simosx έγραψε:Mitsakos έγραψε:simosx έγραψε:Νομίζω ότι το γενικό μήνυμα του άρθρου περνάει, και ανυπομονούμε να δούμε τα επόμενα άρθρα.
Ότι το περνάει, το περνάει... θα μπορούσε όμως και καλύτερα... έτσι δεν είναι? Μακάρι να συνεχίσει τις δημοσιεύσεις και όσο πάει να καλυτερεύει...
Αν καταφέρουμε να πούμε κάτι θετικό, πιστεύω ότι θα βοηθήσει να έχουμε περισσότερα άρθρα.
Κάτι που συχνά προσπερνάμε, είναι το πόσο δύσκολο είναι να γράψει κάποιος ένα καλό εισαγωγικό άρθρο για το ελεύθερο λογισμικό.
Αν είναι να κάνουμε κάτι εποικοδομητικό, θα ήταν να δοκιμάσει ο καθένας να γράψει ένα ικανοποιητικό άρθρο που να εισάγει κάποιον στο χώρο του ελεύθερου λογισμικού. Μπορείς να δοκιμάσεις;
Αυτό που θέλω να αποφύγουμε είναι να «την λέμε» στον καθένα που γράφει ένα άρθρο, με αποτέλεσμα να χάνουμε ενδιαφέρον οι ίδιοι να γράψουμε ένα άρθρο διότι θα μάς την πουν. Αυτό θα ήταν ό,τι χειρότερο.
Γράψτε το εισαγωγικό σας άρθρο, και εμείς θα το αξιοποιήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα!
Σωστός, καλό είναι να επικροτείς τέτοιου είδους κινήσεις και όχι να τις κρίνεις... Είναι όμως το ότι θέλω, θέλουμε να διαβάσουμε και να ακούσουμε αυτό που πραγματικά αξίζει...
Στο θέμα μας τώρα φέρνω παράδειγμα το θέμα του mrjack τις προάλλες "5 χρόνια ubuntu linux"
Αν αυτό το κείμενο ανέβαινε σε ένα γνωστό site πχ. in.gr, kathimerini κτλ. θα φύσαγε...
Αυτό θα ήταν για όλους εμάς ενα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!
Γι'αυτό θα προσπαθήσω και εγώ και πιστεύω όλοι μας...