Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Ubuntu One και να αγοράσετε ένα τραγούδι. Η αγορά γίνεται μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας στο Ubuntu Online Music Store.
Στην συνέχεια θα λάβετε 2 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το ένα θα είναι η απόδειξη αγοράς και το άλλο η επιβεβαίωση της αύξησης του χώρου σας και της εκκίνησης της συνδρομής (Subscription) για τους επόμενους 6 μήνες.

Αφού ολοκληρωθεί η αγορά μπορείτε να δείτε τα νέα στοιχεία (έξτρα χώρος , Subscription) και να διαχειριστείτε την συνδρομή σας από το MyAccount στο Ubuntu One.
Σημειώσεις (δικές μου):
- Μου έκανε εντύπωση η ευκολία αγοράς , καθώς δεν χρειάστηκε καν επιβεβαίωση μέσω e-mail ή τράπεζας ή κάτι άλλο, όταν έδωσα τα στοιχεία της κάρτας.(ίσως επειδή έχω αγοράσει ξανά από το Canonical Store μέσω της ίδιας κάρτας ; )
- Το download του τραγουδιού στο Cloud έγινε αστραπιαία καθώς και τα e-mail επιβεβαίωσης και απόδειξης ήρθαν ακαριαία
- Η μουσική που θα αγοράσετε και θα κατέβει αυτόματα στο Cloud δεν γίνεται αυτόματα sync στον υπολογιστή σας. Πρέπει μέσω του Ubuntu One app που έχετε να κλικάρετε έτσι ώστε να συγχρονιστεί. Ο συγχρονισμός θα ολοκληρωθεί σε έναν κρυφό φάκελο .ubuntuone στον προσωπικό σας φάκελο.
- Δεν γνωρίζω τι χρειάζεται για την ανανέωση. Αν δηλαδή είναι One time offer ή χρειάζεται να αγοράσω ακόμη ένα τραγούδι (μετά από 6 μήνες). Αν και είναι too good to be true να χρειάζεται μόνο ένα τραγούδι για την ανανέωση της συνδρομής , ωστόσο δεν έχω δει διευκρίνηση σε ότι αφορά τον χώρο των 20BG, αν παραμένει ή εάν σου αφαιρούν αυτόν το χώρο. (Προσωπικά με ενδιαφέρει περισσότερο ο χώρος από το streaming music).
Έπειτα θα πρέπει να ανανεώσετε την συνδρομή για να συνεχίσετε να εκμεταλλεύεστε τον χώρο των +20GB . Η ανανέωση της συνδρομής θα στοιχίσει άλλο 1.50 ευρώ !!!
Spoiler: show
Καλές αγορές σε όλους και απολαύστε τα 20GB έξτρα χώρου.