουν «συμβατές» εκδόσεις με τοση καθυστέρηση, σκέφτονται κάπως έτσι: «το linux έχει λίγους χρήστες κι ακόμα λιγότερα λεφτά, το chrome os όμως βασίζεται σε Linux, οι χρήστες που μας ξέρουν από τα windows θα μας προτιμήσουν, κάνουμε ένα recompile, βοηθάνε τα κορόιδα τσάμπα κι είμαστε έτοιμοι και για το chrome os που θα πιάσει εμπορικά».
Απορώ γιατί δεν βγάζουν και port για BSD να δουλεύει και σε mac...
Υποθέτω πως τέτοιες ανακοινώσεις θα δούμε πολλές στο εγγύς μέλλον.
Αξίζει ίσως να δούμε μόνο τις τοποθετήσεις περί προτιμήσεων κλειστού λογισμικού.
Αυτή η λογική του «τη δουλειά μας να κάνουμε...», ίσως είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα του ubuntu σαν διανομή... πολλοί χρήστες που πέρασαν μόνο και μόνο για «να κάνουν τη δουλειά τους» και να παραμείνουν παθητικοί χρήστες.
Off topic:headless έγραψε:Και τις ανέσεις των windows δεν τις παρέχει καμία διανομή linux.Οπότε θα τα προτιμήσω,sorry.
Χάρηκα που σας γνώρισα.
No...wait
Τα είπες όλα! κανονικά μετά απ' αυτό θα έπρεπε να είχε κλειδώσει το θέμα 
Πρόβλημα με τον Mozilla Firefox; Μαζί με την αναφορά του προβλήματος, δημοσιεύστε και τις πληροφορίες του about:support και του about:plugins μέσα σε code tag!