@logari81 διάβασα το ποστ που έκανες πριν αλλά δεν διατύπωσα όλες μου τις γνώμες καλά γιατί ήθελα να φάω,
τώρα που τελείωσα με το φαγητό μπορώ να αναφέρω μερικά πραγματάκια.
Είμαι μαζί σου και υποστηρίζω κάθε κίνηση που κάνεις ή θα προσπαθήσεις να κάνεις στο μέλλον,
σε θέματα οργάνωσης που θα βελτιώσουν τα εργαλεία που έχουμε για επίλυση προβλημάτων.
Δεν ξέρω τι σκέψεις μπορεί να κάνεις εσύ καθημερινά για την κοινότητα, ότι σκέψεις και αν έχεις όμως είμαι πρόθυμος να τις συζητήσω.
Όσων αφορά την ουσία της δημοσίευσης σου, ΔΙΑΦΩΝΩ.
Πιστεύω ότι είναι τραγικό λάθος να αντιμετωπίζεις το marketing/προώθηση με αυτόν τον τρόπο,
πιστεύω ότι τα βλέπεις τα πράγματα μόνο από την δική σου πλευρά και αυτήν που προτιμάς.
Με βάση τον δικό σου τρόπο σκέψης πάντα. Εγώ διακρίνω όλες τις πλευρές σε αντίθεση με εσένα και τις κατανοώ,
καταλαβαίνω τους λόγους που πρέπει να υπάρχουν αυτές οι πλευρές (marketing, bug reports, μεταφράσεις, ανάπτυξη λογισμικού, εκδηλώσεις κ.ά.).
Πρέπει να υπάρχουν όλες όμως, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ξεφεύγουμε από τα πλαίσια του ΕΛ/ΛΑΚ.
Εφόσον δεν ξεφεύγουμε από αυτά τα πλαίσια, εμένα μου την σπάει να σπάζονται άλλοι μόνο και μόνο επειδή δίνουμε προσοχή σε όλες αυτές τις πλευρές που ανέφερα πριν.
Όσο για το αν το φόρουμ μας είναι η κοινότητα. ΦΥΣΙΚΑ και είναι η κοινότητα μας.
Η κοινότητα ubuntu-gr υπάρχει οπουδήποτε την εκπροσωπούν τα μέλη της, οπουδήποτε την προωθούν και οπουδήποτε την υποστηρίζουν.
Δεν έχουμε ούτε σημαία ούτε κάποιο έδαφος γαι να λέμε, ορίστε.. εδώ είναι η βάση μας.
Nisok έγραψε:Δεν πιστεύω ότι έχεις δίκιο.
Απο πίσω είναι τα ίδια άτομα.
Με τις ίδιες ανησυχίες ενδιαφέροντα κτλ κτλ
Ακριβώς.
Nisok έγραψε:Στο οποίο δεν μαζεύεται κόσμος μόνο για
να λύσει τα τεχνικά προβλήματα του, και να φύγει, αλλά και να κουβεντιάσει διάφορα θέματα που ανακύπτουν.
Συμφωνώ. Δεν πρέπει να βλέπουμε το φόρουμ ως άλλη μια ιστοσελίδα όπως το facebook, καμία σχέση.
Έχει διαφορά το να έχουν δυνατότητα τα μέλη του φόρουμ να εκφραστούν ελεύθερα, με το να λέμε ότι το φόρουμ μας είναι αποκλειστικά για αυτόν τον λόγο.
Κανένας δεν λέει πως το φόρουμ μας είναι κάτι σαν το Facebook, ωστόσο όμως είναι κάτι θετικότατο το να έχουν όλα τα μέλη την δυνατότητα της έκφρασης για θέματα timeout. Εντάξει, προωθούμε, υποστηρίζουμε, βοηθάμε, κάνουμε ράνουμε. Κάπου κάπου όμως θα θέλουν τα μέλη να ποστάρουν στο timeout κάτι που τους φαίνεται αστείο, θα θέλουν να συζητήσουν κάτι, δεν είναι κακό αυτό. Οποιονδήποτε τον ενοχλεί το timeout και υποστηρίζει πως μας αποσυντονίζει, πιστεύω πως είναι υπερβολικός. Ας μην ξεφεύγουμε κατά πολύ από την ουσία του θέματος όμως, συζητάμε για το όμορφο μενού που έκανε ο Nisok.