ευχαριστώ για τη θέση . Θα προσπαθήσω να ανταπεξέλθω !!
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριος | Προγραμματισμός: C | Αγγλικά: Μέτρια Ubuntu 12.10 quantal 3.5.0-18-generic 32bit (en_US.UTF-8), Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 2016 MiB ‖ ASUS INC. P5Q AMD nee ATI RV770 [Radeon HD 4850] [1002:9442] eth0: Atheros Inc. AR8121/AR8113/AR8114 Gigabit or Fast Ethernet [1969:1026] (rev b0) Οδηγοί - How to - Tutorials | Οδηγοί Video | Οδηγίες για Αρχάριους στο Ubuntu | Γιατί το Linux είναι καλύτερο
Off topic: Έτσι ενημερωτικά, ποιοί αποχώρησαν; Στη σελίδα μελών φαίνονται 14 συντονιστές και 3 διαχειριστές
Edit: Για θέμα τήρησης του καταστατικού μήπως θα ήταν καλύτερα το παρόν θέμα να μετατραπεί σε ψηφοφορία; υπάρχουν ήδη 8 θετικές ψήφοι=συγχαρητήρια
Σταθερή είναι η διανομή που προσπαθείς ανεπιτυχώς να κρασσάρεις Linux: Low┃Προγραμματισμός: No┃Αγγλικά: Good Είμαι αναλφάβητος, ανιστόρητος και άξιος της μοίρας μου
Ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου για τα καλά σας λόγια! Με τιμά η επιλογή παρόλη την έλλειψη συμμετοχής τους τελευταίους 4 μήνες (συγγνώμη αλλά πήξαμε στη δουλειά..). Εχω ήδη ενημερώσει την υπάρχουσα ομάδα πως θα καταβάλω μεγάλη προσπάθεια να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις γιατί τα ωράρια είναι πιεσμένα πάρα πολύ.
Στέλιο συγχαρητήρια και πάλι ελπίζω με αφορμή το καινούριο πόστο, να σε βλέπουμε και πιο τακτικά
Φιλικά Θανάσης Π.
Σταθερή είναι η διανομή που προσπαθείς ανεπιτυχώς να κρασσάρεις Linux: Low┃Προγραμματισμός: No┃Αγγλικά: Good Είμαι αναλφάβητος, ανιστόρητος και άξιος της μοίρας μου
Παρακολουθούσα στα γρηγορα χωρις καν να κάνω σύνδεση στο φορουμ τόσο καιρό λόγω χρόνου.
Αυτό δε σημαίνει οτι θα συμμετέχω πιο ενεργά γιατί είχα την τιμή να μπω στην ομάδα συντονισμού. Απλά οι υποχρεώσεις στο φορουμ είναι περισσότερες και απαιτούν ενεργότητα. Εξάλλου έχουμε συζητήσει αρκετά και ξέρεις οτι δεν είμαι παπάς - οπότε δεν με κάνουν τα ράσα...
Μου λειψε η αλήθεια είναι κ θέλω με αφορμή και την πρόταση απο τα παιδιά να δώσω λιγο παραπάνω απο το λίγο χρόνο μου ξανά εδώ.