Ναι ουσιαστικά αυτά που καλό είναι να είναι σωστά με τους τρόπους που είπαμε είναι όνοματεπώνυμο και διεύθυνση.
Ονοματεπώνυμο π.χ.: Efstathios Chatzykiriakidis, E. Chatzykiriakidis, C. Efstathios.
Το address μπορεί να είναι αναλυτικό ή ακόμη και προσεγγιστικά. Π.χ. Εύοσμος, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα. Αλλά όχι π.χ. Ελλάδα (δεν ζητάει την εθνικότητα)

Μπορείς να βάλεις και εντελώς ψεύτικη διεύθυνση! Αφού αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το διασταυρώσω αρκεί η διεύθυνση να συμβαδίζει με το στίγμα στο χάρτη.
Τώρα άν κάποιος δεν θέλει να δώσει το email του καλύτερα να μην ξανασυνδεθεί στο inet. Και ήπαμε το email είναι για τα spams και αργότερα ίσως δουλευει ως ID.
Τέλος, το τηλέφωνο μπορεί και να βγεί από την φόρμα, όντος δεν είναι και τόσο σημαντικό νομίζω εφόσον αυτός που θέλεις να επικοινωνήσει με κάποιον μπορεί να το κάνει μέσω email. Για αυτό το είχα και προαιρετικό.
Και καλό είναι να καταλάβετε πως το project αυτό είναι κοινοτικό και καμία σχέση δεν έχω εγώ προσωπικά και αυτό με την Google και ΣΙΑ.
fkol k4 έγραψε:
Φίλε Στάθη κατ' αρχάς καλώς ήρθες στο forum.
Ευχαριστώ.
fkol k4 έγραψε:
Διακρίνω μια αδιόρατη πικρία στα σχόλιά σου, κάτι που είναι φυσικό να υπάρχει όταν διαπιστώνεις ότι το εγχείρημα στο οποίο αφιερώνεις πολύ από τον χρόνο σου δεν τυγχάνει της αντιμετώπισης που θα ήθελες.
Αυτά τα συμπεράσματα απέχουν και από την πραγματικότητα. Δεν υπάρχει κάποια πικρία από την πλευρά μου και το εγχείρημα αυτό είναι just for fun και όχι αξία ζωής για μένα. Είναι ένα project από τα πολλά και απλά τώρα δημοσιεύτηκε. Υπήρχε καιρό

fkol k4 έγραψε:
Επειδή λοιπόν κι εγώ είμαι εκ των «διαφωνούντων», θα ήθελα να σε διαβεβαιώσω πως τα σχόλιά μου δεν είχαν σκοπό να σε θίξουν.
Κάθε φορά που κάποιος εκθέτει μια ιδέα, μια άποψη, ένα έργο του, οτιδήποτε, αυτόματα εκθέτει τον εαυτό του και την ιδέα του σε κοινή θέα.
Καλώς διαφωνείς, κακώς θεωρείς, εμπράκτος πλανάσε.
Ουδεμία αξία. Δεν επιδιώκω για τον εαυτό μου καμία δόξα, κανένα στεφάνι. Δεν με γοητευουν τα καλά λόγια, ούτε με στεναχωρούν οι αρνητικές κριτικές. Κινούμε απαθής και στηρίζω το opensource με όποιο τρόπο μπορώ. Τώρα εάν κάποιος δεν γραφτεί στο oshackers δεν με πολύ ενδιαφέρη. Έχει τους λόγους τους. Εάν πάλι κάποιος γραφτεί με χαροποιεί.
fkol k4 έγραψε:
Είναι νωρίς ακόμα βέβαια, αλλά θα πρέπει να συνηθίσεις το γεγονός πως πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα διαφωνούν με τις απόψεις σου.
Γιατί με είδες σε κάποιο επίπεδο να πληγώνομαι ή να ταράσσομαι με τις διαφωνίες? Ίσα-ίσα αυτές έδωσαν αφορμή για σκέψη και καλυτεύρεση του oshackers.
Το είπα βρε παιδιά αν θες γράφεσαι. Αν για κάποιο λόγο δεν θές δεν γράφεσαι.
Τέλος πάντων επειδή ο προσωπικός μου χρόνος είναι πολύ λίγος πλέον, βαριέμαι να κάθομαι να επεξηγώ τέτοια πράγματα. Νομίζω πως όσα ήταν να εξηγήσω για το project το έκανα.