Aeron έγραψε:Κοίτα να δείς που οι παλιές motherboard θα γίνουν ανάρπαστες!!!
Έχω κάνει 3 συνθέσεις desktop τα τελευταία 7 χρόνια. Να κρατήσω τα τεμάχια για μαύρη αγορά?
Aeron έγραψε:Κοίτα να δείς που οι παλιές motherboard θα γίνουν ανάρπαστες!!!

Reinach έγραψε:Συνέχεια στο σίριαλ με το secure-boot?
Όπως διαβάζουμε εδώ:
Microsoft to Prevent Linux Booting on ARM Hardware?
η Micro-soft, ενώ θα αφήνει στην ευχέρεια του πωλητή ή του χρήστη την απενεργοποίηση του Secure-Boot για τα Desktop συστήματα, ετοιμάζεται εντούτοις να επιβάλλει στους κατασκευαστές ARM συστημάτων την υποχρεωτική χρήση του SB. Δηλαδή, σε τέτοια συστήματα, ο χρήστης δεν θα έχει τη δυνατότητα να απενεργοποιήσει το SB ώστε να εγκαταστήσει εναλλακτικό λειτουργικό σύστημα της αρεσκείας του. (Αν δλδ δεν σου κάτσουν καλά τα windows, πετάς και το μηχάνημα στα σκουπίδια). Για να δούμε αν αληθεύουν τα σχέδια.

nitro912gr έγραψε:Κρίνοντας από το ποσοστό που έχει η MS και τα windowz σε smartphones και tablets, μάλλον με την χαρά θα μείνουν.

pc_magas έγραψε:@nitro912gr
Κακά τα ψέματα η M$ θα μείνει στα Desktop. Ενώ πιστεύω και το Ubuntu δεν νομίζω να έχει τόση πέραση όσο το Android.....

nitro912gr έγραψε:pc_magas έγραψε:@nitro912gr
Κακά τα ψέματα η M$ θα μείνει στα Desktop. Ενώ πιστεύω και το Ubuntu δεν νομίζω να έχει τόση πέραση όσο το Android.....
Όπως η apple πουλάει ένα σκασμό Η/Υ λόγο του halo effect από τα iDevices, έτσι πιστεύω ότι μπορεί αρκετός κόσμος να στραφεί στο linux, λόγο της συγγένειας που έχει με το android.
Δεν χρειάζεται να φοβούμαστε γενικά για την ώρα, ο πόλεμος έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο. Δείτε εδώ στο μέσο της σελίδας την εικόνα, θα δείτε στο περίπου πως έχει το πεδίο της μάχης http://www.appleinsider.com/articles/12 ... tml&page=2 δε νομίζω ότι η MS μπορεί έτσι απλά πλέον να κλειδώσει κάτι.
Οι παίχτες είναι πολλοί και τα συμφέροντα μπλέκονται και περιπλέκονται πάρα πολύ για να μπορέσει κάποιος να κάνει τόσο δραστικές κινήσεις που μπορεί να σκάσουν μπούμερανγκ .