Επίτιμα Μέλη Φόρουμ

...από το ubuntu, το linux, και το ελεύθερο λογισμικό / λογισμικό ανοιχτού κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ)

Συντονιστές: adem1, ubuderix

Re: Επίτιμα Μέλη Φόρουμ

Δημοσίευσηαπό gourgi » 14 Ιουν 2009, 16:34

συγχαρητήρια και στους 2 από εμένα !

@bullgr
τρόμαξα ρε φίλε, μην τα πετάς έτσι τα poster !
μόλις έφαγα :lol:
Όσο ζω ... μαθαίνω!
Desktop:stable9.04 i386|testing9.10 i386|Opteron Amd64 1.8GHz|RAM 2GB|Nvidia 6600GT|Msi K8N Platinum|Live! 24bit 5.1|Pixelview Playtv Pro BT878+rev.9d
Asus EEE 1000h9.04 i386|N270|RAM 2GB|945GME|RT2860|82801G
Oδηγίες προς νεοεισερχόμενους σε forum ή linux
Άβαταρ μέλους
gourgi
seniorTUX
seniorTUX

IRC: gourgi
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό g00fy » 14 Ιουν 2009, 21:22

Συγχαρητήρια κι απο εμένα παιδιά! Σας αξίζει! :clap:

Εγώ απλά έκανα την πρόταση, θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος. Το σημαντικότερο είναι πως συμφωνήσαμε, πράγμα που αποδεικνύει πως σκεφτόμαστε το ίδιο και αυτό είναι ένα καλό σημάδι για την πορεία της κοινότητας στο μέλλον.

Τρία μπράβο λοιπόν για τα επίτιμα μέλη μας! :clap:

Μπράβο και σε όλους και όσες προσπαθούν για την ανάπτυξη και προώθηση της κοινότητας, του Ubuntu, του Linux και του ΕΛ/ΛΑΚ γενικότερα! :D :clap:
Η/Υ: Intel Pentium DualCore / 2GB RAM / nVidia Geforce 8400GS / Ubuntu 10.04 64bit
Η/Υ: Toshiba Tecra R10-10S / Ubuntu 9.10 64bit

motd: May the source be with you!
g00fy@ubuntu-gr.org:~$ cat /etc/γνώσεις.conf
Linux:kuru (όχι guru) / Προγραμματισμός:Ναί / Αγγλικά:Καλά
Άβαταρ μέλους
g00fy
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό vista killer » 15 Ιουν 2009, 00:58

Να πω και εγώ μπράβο στα δύο παιδιά και ένα ευχαριστώ για την ανεκτίμητη προσφορά τους στην κοινότητα.
Άβαταρ μέλους
vista killer
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Mokou » 15 Ιουν 2009, 01:55

bullgr έγραψε:Εικόνα
Εύχομαι τα καλύτερα για το forum ubuntu-gr, να αναπτύσσεται, να λειτουργεί χωρίς προβλήματα και ο server του να μην χαλάσει ποτέ... ΧΟ, ΧΟ, ΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...

Πέρα από την πλάκα, ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνετε και τα καλά σας λόγια... Είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζεται ο κόπος σου και η προσφορά σου στον χώρο του ΕΛΛΑΚ, γιατί στην ουσία αυτή είναι η μοναδική ανταμοιβή: Η αναγνώριση και η εκτίμηση προς το πρόσωπό σου... Επίσης με αυτή σας την κίνηση, αποδείξατε πως πρέπει να είναι μια κοινότητα... Αποδείξατε πως στο ubuntu-gr υπάρχει ένα οικογενειακό κλίμα, μια δυνατή φιλία μεταξύ των μελών που δεν μπορεί καμία παρεξήγηση να την σπάσει...

Σταματάω προτού με πιάσει η συγκίνηση... Ένα μεγάλο μπράβο στον g00fy που ξεκίνησε την ιδέα του επίτιμου μέλους...

Είσαι θεός ,απλά άπαιχτος :bow: :bow: :bow: :bow: το Μαρικάκι που είναι,σε ευχαριστώ εσένα και τον linuxman για όσα κάνατε και για μένα. :clap: :clap: :clap: :clap:
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό σε Η/Υ ϰ μοντέλο:Ubuntu Mate 14.10
Προδιαγραφές ⇛Intel(R) Core(TM) i7-2600K CPU @ 3.40GHz,Nvidia Z68X-UD5 ,Nvidia Geforce 560 .

When you are a leader,you can become everything you want
Άβαταρ μέλους
Mokou
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 15 Ιουν 2009, 02:21

Ένα μεγάλο ευχαριστώ κι από μένα στα επίτημα μέλη (καλά, πλάκα με κάνεις; :? :lol: ) :thumbup: :bow: :clap: :clap: :clap:
Οδηγίες για νέα μέλη ---- Οδηγοί - How to - Tutorials
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ge0rge007 » 15 Ιουν 2009, 03:36

:bow: :clap: Δεν θα μπορούσα να μην πω και εγώ ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στα παιδιά που έγιναν επίτιμα μέλη!!! :bow: :clap:

Αν και δεν μπόρεσα αυτές τις μέρες να διαβάσω όλα τα ποστ και γενικά τα θέματα για ανασυγκρότηση συντονιστών κτλ πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή ιδέα οπότε άλλο ένα ευχαριστώ στον g00fy! :clap:
Ubuntu 8.10 32bit
Intel Core 2 Duo E4300 / 2 x Transcend Ram 1GB DDR2 / ATI Radeon HD3450 SVGA
ge0rge007
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό eperon » 02 Ιούλ 2009, 23:12

Η αξία της προσφοράς των επιτίμων μελών δεν κρίνεται μόνο από την πραγματικά απίστευτα υψηλή ποιότητα της προσφοράς τους στο forum. Θα κριθεί από το γεγονός ότι αυτό που κάνουν αντανακλά κατ' αρχήν μία ιδεολογία.
Κατ' αρχήν όμως.
Διότι ιδεολογία χωρίς την εφαρμογή της στην πράξη είναι ένα τίποτα.
Και οι άνθρωποι αυτοί - και όχι μόνο αυτοί - δοκιμάζονται και εκτίθενται καθημερινά στην απαιτητικότητα του προβλήματος που θα τους τεθεί με έναν επαγγελματισμό αξιοθαύμαστο.
Αυτά που γράφω, έχουν την αξία της αξιολόγησης ενός απλού χρήστη, στερούμενου τις ειδικές γνώσεις που έχουν οι περισσότεροι από τα μέλη ή τους επισκέπτες του forum. Οφείλω όμως να επισημάνω ότι η προσφορά σας, έχει σαν αποτέλεσμα - εμένα τουλάχιστον - να με κάνει να νιώθω καλλίτερα με τον εαυτό μου. Διότι χρησιμοποιώ λογισμικό που είναι φτιαγμένο από ελεύθερους ανθρώπους και που απευθύνεται σε όμοιούς τους. Και είναι αυτή η αίσθηση της ελευθερίας που νιώθω που με κάνει πάντοτε να χαμογελάω. και στις λύσεις που προτείνετε, και στο πρόβλημα που μπορεί να έχω, και που θα διαθέσω χρόνο γιά να το λύσω.
Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου.
Γνώσεις⇛Linux:Καλό┃Προγραμματισμός: Όχι|Αγγλικά: Όχι.|Λειτουργικό σε Η/Υ: Ubuntu12.04LTSΠροδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής Intel(R) Pentium(R) D CPUs 2 (dual core) 3.00GHz │ Μνήμη 1002 MiB│Κάρτα Γραφικών:VGA Compatible Controller nVidia Corporation G71 [GeForce 7300 GS] (rev a1) Subsystem:ASUSTEK Computer inc. Device 81f3│Κάρτα Ασύρματη:όχι│Κάρτα Buetooth:όχι│Κάρτα Ήχου:Intel N10/ICH 7 Family High Definition Audio Controller(rev01) Subsystem:Giga Byte Technology Device a102│Οθόνη&Ανάλυση:1024X600
eperon
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό panagiotis » 15 Ιούλ 2009, 01:18

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και γω τα 2 επίτημα μέλη μας :bow: , και όλους όσους βοηθάνε αυτή τη κοινότητα να παραμένει ενεργή, και θα συμφωνήσω ότι στη κοινότητα αυτή επικρατεί πραγματικά οικογενιακό κλίμα.Ξανά ένα ευχαριστώ ΣΕ ΟΛΟΥΣ που μας βοηθάνε και παρέχουν τρομερή υποστήριξη, και τις περισσότερες φορές άμεσα.
Εικόνα Εικόνα
Toshiba Sattelite A100: Intel CoreDuo (1.83GHz) / Nvidia Ge Force 7600 / 1 GB DDR2 / 15.4" Mobile High Definiton.
Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Καλό/Υψηλό / Προγραμματισμός: Ναι / Αγγλικά: Καλά/ Λειτουργικό:Ubuntu 11.10LTS "Oneiric Ocelot"
Άβαταρ μέλους
panagiotis
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Νέα - Ειδήσεις - Ανακοινώσεις