positron έγραψε:Τρέχω Minefield 4.0b13 pre απο το daily repo και δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα.
Χμμμ, είχα την εντύπωση ότι έχουν κλειδώσει τα nightly στη 12...μπορεί να παίζει μόνο για τις localized εκδόσεις... την αγγλική χρησιμοποιείς; σίγουρα b13;
Εμένα πάντως τα flash ειδικά τρέχουν πολύ πιο άνετα και στα 2 μηχανήματα που χρησιμοποιώ καθημερινά.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι στο μηχάνημα που έχω ubuntu και windows 64bit πάνω, αν και έχει κάρτα Nvidia δεν έχω τα ίδια αποτελέσματα στην επιτάχυνση γραφικών μέσω GPU.
Σε άλλο μηχάνημα, πιο παλιό, με ενσωματωμένο κύκλωμα γραφικών της intel (με σαφώς λιγότερες δυνατότητες από το πρώτο και άλλη διανομή 32bit) και ενεργοποιημένο το webGL, έχω μια αύξηση της τάξης του 20% στις επιδόσεις σχετικών τεστ. Αν ενεργοποιήσω όμως την επιτάχυνση με OpenGL παρακάμπτοντας το μπλοκάρισμα, φυσικά σκάει .
Στο μηχάνημα που έχω ubuntu & windows μαζί, δεν σκάει μεν, αλλά σε ubuntu παίρνω μετρήσεις της τάξης 70-80% σε σχέση με τα fps που δίνει σε windows σχετικό τέστ. Βέβαια το γεγονός και μόνο ότι παίρνω διαφορετικά αποτελέσματα με τις ίδιες ρυθμίσεις στο ubuntu με κάνει να αμφιβάλω κάπως για την αξιοπιστία του. Εν πάση περιπτώσει, εφόσον δεν βλέπω διαφορά σε θερμοκρασίες και το αποτέλεσμα είναι στο 70+% των fps που παίρνω σε windows, το θεωρώ αξιοπρεπέστατο για beta οδηγούς γραφικών..αν και θα προτιμούσα να είχα τους ανοιχτούς.
Και μια που έκανα τον κόπο, από Δευτέρα αναμένεται η beta12 (θεού θέλοντος...)