To νέο menu?

...από το ubuntu, το linux, και το ελεύθερο λογισμικό / λογισμικό ανοιχτού κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ)

Συντονιστές: adem1, ubuderix

To νέο menu?

Δημοσίευσηαπό Nisok » 04 Απρ 2010, 01:04

Σας άρεσε το νέο δοκιμαστικό menu?
Άβαταρ μέλους
Nisok
Διαχειριστής
Διαχειριστής

IRC: nisok
Εκτύπωση

Re: To νέο menu?

Δημοσίευσηαπό taratatzoum » 04 Απρ 2010, 01:08

Το μενού ήταν πολύ καλό γιατί το βγάλατε;
Ιστολόγιο
1 Γνώσεις → Linux: Προχωρημένος ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Λειτουργικό → Slackware 13.37.0 64-bit (el_GR.utf-8)
3 Προδιαγραφές → CPU: 8x Intel Core i7 CPU Q 740 1.73GHz ‖ RAM 3894 MiB ‖ Dell Inc. - Dell Inc. Inspiron N5010
4 Κάρτες γραφικών: ATI Redwood [Radeon HD 5600 Series] ⎨1002:68c1⎬
5 Δίκτυα: wlan0: Broadcom BCM4313 802.11b/g/n Wireless LAN Controller ⎨14e4:4727⎬ ⋮ eth0: Realtek RTL8101E/RTL8102E PCI Express Fast Ethernet controller ⎨10ec:8136⎬
taratatzoum
daemonTUX
daemonTUX

Launchpad: rizitis
IRC: rizitis or rtz
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό jemadux » 04 Απρ 2010, 01:11

έμενα μου αρέσε πολύ η ίδεα να έχει launchpad και το ubuntu.com και το ubuntuforums.com
είναι μια καλή τροποιήση του μενού και πιστεύω οτι αξίζει τον κόπο . :bow:
1 Γνώσεις Linux: ✅✅✅✔️✔️ ┃ Προγραμματισμού: ✔️✔️✔️✔️✔️ ┃ Αγγλικών: ✅✅✅✔️✔️
2 Debian Stable (en_US.UTF-8)
3 AMD Ryzen 5 2500U Radeon Vega Mobile Gfx ‖ RAM 16MiB ‖ Dell Inspiron 3585
4 Radeon Vega Mobile Gfx
5 Qualcomm Atheros QCA9377 802.11ac Wireless Network Adapter
Άβαταρ μέλους
jemadux
daemonTUX
daemonTUX

IRC: jemadux
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό logari81 » 04 Απρ 2010, 13:40

Nisok μπορεις να βαλεις καποιο screenshot για αυτους που δεν το ειδαν;

Επισης εχω καποιες παρατηρησεις:

1. Τα περιεχομενα του μενου θα πρεπει να ειναι μεταφρασμενα στα ελληνικα όπως και το υπολοιπο φορουμ.
2. Η μητρικη σελιδα θα επρεπε να ειναι το http://www.ubuntu-gr.org κι οχι το http://www.ubuntu.com
3. Το να υπαρχει λινκ στο ubuntuforums δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι χρησιμο.
4. Το λινκ στο Launchpad το βρισκω μια πολυ καλη ιδεα.
5. Τα λινκς σε υπηρεσιες κοινωνικης δυκτιωσης τα βρισκω περιττα. Εκτος αυτου μου φαινονται αντιαισθητικα (τουλαχιστον στην θεση που μπηκαν δοκιμαστικα).
6. Η θεση του μενου πανω δεξια του δινει περισσοτερη εμφαση απο οση του αντιστοιχεί.

Σχετικα με το 5, το βασικο ερωτημα ειναι τι θελουμε να ειναι το φορουμ; Υπαρχουν 2 διαφορετικες κατευθυνσεις:

Α. Εργαλειο υποστηριξης χρηστων επικεντρωμενο σε τεχνικα θεματα.

Β. Χωρος κοινωνικης δικτυωσης χρηστων Ubuntu (σε στυλ διαδικτυακο καφενείο) με εμφαση στην θεματολογια του "Περι Ανεμων" για παραδειγμα.

Δεδομενου οτι το Β ειναι κατι που υποστηριζεται ηδη απο τα αντιστοιχα group στο facebook, twitter, κτλ. το θεωρω περιττο να παρει στροφη και το φορουμ σε αυτην την κατευθυνση. Το φορουμ ΔΕΝ ειναι η ελληνικη κοινοτητα Ubuntu, ειναι ενα εργαλειο της ελληνικης κοινοτητας Ubuntu. Ας μην ξεχναμε την βασικη αρχη του Unix οτι καθε εργαλειο κανει μια συγκεκριμενη δουλεια και την κανει σωστα. Επιπλεον αυτο που ειναι σημαντικο για το φορουμ ειναι εμπειροι χρηστες με βαθυτερες τεχνικες γνωσεις που θα μπορεσουν να λύσουν τα προβληματα των χρηστων, αλλα και να βοηθησουν συγχρονως στην επιλυση τους στην διανομη αλλα και upstream. Η αληθεια ειναι οτι παλιοι χρηστες linux απωθουνται απο ενα φορουμ το οποιο εχει πολυ "θόρυβο" με εκτος ουσιας συζητησεις.

Στο επιχειρημα ότι η δημιουργια ενος κλιματος ομαδας βοηθαει στην διαδοση του Ubuntu, κι οτι η δημιουργια ενός τετοιου κλιματος θα επρεπε να προωθηθει και μεσω του φορουμ εχω να πω ότι όσο και να προσπαθησουμε να νοιωσει ενας χρηστης ως μερος μιας ομαδας, δεν μεινει στο Ubuntu αν δεν του δουλευει το ασυρματο ή η WebCam π.χ. Για να μεινει στο Ubuntu και στο GNU/Linux γενικοτερα θα πρεπει πρωτα να του λυσουμε τα τεχνικα προβλήματα.

Ενα ακομα σημειο που θελω να τονισω ειναι η διαρθρωση της ελληνικης κοινοτητας βασει του παρακατω σχεδιαγραμματος:

www.ubuntu-gr.org:
      wiki
      forum
      mailing list
      group facebook
      group youtube
      group twitter
      ...

Αυτην την στιγμη ειναι πολυ υποτονισμενη η κεντρικη σελιδα www.ubuntu-gr.org και πολυ υπερτονισμενο το φορουμ, πιστευω ότι η ορθοτερη στρατηγικη ειναι να προσθεσουμε απλως ενα λινκ σε εμφανες σημείο του φορουμ προς την κεντρικη σελιδα όπου ετσι κι αλλιως διαφημιζονται οι ομαδες του Ubuntu στα δικτυα κοινωνικης δικτυωσης κτλ.
http://opensourceecology.org/

Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bitΠροδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560
Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0]Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01)
logari81
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 04 Απρ 2010, 13:55

Όντως αξίζει τον κόπο. Η τοποθέτηση μου είναι άκρος θετική, Nisok η ιδέα με το μενού είναι πολύ καλή.
Πρέπει να το δούμε ως ένα εργαλείο αυτό το μενού, το οποίο διευκολύνει και ταυτόχρονα βοηθάει στην προώθηση.
Τα links από τις διαδικτυακές μας ομάδες είναι απαραίτητα και καλά έκανες που τα έβαλες. ;)
Επίσης, εκτός από τις διαδικτυακές μας ομάδες σε αυτό το μενού, μου άρεσε που έβαλες τον σύνδεσμο από το launchpad.
Προτείνω να μπει στο φόρουμ μας και να παραμείνει.

logari81 έγραψε:Α. Εργαλειο υποστηριξης χρηστων επικεντρωμενο σε τεχνικα θεματα.

Β. Χωρος κοινωνικης δικτυωσης χρηστων Ubuntu (σε στυλ διαδικτυακο καφενείο) με εμφαση στην θεματολογια του "Περι Ανεμων" για παραδειγμα.

Ο τρόπος με τον οποίο αναφέρεις το B χτυπάει άσχημα στο μάτι, εγώ δεν θα το παρουσίαζα έτσι.
Από εκεί και πέρα, δεν είναι ανάγκη να διαλέξουμε ένα από τα δύο.
Μπορούμε να διαλέξουμε και τα δύο μαζί. Φυσικά και δεν είναι το φόρουμ ΜΟΝΟ για τεχνικά θέματα.
filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Nisok » 04 Απρ 2010, 14:06

logari81 έγραψε:Nisok μπορεις να βαλεις καποιο screenshot για αυτους που δεν το ειδαν;

Ναί, έπρεπε να το είχα κάνει.

logari81 έγραψε:
1. Τα περιεχομενα του μενου θα πρεπει να ειναι μεταφρασμενα στα ελληνικα όπως και το υπολοιπο φορουμ.

Το λιγότερο είναι αυτό.

logari81 έγραψε:
2. Η μητρικη σελιδα θα επρεπε να ειναι το http://www.ubuntu-gr.org κι οχι το http://www.ubuntu.com

Όμως έχουμε ήδη link λίγα mm πιο κάτω.
Πάραυτα το link θα μπορούσε να ήταν και το google... δεν είναι αυτό το θέμα.

logari81 έγραψε:
3. Το να υπαρχει λινκ στο ubuntuforums δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι χρησιμο.

οκ.. αν και άπειρες φορές έχουμε παραπέμψει εκεί.

logari81 έγραψε:
5. Τα λινκς σε υπηρεσιες κοινωνικης δυκτιωσης τα βρισκω περιττα. Εκτος αυτου μου φαινονται αντιαισθητικα (τουλαχιστον στην θεση που μπηκαν δοκιμαστικα).

Σε είχα ρωτήσει και χθές το αντιαισθητικό είναι για το θέμα.
Έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι και ιστοσελίδα και forum σε λίγο καιρό ( με τη αλλαγή του brand του ubuntu) θα υποστούν ριζικές αλλαγές.

logari81 έγραψε:
6. Η θεση του μενου πανω δεξια του δινει περισσοτερη εμφαση απο οση του αντιστοιχεί.

Μπορεί να μπεί και κάτω - κάτω δίπλα από την διαγραφή των cookies.

logari81 έγραψε:
Spoiler: show
Σχετικα με το 5, το βασικο ερωτημα ειναι τι θελουμε να ειναι το φορουμ; Υπαρχουν 2 διαφορετικες κατευθυνσεις:

Α. Εργαλειο υποστηριξης χρηστων επικεντρωμενο σε τεχνικα θεματα.

Δεδομενου οτι το Β ειναι κατι που υποστηριζεται ηδη απο τα αντιστοιχα group στο facebook, twitter, κτλ. το θεωρω περιττο να παρει στροφη και το φορουμ σε αυτην την κατευθυνση. Το φορουμ ΔΕΝ ειναι η ελληνικη κοινοτητα Ubuntu, ειναι ενα εργαλειο της ελληνικης κοινοτητας Ubuntu. Ας μην ξεχναμε την βασικη αρχη του Unix οτι καθε εργαλειο κανει μια συγκεκριμενη δουλεια και την κανει σωστα. Επιπλεον αυτο που ειναι σημαντικο για το φορουμ ειναι εμπειροι χρηστες με βαθυτερες τεχνικες γνωσεις που θα μπορεσουν να λύσουν τα προβληματα των χρηστων, αλλα και να βοηθησουν συγχρονως στην επιλυση τους στην διανομη αλλα και upstream. Η αληθεια ειναι οτι παλιοι χρηστες linux απωθουνται απο ενα φορουμ το οποιο εχει πολυ "θόρυβο" με εκτος ουσιας συζητησεις.

Στο επιχειρημα ότι η δημιουργια ενος κλιματος ομαδας βοηθαει στην διαδοση του Ubuntu, κι οτι η δημιουργια ενός τετοιου κλιματος θα επρεπε να προωθηθει και μεσω του φορουμ εχω να πω ότι όσο και να προσπαθησουμε να νοιωσει ενας χρηστης ως μερος μιας ομαδας, δεν μεινει στο Ubuntu αν δεν του δουλευει το ασυρματο ή η WebCam π.χ. Για να μεινει στο Ubuntu και στο GNU/Linux γενικοτερα θα πρεπει πρωτα να του λυσουμε τα τεχνικα προβλήματα.

Ενα ακομα σημειο που θελω να τονισω ειναι η διαρθρωση της ελληνικης κοινοτητας βασει του παρακατω σχεδιαγραμματος:

www.ubuntu-gr.org:
      wiki
      forum
      mailing list
      group facebook
      group youtube
      group twitter
      ...

Αυτην την στιγμη ειναι πολυ υποτονισμενη η κεντρικη σελιδα http://www.ubuntu-gr.org και πολυ υπερτονισμενο το φορουμ, πιστευω ότι η ορθοτερη στρατηγικη ειναι να προσθεσουμε απλως ενα λινκ σε εμφανες σημείο του φορουμ προς την κεντρικη σελιδα όπου ετσι κι αλλιως διαφημιζονται οι ομαδες του Ubuntu στα δικτυα κοινωνικης δικτυωσης κτλ.

Δεν πιστεύω ότι έχεις δίκιο.
Απο πίσω είναι τα ίδια άτομα.
Με τις ίδιες ανησυχίες ενδιαφέροντα κτλ κτλ

Άμα το forum είναι καθαρά τεχνικό πρέπει να φύγουν δεκάδες πράγματα, όπως και η ομάδα marketing, τα meetings
o συντονισμός του ubuntista. Και αυτά είναι μόνο τρία που πέρασαν από το μυαλό μου.

Ως Νίκος δεν είμαι οπαδός του social networking με την μορφή που είναι σήμερα.
Αλλά ένα μεγάλο μέρος των μελών μας έχει σίγουρα αντίθετη άποψη.
Και ως ένα βαθμό είναι εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Η διάρθρωση που αναφέρεις, ίσως να ήταν σωστή, πλέον όμως στην κορυφή μπαίνει το forum και απο κάτω όλα τα άλλα.
Οπότε άμα θέλουμε να τονώσουμε όλα τα άλλα πρέπει να γίνει μέσω του forum. Στο οποίο δεν μαζεύεται κόσμος μόνο για
να λύσει τα τεχνικά προβλήματα του, και να φύγει, αλλά και να κουβεντιάσει διάφορα θέματα που ανακύπτουν.
Και το ξέρεις και εσύ και εγώ.

Για να ρίξουμε βάρος στην ιστοσελίδα το πιο απλό ειναι να σβήσουμε το forum των ανακοινώσεων και να ανεβαίνουν όλες στην σελίδα.
Ό,τι είναι για τον ubuntista στο blog του και μόνο.
Και κάπως έτσι να κινηθούμε ... αλλιώς όλα εδώ θα γυρνάνε..
Άβαταρ μέλους
Nisok
Διαχειριστής
Διαχειριστής

IRC: nisok
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 04 Απρ 2010, 14:50

@logari81 διάβασα το ποστ που έκανες πριν αλλά δεν διατύπωσα όλες μου τις γνώμες καλά γιατί ήθελα να φάω,
τώρα που τελείωσα με το φαγητό μπορώ να αναφέρω μερικά πραγματάκια.
Είμαι μαζί σου και υποστηρίζω κάθε κίνηση που κάνεις ή θα προσπαθήσεις να κάνεις στο μέλλον,
σε θέματα οργάνωσης που θα βελτιώσουν τα εργαλεία που έχουμε για επίλυση προβλημάτων.
Δεν ξέρω τι σκέψεις μπορεί να κάνεις εσύ καθημερινά για την κοινότητα, ότι σκέψεις και αν έχεις όμως είμαι πρόθυμος να τις συζητήσω.
Όσων αφορά την ουσία της δημοσίευσης σου, ΔΙΑΦΩΝΩ.
Πιστεύω ότι είναι τραγικό λάθος να αντιμετωπίζεις το marketing/προώθηση με αυτόν τον τρόπο,
πιστεύω ότι τα βλέπεις τα πράγματα μόνο από την δική σου πλευρά και αυτήν που προτιμάς.
Με βάση τον δικό σου τρόπο σκέψης πάντα. Εγώ διακρίνω όλες τις πλευρές σε αντίθεση με εσένα και τις κατανοώ,
καταλαβαίνω τους λόγους που πρέπει να υπάρχουν αυτές οι πλευρές (marketing, bug reports, μεταφράσεις, ανάπτυξη λογισμικού, εκδηλώσεις κ.ά.).
Πρέπει να υπάρχουν όλες όμως, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ξεφεύγουμε από τα πλαίσια του ΕΛ/ΛΑΚ.
Εφόσον δεν ξεφεύγουμε από αυτά τα πλαίσια, εμένα μου την σπάει να σπάζονται άλλοι μόνο και μόνο επειδή δίνουμε προσοχή σε όλες αυτές τις πλευρές που ανέφερα πριν.

Όσο για το αν το φόρουμ μας είναι η κοινότητα. ΦΥΣΙΚΑ και είναι η κοινότητα μας.
Η κοινότητα ubuntu-gr υπάρχει οπουδήποτε την εκπροσωπούν τα μέλη της, οπουδήποτε την προωθούν και οπουδήποτε την υποστηρίζουν.
Δεν έχουμε ούτε σημαία ούτε κάποιο έδαφος γαι να λέμε, ορίστε.. εδώ είναι η βάση μας.
Nisok έγραψε:Δεν πιστεύω ότι έχεις δίκιο.
Απο πίσω είναι τα ίδια άτομα.
Με τις ίδιες ανησυχίες ενδιαφέροντα κτλ κτλ

Ακριβώς.
Nisok έγραψε:Στο οποίο δεν μαζεύεται κόσμος μόνο για
να λύσει τα τεχνικά προβλήματα του, και να φύγει, αλλά και να κουβεντιάσει διάφορα θέματα που ανακύπτουν.

Συμφωνώ. Δεν πρέπει να βλέπουμε το φόρουμ ως άλλη μια ιστοσελίδα όπως το facebook, καμία σχέση.
Έχει διαφορά το να έχουν δυνατότητα τα μέλη του φόρουμ να εκφραστούν ελεύθερα, με το να λέμε ότι το φόρουμ μας είναι αποκλειστικά για αυτόν τον λόγο.
Κανένας δεν λέει πως το φόρουμ μας είναι κάτι σαν το Facebook, ωστόσο όμως είναι κάτι θετικότατο το να έχουν όλα τα μέλη την δυνατότητα της έκφρασης για θέματα timeout. Εντάξει, προωθούμε, υποστηρίζουμε, βοηθάμε, κάνουμε ράνουμε. Κάπου κάπου όμως θα θέλουν τα μέλη να ποστάρουν στο timeout κάτι που τους φαίνεται αστείο, θα θέλουν να συζητήσουν κάτι, δεν είναι κακό αυτό. Οποιονδήποτε τον ενοχλεί το timeout και υποστηρίζει πως μας αποσυντονίζει, πιστεύω πως είναι υπερβολικός. Ας μην ξεφεύγουμε κατά πολύ από την ουσία του θέματος όμως, συζητάμε για το όμορφο μενού που έκανε ο Nisok. :)
filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό taratatzoum » 04 Απρ 2010, 15:22

Χριστός ανέστη και επι Γής ειρήνη

Το θέμα παιδιά ξεκίνησε από την στιγμή που φτιάχτηκε το forum. Όπου οι περισσότεροι από εμάς δεν πιστεύαμε ότι θα αποκτούσε τέτοια δυναμική.
Η ιστορία είναι ότι μετά την δυναμική ανάπτυξη του forum η λίστα σχεδόν εξαφανίστηκε, το wiki υπο-υπό λειτουργεί και η κεντρική σελίδα είναι ένας χώρος ανακοινώσεων.
Τα πράγματα όταν εξελίσσονται από μόνα τους με τους ρυθμούς που εξελίχτηκε το forum, γίνονται και παραλήψεις όπως επίσης και λαθάκια, τα οποία δεν είναι και τόσο σημαντικά ή δεν γίνονται αμέσως αντιληπτά διότι ο ενθουσιασμός και η δυναμική της ανάπτυξης τα επισκιάζει όλα αυτά, και σωστά κατά την γνώμη μου.

Προσωπικά είχα την ίδια άποψη με τον logari81 για πολύ καιρό και μάλιστα είχα συμμετάσχει σε πολλές συζητήσεις στο παρελθόν σχετικά με το αν θα πρέπει να ακολουθήσουμε το Γερμανικό μοντέλο δομής ή αν θα πρέπει να μεταφέρουμε όλους τους οδηγούς στο wiki ή αν θα πρέπει να αναδείξουμε την κεντρική σελίδα και κάτω από εκεί θα υπάρχουν όλα τα άλλα. Όπως επίσης είχε πέσει το σενάριο να μπούν σύνδεσμοι σε εμφανή σημεία του forum τα οποία να οδηγούν σε wiki, ubuntistas, site, αρχείο λίστας κτλ...

Ποτέ δεν καταλήγαμε σε συγκεκριμένες αποφάσεις διότι πάντα διαφωνούσαμε, και τελικά ότι γινόταν γινόταν από προσωπικές πρωτοβουλίες ατόμων.
Εγώ παιδιά πια έχω αλλάξει άποψη, και θεωρώ πως ότι γίνετε καλό είναι. Και η πρωτοβουλία nisok ήταν καλή (εμένα μου φάνηκε χρήσιμη) και η δομή όπως την προτείνει ο logari81 είναι καλή και με αυτό
έγραψε:Για να ρίξουμε βάρος στην ιστοσελίδα το πιο απλό ειναι να σβήσουμε το forum των ανακοινώσεων και να ανεβαίνουν όλες στην σελίδα.
Ό,τι είναι για τον ubuntista στο blog του και μόνο.
Και κάπως έτσι να κινηθούμε ... αλλιώς όλα εδώ θα γυρνάνε..
συμφωνώ χωρίς αμφιβολία.
Το θέμα όμως τελικά πιο είναι?
Νομίζω πως το θέμα είναι να υπάρχει ελεύθερα προσβάσιμη η γνώση σε όλο τον κόσμο.
Οπότε όλοι εσείς παιδιά που καταναλώνετε χρόνο και κόπο για να συνεισφέρετε στον παραπάνω στόχο επειδή το γουστάρετε και όχι επειδή κερδίζετε κάτι μην πολύ ψειρίζετε τα πράγματα.
Άλλωστε και τα χρώματα θα αλλάξουν ριζικά της διανομής και πολλά άλλα αλλάζουν στην πορεία... δεν είναι και δεν πρέπει να είναι ο στόχος μας να φτιάξουμε κάτι τέλειο. Διότι δεν μπορούμε να το κάνουμε άλλωστε.
Με όμορφο τρόπο από το μεράκι μας και το κέφι μας πάνω από όλα ας δεχτούμε και μερικές εικαστικές παραφωνίες προς χάριν της διάδοσης του πνεύματος του ΕΛ/ΛΑΚ
Είμαι σίγουρος ότι τελικά αυτήν τη φορά θα καταλήξουμε σε μιά μέση λύση ώστε να είναι η κοινότητα το ίδιο χρήσιμη όπως είναι τα τελευταία χρόνια.

και πάλι Χριστός ανέστη.
Ιστολόγιο
1 Γνώσεις → Linux: Προχωρημένος ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Λειτουργικό → Slackware 13.37.0 64-bit (el_GR.utf-8)
3 Προδιαγραφές → CPU: 8x Intel Core i7 CPU Q 740 1.73GHz ‖ RAM 3894 MiB ‖ Dell Inc. - Dell Inc. Inspiron N5010
4 Κάρτες γραφικών: ATI Redwood [Radeon HD 5600 Series] ⎨1002:68c1⎬
5 Δίκτυα: wlan0: Broadcom BCM4313 802.11b/g/n Wireless LAN Controller ⎨14e4:4727⎬ ⋮ eth0: Realtek RTL8101E/RTL8102E PCI Express Fast Ethernet controller ⎨10ec:8136⎬
taratatzoum
daemonTUX
daemonTUX

Launchpad: rizitis
IRC: rizitis or rtz
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό c7p » 05 Απρ 2010, 14:54

Χρόνια πολλά, Χριστός ανέστη :)
Μπράβο Νίκο πολύ καλές οι αλλαγές η οποίες κάνουν ακόμα πιο εύχρηστο το φόρουμ. Εμένα προσωπικά μου άρεσαν και τα links-εικονίδια της κοινωνικής δικτύωσης :thumbup: είναι κάτι εύχρηστο και όχι περιττό.
Στο μόνο που διαφωνώ είναι η μητρικη σελιδα. Tο ubuntu.com είναι η ιστοσελίδα της canonical και όχι της κοινότητας του ubuntu, εμείς απο όσο ξέρω είμαστε μέλη της κοινότητας και όχι της εταιρείας ;)
Άβαταρ μέλους
c7p
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ntinos_ » 05 Απρ 2010, 14:59

αν κατάλαβα καλά για το νέο μενού το είδα κι εγώ, πραγματικά έδινε μια νέα νότα στο φόρουμ. ;) 8-)
Desktop :CPU intel 4400 core 2 duo 2.0Ghz M/b ASUS P5VD2-X GPU MSI GeForce GT 630 4GB RAM 2x1GB single channel 667Mhz DDR2 HDD (SATA)WD 160 GB windows ,(IDE) WD 40GB ubuntu 12.04(IDE), SG 200GB data, (SATA)SG 160GB data
Άβαταρ μέλους
ntinos_
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Επόμενο

Επιστροφή στο Νέα - Ειδήσεις - Ανακοινώσεις